MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
Evet sağ tarafımda özellikleKızlar kasıklarınızda sızı tarzında ağrı oluyor mu
Tsk ederim cnm bütün eklemlerim.agriyor yatıyorum valla ins yoktur ama zorCanım çok üzüldüm sizin durumda zor gerçekteninşallah bulaşmamıştır size, çok geçmiş olsun..
Hamilelikten de olabilir canım, gerçi aynı evde yaşıyorsunuz zor tabi,test yaptılar mı ne zaman yapacaklarTsk ederim cnm bütün eklemlerim.agriyor yatıyorum valla ins yoktur ama zor
Benimde sol da korkuyorumEvet sağ tarafımda özellikle
Korkulacak birşey yok aslında doktor normal olduğunu söyledi tabi çok şiddetli değilse..Benimde sol da korkuyorum
Şiddetli değil de sızı tarzında sürekli de değil zaten ara ara oluyorKorkulacak birşey yok aslında doktor normal olduğunu söyledi tabi çok şiddetli değilse..
evet sol tarafimda. bebis o tarafta zaten. oglumda da solum agrirdi. sadece kasigim degil bacagim da agriyoKızlar kasıklarınızda sızı tarzında ağrı oluyor mu
Burada çok tavsiye edildi,ayva iyi geliyormuş ben denemedim keşke ilk gebeliğim de tavsiye edilseydi bunda o kadar bulantı yok çünkü:)kizlar asiri sekilde midem bulaniyo. ilk gebeligimde bu kadarini yasamamistim. tuzlu kraker gecirmiyo. napsam.
esime aldirayim canim. ben ilkinde ara ara bulanti yasiyodum ama cubuk krakerle toparliyodum. bunda bi tuhaf oldum ya. esim sabah sucuk yapti. bi lokmayi agzima koymamla midemin agzima gelmesi bir oldu. sen ilkinde boyle olmadin bi sorun mu var acaba diye endiselenmeye basladi. ne guzel bulantinin olmamasi. keske benimki de hemen gecseBurada çok tavsiye edildi,ayva iyi geliyormuş ben denemedim keşke ilk gebeliğim de tavsiye edilseydi bunda o kadar bulantı yok çünkü:)
Bende midemdeki gariplikler dısında gögüs hassasiyeti fln kayboldu, idrar rengim normal gibi. Yemeklerden tiksinme yok ama yedikten sonra her sey rahatsız ediyorBenimde Çin Rus kız cıkıyor. Belirti olarak ilk başından beri fazla gögus hassasiyeti ve kararması idrar rengi acık sarı saclarımda asırı yaglanma mide bulantısı asırı halsizlik ilk başta et yedım şimdi tiksinti var ekşi tatlı hiçbirsey canım istemiyor.
Merhabalar haziran anneleri . 19 Ekim'de aşılama oldum. 5+2 hamileyim. Çarşamba keseyi gördük. Onun yanında bir kaç kist gördü doktor önemli olmadığını biraz ağrı yapacağını dinlenmem gerektiğini söyledi. Aslında ilk dört hafta bir sıkıntım yoktu. Ne zaman bat geldi lekelenmelerim başladı. 5 Kasım bat idi. O günden beri sürekli lekelenme şeklinde gidiyor. Doktorum progestan hap(günde iki) + progestan iğne(haftada iki) verdi. Buna rağmen lekelenmem kahverengi gulkurusu rengi gibi ve sümüksü yapıda devam ediyor. Biraz ayakta iş yapınca kiremit rengi gibi biraz daha kırmızıya döndu dun. Bugün de hep yattım hiç kalkmadim. Tuvalete sıkışmıştım kalkınca ne göreyim klozetin içinde minnak pıhtı gibi kırmızı birsey. Hemen doktoruma randevumu yarına aldım ama izindeymis başka doktora gideceğim. Çok korkuyorum ağladim endişeden duramıyorum.Bu gibi bir durum yaşayan var mı. Doktorum keseye bakarken kanama alanı falan demedi. Olsa derdi sanirim. Normal günlük ev isi yaptım dün toparlama sadece silme süpürme hicbirsey yok. Buna rağmen bugün biraz kırmızıya döndü. Bugün de böyle oldu.Fikri olan var mı ne yapmalıyım.
Eşimin testti pozitif cikti kizlar covit hastaneden aradılar dedim benimde boğazlarım yanıyor belim ağrıyor ve halsizim hamileyim dedim sizede test yapicaz dediler moralim sıfır oldu valla
Ara ara oluyor iyikide oluyor bebeğim ben burdayım diyor yoksa kalbi atmAya devam ediyormu diye çok evham yapıyorumKızlar kasıklarınızda sızı tarzında ağrı oluyor mu
Aynısı bende de arkadaşım yemek yedikten sonra midem ağrıyor gibi oluyoBende midemdeki gariplikler dısında gögüs hassasiyeti fln kayboldu, idrar rengim normal gibi. Yemeklerden tiksinme yok ama yedikten sonra her sey rahatsız ediyor
Bence kadın doğum acile gitmelisinMerhabalar haziran anneleri . 19 Ekim'de aşılama oldum. 5+2 hamileyim. Çarşamba keseyi gördük. Onun yanında bir kaç kist gördü doktor önemli olmadığını biraz ağrı yapacağını dinlenmem gerektiğini söyledi. Aslında ilk dört hafta bir sıkıntım yoktu. Ne zaman bat geldi lekelenmelerim başladı. 5 Kasım bat idi. O günden beri sürekli lekelenme şeklinde gidiyor. Doktorum progestan hap(günde iki) + progestan iğne(haftada iki) verdi. Buna rağmen lekelenmem kahverengi gulkurusu rengi gibi ve sümüksü yapıda devam ediyor. Biraz ayakta iş yapınca kiremit rengi gibi biraz daha kırmızıya döndu dun. Bugün de hep yattım hiç kalkmadim. Tuvalete sıkışmıştım kalkınca ne göreyim klozetin içinde minnak pıhtı gibi kırmızı birsey. Hemen doktoruma randevumu yarına aldım ama izindeymis başka doktora gideceğim. Çok korkuyorum ağladim endişeden duramıyorum.Bu gibi bir durum yaşayan var mı. Doktorum keseye bakarken kanama alanı falan demedi. Olsa derdi sanirim. Normal günlük ev isi yaptım dün toparlama sadece silme süpürme hicbirsey yok. Buna rağmen bugün biraz kırmızıya döndü. Bugün de böyle oldu.Fikri olan var mı ne yapmalıyım.
Gittim hiçbir şey yok kese ve yolk kesesi göründü üç kadından birinde lekelenme olur dedi rahatlattıBence kadın doğum acile gitmelisin
Teşekkürler canımHiç kalkma yerinden canım yat dinlen doktora gidene kadar da bol bol dua et bebeğin seninle dur korkma
Bende aynıyım hiç birşey yiyemiyorum herşey kokuyor ve tiksinti yapıyor sadece yağsız peynirli tost ve bazen de haşlanmış patates yiyebiliyorum o da açlıktan olmemek için az önce eşim patates hasladi iki lokma yedim doktoruma soylicem ilaç yazdiricam böyle olmayacakkizlar asiri sekilde midem bulaniyo. ilk gebeligimde bu kadarini yasamamistim. tuzlu kraker gecirmiyo. napsam.
Ay evet ya biliyorum benim ilkinde aşırı kötüydü su içince bile öğürüyordum bu bebiş çok zorlamadı Allah'tan,ilkinde tuzlu su içerdim kusmak için aksi takdirde çekilmiyor gerçektenesime aldirayim canim. ben ilkinde ara ara bulanti yasiyodum ama cubuk krakerle toparliyodum. bunda bi tuhaf oldum ya. esim sabah sucuk yapti. bi lokmayi agzima koymamla midemin agzima gelmesi bir oldu. sen ilkinde boyle olmadin bi sorun mu var acaba diye endiselenmeye basladi. ne guzel bulantinin olmamasi. keske benimki de hemen gecse
Ben yaşadım ama benimki normal adet kanaması gibiydi, sen panik yapmamaya çalış yarın git mutlaka doktora ben daha da panik yapıp acile gitmiştim ama dediğim gibi benimki çok yoğun bir kanamaydı,inşallah iyi olursun çok geçmiş olsunMerhabalar haziran anneleri . 19 Ekim'de aşılama oldum. 5+2 hamileyim. Çarşamba keseyi gördük. Onun yanında bir kaç kist gördü doktor önemli olmadığını biraz ağrı yapacağını dinlenmem gerektiğini söyledi. Aslında ilk dört hafta bir sıkıntım yoktu. Ne zaman bat geldi lekelenmelerim başladı. 5 Kasım bat idi. O günden beri sürekli lekelenme şeklinde gidiyor. Doktorum progestan hap(günde iki) + progestan iğne(haftada iki) verdi. Buna rağmen lekelenmem kahverengi gulkurusu rengi gibi ve sümüksü yapıda devam ediyor. Biraz ayakta iş yapınca kiremit rengi gibi biraz daha kırmızıya döndu dun. Bugün de hep yattım hiç kalkmadim. Tuvalete sıkışmıştım kalkınca ne göreyim klozetin içinde minnak pıhtı gibi kırmızı birsey. Hemen doktoruma randevumu yarına aldım ama izindeymis başka doktora gideceğim. Çok korkuyorum ağladim endişeden duramıyorum.Bu gibi bir durum yaşayan var mı. Doktorum keseye bakarken kanama alanı falan demedi. Olsa derdi sanirim. Normal günlük ev isi yaptım dün toparlama sadece silme süpürme hicbirsey yok. Buna rağmen bugün biraz kırmızıya döndü. Bugün de böyle oldu.Fikri olan var mı ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?