Evet canım benimki de 3 oluyor nasipse. Ayy bizimki de teyzem gelecek halam gelecek bilmem ne diyip duruyor da bir tek teyzesi gelecek yazikAhahha kuzum ya
Bende ya papyon falan takıyordum boğulacak gibi oluyordu ağlıyordu falan sinir krizi geçirecek gibi oluyordum,bu sene benden hevesli maşallah kimleri çağıracağını düşünüyor ona kimseyi çağıramayacağımızı söyleyemedim,yapamadımbu arada seninki üç yaşına mı giriyordu yaa aynı yaştalarmış unuttum ben:))
Yok canim annem Trabzon'da kaynanamlarla konuşmuyoruz 10 senedir zaten konussamda gelmezler bende istemem kendilerine hayiari yok simdi birde eaim sanirim korana oldu bu gun test yaptılar sabaha belli olur ins yoktur ama durumu kötü odasını ayırdım küçük oglum kapıdan ayrılmıyor agliyor baba die ins bizde geçmemiştir varsa zaten tansiyon hastasıyım oglum astim hastası moralim sıfır olduYardım edebilecek biri var mı anne,kv falan gibi ben annemi çağırıyordum
İnşallah yaa bir an önce şu aşı bulunsa artıkEvet canım benimki de 3 oluyor nasipse. Ayy bizimki de teyzem gelecek halam gelecek bilmem ne diyip duruyor da bir tek teyzesi gelecek yazikseneye bu corona illeti biter de daha güzel kalabalık kutlarız inşallah
Çabuk yorulma,bel ve kalça ağrım var..Onun harici hiç bulantı olmadı kısma ve... İlk hamileliğimden farkli geçiyor..Kendini hamile gibi yada anne gibi hisseden var mı? Ben 11. Haftadayım ama henüz bişey anlayamadım.
Çok şükür tekrardan geçmiş olsunHamdolsun bitti herhalde bugün on birinci günüm. İlaç kullanmadım. Enfeksiyonum yada zatürrem olmadığı için. Hafif geçirdim yani çok şükür
Bu ilacı ben kullandım bende hiç ama hiç etki etmedi daha kuvvetlidir var dr onu yazdi sukur o iyi geldi bana ölüyordum kullanmadığım gun ölü gibi oluyorum her bünyeye etki etmiyor malesefPrilam Dr adı, beni hayata o döndürdü resmen :)
Ah canım çok geçmiş olsun inşallah negatif çıkar. Evde mutlaka maske takin ikinizde. Bulasiklarını vs makineye at ellerini de hemen yika. Gerekirse sen banyoyu kullan o alaturka wcyi. inşallah değildir ama.Yok canim annem Trabzon'da kaynanamlarla konuşmuyoruz 10 senedir zaten konussamda gelmezler bende istemem kendilerine hayiari yok simdi birde eaim sanirim korana oldu bu gun test yaptılar sabaha belli olur ins yoktur ama durumu kötü odasını ayırdım küçük oglum kapıdan ayrılmıyor agliyor baba die ins bizde geçmemiştir varsa zaten tansiyon hastasıyım oglum astim hastası moralim sıfır oldu
Keşke ama zor gibi daha 1 sene bizimle galiba bu virüs asi bulunsa da nasıl güvenip vurulacagiz kiİnşallah yaa bir an önce şu aşı bulunsa artıkkuzular daha bu yaşta öğrendiler bu hastalıkları maalesef..
Bizimkinin doğum günü ocakta,soğuk bir gecede doğurdum kendisini
O zamana kadar bitse diyeceğim de imkansız galiba
Tüh yaYok canim annem Trabzon'da kaynanamlarla konuşmuyoruz 10 senedir zaten konussamda gelmezler bende istemem kendilerine hayiari yok simdi birde eaim sanirim korana oldu bu gun test yaptılar sabaha belli olur ins yoktur ama durumu kötü odasını ayırdım küçük oglum kapıdan ayrılmıyor agliyor baba die ins bizde geçmemiştir varsa zaten tansiyon hastasıyım oglum astim hastası moralim sıfır oldu
O da doğru yaAh canım çok geçmiş olsun inşallah negatif çıkar. Evde mutlaka maske takin ikinizde. Bulasiklarını vs makineye at ellerini de hemen yika. Gerekirse sen banyoyu kullan o alaturka wcyi. inşallah değildir ama.
Keşke ama zor gibi daha 1 sene bizimle galiba bu virüs asi bulunsa da nasıl güvenip vurulacagiz ki
Yok canım bende o tabloya inanmıyorum. Ha gönül ister en aza düşsün amaO da doğru yaEskiye dönebilsek keşke dışarıya eskisi gibi maskesiz çıkabileceğimiz günlere hasret kaldık,vaka tablolarına bile bakasım gelmiyor, gerçi sadece "hasta" sayısı açıklandığı içinde olabilir..
İnşallah sağ salim bir dogursak rahat edeceğim ama daha çoook var,hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim elimizden birşey gelmiyor başkaYok canım bende o tabloya inanmıyorum. Ha gönül ister en aza düşsün ama
Hayırlısı olsun biz şimdi riskli durumdayız inşallah virüse yakalanmadan doğururuz
Ben ilk hamileliğimde clexane kullanmıştım şuan eczanelerde bulunmadığı için oksapar veriyorlar ikisi de aynı acıtıyor maalesef ama ben hep göbekten kullandım kol yada bacak çok daha fazla acıtıyor göbekten dene istersenDaha önce başka bi marka kullanmıştım tabi 6 sene oldu bukadar acıtıyomuydu iğne hatırlamıyorum bu çok acıtıyor yani iğne değil ilacı enjekte ederken çok acıyo koldan yapıyorum diğer yerlere yapamadım daha acıyor.ilaç ismi veremiyoruz heralde burada e..x olan benimki.Sizde durum nedir acaba
Teşekkür ederim canım olmazsa doktora sorup alicam çok büyük bir eziyet bu şekildeBende siz gibiydim, hiç bişe yiyemiyorum, yediğimde geri çıkıyodu.
Doktorum Prilam Dr adlı bi ilaç verdi, hayata döndüm, tavsiye ederim.
Prilam dr bulantı ilacı al ben bir haftadır yatıyordum bulantıdan Doktrum yazdı o ilaçla ıkı gundur ayaktayım.Hanımlar iyi akşamlar bulantılarınız ne alemde ben akşam yemeği kesinlikle yiyemiyorum çok açım şu an bile ama ağzıma ne katsam kusmak istiyorum yakında çok açım diye ağlayacağım
Bende 8 haftanın içerisindeyım hemen hemen burda beraber ilerliyoruz bakılım.Benimde bugün 10. Hafta bitecekçok çabuk geçiyor zaman
Doktor bana ilaç kullanma dedi ama olmazsa sorayım yinePrilam dr bulantı ilacı al ben bir haftadır yatıyordum bulantıdan Doktrum yazdı o ilaçla ıkı gundur ayaktayım.
Canım ben dün kürtaj oldum malesef. İnşallah sen sağlıkla kucağına alırsın. Doktorun dediğini yap canım yat dinlen geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahMerhaba kanaman devam ediyormu benim bir haftayı geçti. Sürekli kahverengi lekelenmrim geliyor doktor pregestorona başlattı hemen sonra kırmızı oldu baya iğne vuruldum şuan sadece kahve rengi geliyor ilaca devam ediyorum sürekli yatacaksin dedi pembe olduğunda hemen doktorunla irtibata geç geçmiş olsun canım
Anlıyorum canım Rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÜzülmüyorum canım çünkü şuan 5 haftalık hamileyim rabbim sanada tekrardan nasip etsin inşallah. Benim 11 haftalıktı boş gebelik dediler kese vardı bebek yoktu kendiliğinden düşük başladı sonra kürtaj oldum Hayırlısı buymuş canım o zaman sıkıntılı bir dönemdeydim belki ondanda kaynaklanmış olabilir çok araştıramadım Sadece bir defa doktora gidebilmiştim .
Çok şükür canım tabii benim de kahvaltıda öğle yemeğinde sıkıntı yok akşam olduğunda mahvoluyorum yemek yapıyorum ama ben kuru ekmek bile yiyemiyorumIlk zamanlar bende oyleydim cnm yemek yiyemiyordum simdi sabahlari mutlaka ac karnina kusuyorum kendimi domates ve peynire alistirdim cok sukur kahvalti edebiliyorum bunlarla öğlen midem bulanmadan cnm istedigini yiyorum aksam benm icinde zor oluyor su saat oldu evde nefis yemekler var ama ben makarna yapiyorum bakalim yiyebilecekmiyim birde gece yatarken cok zorlaniyorum midem boğazımda uyuyorum resmen buna şükür ama
Ben limon yedim bu arada ne iyi geldi midemde yanıyodu hemde C vitamini deposu rendelemistim kabugunu baktim kalmis yedim aklima siz geldinizAyy iyiyim kız nolsun yuvarlanıp gidiyoruzkorona işleriyle uğraşıyoruz birkaç gündür tedirginiz..Senin bu bulantı ne zaman bitecek yaa ilk trimester bitti nerdeyse senin bulantı bitmedi valla:))
Sen nasılsın senin kız napıyor doğum günü yaklaşıyor diye okumuştum bi ara
Bu ilaç özelikle hamıleler ıcın uretılmıs. Bana cok ıyı geldıDoktor bana ilaç kullanma dedi ama olmazsa sorayım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?