2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben kızım da olsun isterdim, annemin tek kızıyım 4 erkekten sonra....
yorma konusuna girmeyeyim çok yordu yormaya devam ediyor ama canı sağolsun özel çocuk benim yavrum otizmli ve hipersizind
Sizde ozamn özel annesinin yavrusnuza sağlık sıhhat uzun ömür versin Rabb'im

Ben çok usluymuşum annem koyarmış uyurmuşum hatta uyanınca ağlamazmışım annem alsın diye beklermişim annem ağlamıyorum diye doktora bile götürmüş ama eşimi bir anlatıyorlar teyzesi bile ona çekerse ben zor bakarım diyor çok yaramazmış düz duvara tırmanır cinsten herkes hatta eşim dahil kız olsun diyor

Hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun inşallah en hafif şekilde atlatırsınız Allah yardımcınız olsun.. Bulantısı olan arkadaşlar benim çok şiddetliydi ilaç serum hepsini denedim pek işe yarayan olmadı bugün itibarıyla düzeliyor gibiyim en azından kahvaltı yapabildim çok şükür kilo olarak bende 3 kilo verdim bakalım bundan sonra nasıl ilerleyecek bide küçük bebekle bulantı falan çok zor oldu ama bunada şükür yarın kontrolüm var cinsiyet için Bi ümit sorcam bakalım doktoruma oğlumu bu hafta da öğrenmiştim bakalım buna ne diyecek

Kaç haftalıksınız şuan

Ben kızım da olsun isterdim, annemin tek kızıyım 4 erkekten sonra....
yorma konusuna girmeyeyim çok yordu yormaya devam ediyor ama canı sağolsun özel çocuk benim yavrum otizmli ve hiperaktif
Benimde çok yakınım otizmli erkek çocuklarda 7 kat daha fazla görülüyormuş. Acaba oğlunuza hamileliğinizde folic asit kullanmış mıydınız?

Şimdi sizin ilk cocugun erkek olsa ikincisi kız olsun istemez misiniz ikisindende olsun diye eğer ilk çocuğumuz kız olsaydı ikinciyi erkek isterdik buyuzden tabi Rabb'im ne nasip ederse hayırlı evlat olsundda
Bende ikisinden de isterim tabi erkek bebek isteyenlere çok fazla tepki veriyorlar ya aksine kız isteyende çok. Ben bebeğimi erkek hissediyorum o yüzden sormak istedim.

İstisnalar var tabi ama genel olarak erkeklere hamile olanların hamilelikleri daha rahat geçiyomuş. Kız bebek daha zormuş kusma, tiksinme, aşerme vs gibi
Kizlar nazlarini anne karninda gostermeye basliyorlar. Ben de hic bir belirti yok. Sadece surekli uyumak istiyordum 1 haftadir o da gecti artik

Ayy bende bende
Hep erkek bebek ama
Dün kucağımda iki tane erkek bebek vardı biri de karnımdaymış
Bende bugün rüyamda gördüm ama rüyamda gördüğüm kız 15 16 yaşlarında bir kız hatta kırmızı odayi izleyenler bilir orda bi melek var melinanin kızı onun resmini gösteriyorlar bana bu senin kızın diye bende kocaman kız nasıl dogurcam diye bağırıyordum sanırım yine oğlum olcak hayaller defne gerçekler demir

Evet böyle bişey var erkek bebeğe hamilelik daha kolay uykulu geçiyor ama bunyeylede alakalı
Aaaa benimde hiç belirtim yok erkek olabilir mi acaba tabi önce sağlıklı olsun da sadece meraktan soruyorum çünkü etrafımdaki herkes sizin kızınız olacak diyor bize

Tecrübeliler bu yeme içme işine göre cinsiyet tutuyor mu bulantı çok olursa kız olabilir falan diyorlar bana herkes kızın olacak diyor ben hiç bişey hissedemiyorum henüz
İlk çocuğumda dehşet bulantim vardı hep eksı yedim tatlı ağzıma suremedim her gören kızın olcak bak bunlar hep kız belirtileri çok nazli olcak kızın dediler ama oğlum oldu

Uyku hali varsa olabilir ama bunyeyle alakalı bide kızda kalçalar büyüyor diyolar hep
Aaaa benimde hiç belirtim yok erkek olabilir mi acaba tabi önce sağlıklı olsun da sadece meraktan soruyorum çünkü etrafımdaki herkes sizin kızınız olacak diyor bize

Kizlar nazlarini anne karninda gostermeye basliyorlar. Ben de hic bir belirti yok. Sadece surekli uyumak istiyordum 1 haftadir o da gecti artik
Bende de bişey yok bebek duruyo mu diye bazen korkmuyor değilim. Göğüs hassasiyeti mide yanması bel ağrısı var ama günlük hayatı etkileyecek kadar değil.

Bende de bişey yok bebek duruyo mu diye bazen korkmuyor değilim. Göğüs hassasiyeti mide yanması bel ağrısı var ama günlük hayatı etkileyecek kadar değil.
Evet ya bende korkuyorum, nerdeyse el ultrosonu falan alacaktım da çok psikopata bağlamıyım dedim bu seferde sürekli bebeği izlerim

İlk çocuğumda dehşet bulantim vardı hep eksı yedim tatlı ağzıma suremedim her gören kızın olcak bak bunlar hep kız belirtileri çok nazli olcak kızın dediler ama oğlum oldu
Benm tanıdığım erkek anneleri de hep ekşi yemiş anneme de sordum oda hep limon yemek istiyormuş.

Ben de carsamba gunu gidecegim ama cinsiyet icin erken degil mi? Ben nift testi icin gerekli gelisimi gostermis mi ona baktiracagim. Ona gore test yaptiracagim
Yok cinsiyeti daha soylemez netlesmemistir yani, beni normal kontorle cagirdi suan icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…