2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben kıızmda inanılmaz bulantı çektim yani su dahi içememek geçtim . Ekran veya ismini duyduğumda içini kaldıran şeyler vardı en 1. Si köfte Doğumdan sonra bile yiyemedim birde tavuk .. tavuk tiksintim yalnız 4. Ay civarı geçti .

bunda bulantılarım var ama kızımdaki kadar ağır değil. Bitek soğanın kokusundan tiksindim . Yiyebilşyoeum ama doğarken fena oluyorum .
onun harici herşeyi hapue hupur götürüyorum

ama ben bu bebeğimide kız hissediyorum
anneler hisseder

Benim hiç bi şey yok aklımdaErva kızımda düşünmüştüm koymadım şimdi mihra duydum geçenlerde hiç bilmiyore ona daha çok var gibi geliyor
Evet aslında çok var ama ben taa önceden belirlemiştim Mihra da iyiymiş yanlız bu m ile başlayan isimler güzel oluyor ya

Ay senın çok fena geçmiş heralde dicem ama azılar çok fena diyo herkes bizim daha onlar teşrif etmedi . Lütfen annem gelicek haftaya ozaman gelebilirler 1 ay içinde
Azı dişlerden nefret ediyoruuuuum
Hiç teşrif etmeseler keşke
Annene denk gelirler inşallah amaan onlar tecrübeli hallederler

Reactions: H E
Moralini bozma lütfen benimde eşim hamileliğimin ilk zamanları pozitif çıktı .
bol bol C vitamini , bol soğan sarımsak yiyin. İnşallah en az belirtiyle atlatırsınız .
çok geçmiş olsun
Canim benim cok yoğun mide bulantilarim var o dediklerini asla yiyemem yari günüm ac geciyor benim aksam öksürük ve eklem ağrısı başladı eşime sinirleniyorum dikkatsiz davrandi die saglik bakanlığından geldiler bana da test yaptılar 2 güne belli olur dediler bakalim ne çıkacak

Ben de oğlum da bulantimdan kilo vermiştim et yiyemezdim kokusu yetiyordu
Bun da şimdilik hafif bulantılar var inşallah böyle devam eder

Reactions: H E
Kızlar çok kötüyüm ben bu mide bulantısı yüzünden işkence gibi sanki akşamda zaten çıkarıyorum bademciklerim şişti artık çıkarmaktan napıcamm ne rahatlatır bilmiyom bi dilim limon yedim tuzlayıp ama aynı herşeyin kokusundan da tiksiniyorum zaten

Limonu da çıkardım

Limonu da çıkardım
Ben de bugün kahvaltı da yumurta yemeye zorladım kendimi az kalsın çok az kalmıştı . Çok geçmiş olsun ara ara tuzlu kraker vs yeseniz . Hiç yememek de bulandırıyor olabilir . Doktorların bazısı ilaç tavsiye ediyormuş danıştınız mı ?
Var mı araniz da bugün hastaneye gidip güzel haberler alacak olan?
Ben çarşambayı büyük sabirsizlikla bekliyorum
Ben de cumartesini iple çekiyorum . Geçen sefer çok şükür kalp atışını duymuştum ama 3 hafta geçti ve merakla yine bekliyorum duymak için inşallah daha içimdeki cherry domates kadar şeyi şimdiden emrak ediyorum

Kizlar gunaydinn 6+2 günlük hamileyim çok şükür. Bugün kontrolum var daha keseyi kalp atışıni görmedik ilk defa gidiyorum. Progestan fitil kullanıyorum vajinadan. Gece biraz pembemsi leke geldi Umarım bişey yoktur. Dua edin benim için lütfen . Saat 11 gibi kontrole gidicegim insaAllah

Sanırım iğneyi kullananlar göbekten yapmayı tercih ediyorlar.nettede hep göbekten gösteriyor.Tmm canım sağol bugün göbekten denemeye geçeyim bakalım inşallah biraz farkeder acıması

Guunnaaayyyddiinnnnn
Var mı araniz da bugün hastaneye gidip güzel haberler alacak olan?
Ben çarşambayı büyük sabirsizlikla bekliyorum
Ben bugün gidecektim ama maalesef arabamız arızalandı yarına erteledim :)

Günaydın bu arada herkese bulantı hakkında okadar şey yaptım ki hiçbiri fayda etmiyo bana midem aşırı kötü 3 haftadır çok kötü geçiyo çıkarmamak için direniyodum artık dün olan oldu tutamadım.Valla dayanamıcam ya artık Şimdi araştırırken medikal bi bileklik gördüm bulantı bilekliği bulursam alıp deneyeceğim sizlere yazarım.Cinsiyette bulantı farklarınıda tecrübe ettiğim kadar kızımda hafif bulantılarım oldu tiksinme gibi oğlumda biraz daha fazlaydı.bu 3.cinsiyeti neyse artık kat kat fazla hepsinden.Bende tüm testleri denedim hepsinde kız çıkıyo ama birtek yüzük testine inanıyorum.
Kanama yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun acil şifalar benimde 2 hafta kadar hep kanama alanı vardı kese yanında çok şükür geçti inşallah geçecektir ama dinlenmek çok önemli.

Kızlar Nasılsıniz ya ben kafayı yemiş gibiyim midem bulanıyor ama gece gündüz bişeyler yiyorum doymuyorum Dünyaları yedim resmen oglumda hiç bişey yiyemistim hep bulantılarla gecmisti bunda çok fazla kilo alırım diye korkuyorum yani bi 10 kilo falan alsam hamilelik boyunca yetecekte ben bundan en az bu gidişle 20 kiloyla kapatırim gibi geliyo boyumda kısa olduğu için o kadar kilo istemiyorum açıkçası suan soracagim sacma soru icin hepinizden cok özür dilerim ama gebeligin de ilk aylarda iştahlı olup sonradan iştahı normallesen varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…