2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Yetmediği günler oluyo banada, ama şükür o en kötü günlerim bitti karnıma 2 lokma gider oldu. Bayılacak gibiydim gıdasızlıktan.

Etkisi azalırsa o ilacı deneyeyim bende, teşekkür ederim

Kızlar herkes çin takvimine göre cinsiyeti ve belşrtilerini yazsın. Cinsiyet öğrendikten sonra dopru mu sonuçlar bakalım.
Çin, Rus ve Japon takvimine göre kız çıktı, tuz testi de kız çıktı.
Canım hep tuzlu şeyler istiyor, normalde tatlıyı çok severim her akşam tatlı yerdim ama artık hiç aramıyorum canım istemiyor. Aşırı gaz problemim var, bulantım ara ara oluyor ama yemek yerken geçiyor yemeyince yine başlıyor. Şişkinlik çok arttı bu aralar. Biraz da halsizlik var. Başka belirtim yok heralde
28:)) eşimle üniversite de tanıştık bitince de evlendik 23 yaşındaydım,annem kızmıştı erken değil mi diye hatta
Aaaa ben sadece annem değil bütün sülalem karşı çıktı sen daha küçüksün diye

Kızlar daha evvel belki konuştunuz türk kahvesi zararlı mi bize?
Kafein miktarına dikkat etmek gerekiyor diye biliyorum

Corona olanlar ve olduğundan şüphelenenler Allah hepinize kolay atlatma gücü versin. Bol bol D ve C vitamini kullanın. Hamile olduğunuz için siz kullanamazsınız ama eşlerinize kekik çayı yapın, bide lavanta ve karabaş otunu kaynatıp buharını evde gezdirin virüsleri mikropları öldürüyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez

Korkuyorum allah korusun .. sağolun

Merhaba Kızlar birşey soracağım. Ben tüp bebekle hamile kaldım. Acaba Aranızda pgt yaptıran varmı? Benim embriyolar pgtli 2si de. Pgt yapılınca hamilelik boyunca bazı testlere gerek kalmıyormuş. Hatta geçen gittiğimde doktorumda söyledi siz en baştan yaptırmışsınız o testleri oyüzden bizim yaptırmamıza gerek kalmıycak diye ama çok üstünde durmadım konunun. Acaba hangi testleri yaptırmama gerek kalmıycak yada hangi testleri yaptırmam gerekicek?bilgisi olan varmı yaa

Anladım canım.Bende iğneyi değiştirtsem oksapar alsam diyordum ama demek oda öyle.Ne yapalım korkunun ecele faydası yok mecbur vurunacaz.Benimde eşim yapıyor koluma diğer hamileliğimdede hep kolumdan oldum bundada dağılma konusunda nereye yaparsan yap vücuda dağılıyor korkma.çok teşekkürler.

Sanırım ikili, üçlü ve dörtlü testleri yaptirmaniza gerek yok. Pgt li oldugu için down sendromu riski yok.

İyi pazarlar herkese
Vitamin ne kullanıyorsunuz ben regenesis max kullanıyorum bu sabah çok karın ağrısı yaptı affedersiniz iki kere ishal gibi çıktım wc.ye

Sürekli midemde kaynama, guruldama alakasız birden wc gitme ihtiyacı duyuyorum ve gecen haftalarda boğaz acım nedeniyle özellikle sabah kalktıgımda bogazım berbat uyanıyorum, doktora gittim. Doktor boğaz reflüsü olduğumu söyledi sabahları ac karnına mecbur nexium basladım ama henüz tam gecmedi. Mide asidim yukarı cıkarak boğazımı tahriş etmiş ve faranjite dönmüş. Mide sıkıntılarım erken basladı maalesef

Cin takvimine gore kiz , rus takvimine gore erkek ikisinde de farkli el mahkum doktor beklenecek
Benim de her ikisine göre erkek görünüyor, heralde 7-8 haftaya öğreniriz:) sağlıkla gelsinler ins ama gönlümden geçen kız bebiş inş :)

İyi pazarlar herkese
Vitamin ne kullanıyorsunuz ben regenesis max kullanıyorum bu sabah çok karın ağrısı yaptı affedersiniz iki kere ishal gibi çıktım wc.ye
Canım bende onu kullanıyorum. Bende bı sorun olmadı hiç 3 haftalıkken öğrendim öğrendiğm günden beri kullaniyorum

Eşimin testti pozitif cikti kizlar covit hastaneden aradılar dedim benimde boğazlarım yanıyor belim ağrıyor ve halsizim hamileyim dedim sizede test yapicaz dediler moralim sıfır oldu valla

Benim de her ikisine göre erkek görünüyor, heralde 7-8 haftaya öğreniriz:) sağlıkla gelsinler ins ama gönlümden geçen kız bebiş inş :)
Benimde Çin Rus kız cıkıyor. Belirti olarak ilk başından beri fazla gögus hassasiyeti ve kararması idrar rengi acık sarı saclarımda asırı yaglanma mide bulantısı asırı halsizlik ilk başta et yedım şimdi tiksinti var ekşi tatlı hiçbirsey canım istemiyor.

Eşimin testti pozitif cikti kizlar covit hastaneden aradılar dedim benimde boğazlarım yanıyor belim ağrıyor ve halsizim hamileyim dedim sizede test yapicaz dediler moralim sıfır oldu valla
Canım çok üzüldüm sizin durumda zor gerçekteninşallah bulaşmamıştır size, çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…