2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yok canım bende o tabloya inanmıyorum. Ha gönül ister en aza düşsün ama
Hayırlısı olsun biz şimdi riskli durumdayız inşallah virüse yakalanmadan doğururuz
Semptomları olan hastane de yatanlar için geçerli sadece dünya yakılırken iki bin gerçek olamaz zaten 20 binlerden söz ediliyor sürü psikolojisi zaten şu an allaha sığındık.

Ben limon yedim bu arada ne iyi geldi midemde yanıyodu hemde C vitamini deposu rendelemistim kabugunu baktim kalmis yedim aklima siz geldiniz
Ahahha limon candır limon diyince akıllara ben geliyorum evet bugün 5 tane limon yedim kabuklarıyla hala da yetmiş değil

Saol cnm lavabo tek her gittiğinde çamaşır suyu ile siliyorum valla in çıkmaz benimde dizlerim ağrımaya başladı birde boğazım yanıyor psikolojik mi anlayamadım korkuyorum

Tüh ya inşallah negatiftir canım,ne diyeceğimi bilemedim valla zor durummuş sizinki, sonuçlar çıkmadı mı e-nabızda hemen iki saate düşüyor genelde,Allah kolaylık versin ne diyeyim
İnşallah canım Dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor e-nabız'a hiç bakmadım mesaj gelmiş yarın saat 14.30 gibi haber vereceklermiş

Saol cnm lavabo tek her gittiğinde çamaşır suyu ile siliyorum valla in çıkmaz benimde dizlerim ağrımaya başladı birde boğazım yanıyor psikolojik mi anlayamadım korkuyorum
Çamaşır suyunu çok solumamaya calis canım. Eğer pozitif çıkarsa (Allah korusun) vitaminlerini eksik etme.

Canım ben izolasyon bugün bitti hemen eve dönüş yaptık. Akşam anca girdik eve . Bu yüzden geç oldu biraz soramadım kusura bakma. Nasıl oldun merak ettim seni.

Anladım canım çok geçmiş olsun tekrar. Biraz da şans sanırım. Aile hekimimiz ilk gün aradı bu numaradan ulaşabilirsiniz bana dedi sonra ulaşılamadı . Annem 10gun sonunda bitince kendi gitti tekrar kötüyüm diyerek yaptırdı. Üniversite hastanesinde doktorların çoğu kapmış ve uzun süre negatife donmedigini öğrenince tedirgin olduk. Şükür bitti gitti. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Canım ben izolasyon bugün bitti hemen eve dönüş yaptık. Akşam anca girdik eve . Bu yüzden geç oldu biraz soramadım kusura bakma. Nasıl oldun merak ettim seni.
Kuzum çok sağol bizim pozitif çıkan kadın yoğun bakıma alınmış bende tat alamıyorum hala doymak için yiyorum öyle yani test yaptırmayı düşünüyoruz da oralar daha kötü 8 saat bekletiyorlar daha beter hasta oluruz diye gitmedik..
Size de çok geçmiş olsun çok şükür bitmiş

Özele mi gitseniz canım ins bulasmamıstır

Özele mi gitseniz canım ins bulasmamıstır
Kızılayda kan da verebiliriz aslında siz de verebilirsiniz hiç bulaşmaya gerek yok hastanelere ama bilemiyorum ya inşallah bulaşmamıştır bize de size de

Amin canim insallah biran önce aşısı ilacı bulunur

Çok teşekkür ederim canlarım Rabbim korusun sizi ailenizi tüm sevdiklerinizi
8 saat ne demek yahu valla yoksa da kapar insan. Önce moralinizi yüksek tutun emi inşallah bu günlerde geçecek.

Çok teşekkür ederim canlarım Rabbim korusun sizi ailenizi tüm sevdiklerinizi
8 saat ne demek yahu valla yoksa da kapar insan. Önce moralinizi yüksek tutun emi inşallah bu günlerde geçecek.
İnşallah kuzum çok teşekür ederim güzel duaların için evet ya o kadar beklemeye bayılırım ben orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…