2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Evet canım benimki de 3 oluyor nasipse. Ayy bizimki de teyzem gelecek halam gelecek bilmem ne diyip duruyor da bir tek teyzesi gelecek yazik seneye bu corona illeti biter de daha güzel kalabalık kutlarız inşallah

Yardım edebilecek biri var mı anne,kv falan gibi ben annemi çağırıyordum
Yok canim annem Trabzon'da kaynanamlarla konuşmuyoruz 10 senedir zaten konussamda gelmezler bende istemem kendilerine hayiari yok simdi birde eaim sanirim korana oldu bu gun test yaptılar sabaha belli olur ins yoktur ama durumu kötü odasını ayırdım küçük oglum kapıdan ayrılmıyor agliyor baba die ins bizde geçmemiştir varsa zaten tansiyon hastasıyım oglum astim hastası moralim sıfır oldu

Evet canım benimki de 3 oluyor nasipse. Ayy bizimki de teyzem gelecek halam gelecek bilmem ne diyip duruyor da bir tek teyzesi gelecek yazik seneye bu corona illeti biter de daha güzel kalabalık kutlarız inşallah
İnşallah yaa bir an önce şu aşı bulunsa artık kuzular daha bu yaşta öğrendiler bu hastalıkları maalesef..
Bizimkinin doğum günü ocakta,soğuk bir gecede doğurdum kendisini
O zamana kadar bitse diyeceğim de imkansız galiba

Kendini hamile gibi yada anne gibi hisseden var mı? Ben 11. Haftadayım ama henüz bişey anlayamadım.
Çabuk yorulma,bel ve kalça ağrım var..Onun harici hiç bulantı olmadı kısma ve... İlk hamileliğimden farkli geçiyor..
Bende acaba içerde hâlâ kalbi atıyormu korkusu var maalesef,çünkü oglumdan önce 10 haftalıkken kalbi duran bir gebeligim olmuştu..
Hamdolsun bitti herhalde bugün on birinci günüm. İlaç kullanmadım. Enfeksiyonum yada zatürrem olmadığı için. Hafif geçirdim yani çok şükür
Çok şükür tekrardan geçmiş olsun

Prilam Dr adı, beni hayata o döndürdü resmen :)
Bu ilacı ben kullandım bende hiç ama hiç etki etmedi daha kuvvetlidir var dr onu yazdi sukur o iyi geldi bana ölüyordum kullanmadığım gun ölü gibi oluyorum her bünyeye etki etmiyor malesef
ONZYD 8 MG DIE BIR ILAC verdi de bu iyi geldi

Ah canım çok geçmiş olsun inşallah negatif çıkar. Evde mutlaka maske takin ikinizde. Bulasiklarını vs makineye at ellerini de hemen yika. Gerekirse sen banyoyu kullan o alaturka wcyi. inşallah değildir ama.
Keşke ama zor gibi daha 1 sene bizimle galiba bu virüs asi bulunsa da nasıl güvenip vurulacagiz ki

Tüh ya inşallah negatiftir canım,ne diyeceğimi bilemedim valla zor durummuş sizinki, sonuçlar çıkmadı mı e-nabızda hemen iki saate düşüyor genelde,Allah kolaylık versin ne diyeyim

O da doğru ya Eskiye dönebilsek keşke dışarıya eskisi gibi maskesiz çıkabileceğimiz günlere hasret kaldık,vaka tablolarına bile bakasım gelmiyor, gerçi sadece "hasta" sayısı açıklandığı içinde olabilir..

Yok canım bende o tabloya inanmıyorum. Ha gönül ister en aza düşsün ama
Hayırlısı olsun biz şimdi riskli durumdayız inşallah virüse yakalanmadan doğururuz

Yok canım bende o tabloya inanmıyorum. Ha gönül ister en aza düşsün ama
Hayırlısı olsun biz şimdi riskli durumdayız inşallah virüse yakalanmadan doğururuz
İnşallah sağ salim bir dogursak rahat edeceğim ama daha çoook var,hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim elimizden birşey gelmiyor başka

Ben ilk hamileliğimde clexane kullanmıştım şuan eczanelerde bulunmadığı için oksapar veriyorlar ikisi de aynı acıtıyor maalesef ama ben hep göbekten kullandım kol yada bacak çok daha fazla acıtıyor göbekten dene istersen

Bende siz gibiydim, hiç bişe yiyemiyorum, yediğimde geri çıkıyodu.
Doktorum Prilam Dr adlı bi ilaç verdi, hayata döndüm, tavsiye ederim.
Teşekkür ederim canım olmazsa doktora sorup alicam çok büyük bir eziyet bu şekilde

Hanımlar iyi akşamlar bulantılarınız ne alemde ben akşam yemeği kesinlikle yiyemiyorum çok açım şu an bile ama ağzıma ne katsam kusmak istiyorum yakında çok açım diye ağlayacağım
Prilam dr bulantı ilacı al ben bir haftadır yatıyordum bulantıdan Doktrum yazdı o ilaçla ıkı gundur ayaktayım.

Canım ben dün kürtaj oldum malesef. İnşallah sen sağlıkla kucağına alırsın. Doktorun dediğini yap canım yat dinlen geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Anlıyorum canım Rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok şükür canım tabii benim de kahvaltıda öğle yemeğinde sıkıntı yok akşam olduğunda mahvoluyorum yemek yapıyorum ama ben kuru ekmek bile yiyemiyorum

Ben limon yedim bu arada ne iyi geldi midemde yanıyodu hemde C vitamini deposu rendelemistim kabugunu baktim kalmis yedim aklima siz geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…