2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Doğru galiba
Ay kız ben seni çok sevdim
Yaa canımsın hisler karşılıklı. Mizacim itibariyle pozitif kendiyle dalga geçebilen insanlara uyum sağlıyorum. Maşallah sen baya sıcakkanlı geliyorsun yüzün hep gülsün.

Bu arada dün biraz gerginlik olmuş . En korktuğum şey kalp kırmak hele bu hassas dönemlerde . Herkesin deneyimi farklı olsa da kimse kimseden üstün değil . Hepiniz çok tatlısınız iyi ki varsınız . Sayenizde yanlız hissetmiyorum

Sağol canım sen de iyi ki varsın

Bende belli oldu sandım artık uzun bir süre evde olacağım için cinsiyetleri yazmaya başlayayım diyirdum,seninkini yazmayayım o

Ayy bende bende
Hep erkek bebek ama
Dün kucağımda iki tane erkek bebek vardı biri de karnımdaymış
Ayyy yemin ederim bende hep erkek bebek goruyorumm kızım olmayacak miş gibi geliyo . Çok düşündüğümüz için öyle heralde

Çok sağol canım Evet,babam tansiyon hastası daha kötü olabilir çok kararsızım,ben zaten tedavi olamayacağım hayırlısı olsun inşallah ne diyelim
geçmiş olsunnn RABBİM şafi ismiyle şifanı versin inşallah canım
size de geçmiş olsun ALLAH ım şifa versin inşallah

Önümüzdeki ay gidecem kesin olsun diye ama çok heyecanlıyım hergun bebek rüyası görüyorum
Canım dün bana sezeryan sonrası icin yazmıştım dimi kusura bakma nickini görünce birden dank etti.
Sezeryan sonrası normal doğum biraz lükse kaçıyor dün gittiğim doktor bile normale göre 4 5 katı olabiliyor fiyat dedi. Çünkü normal doğuma alınırken o an aynı katta ameliyathanesi olan bir hastane olmalı . Bir anomali durumunda hızlı hareket edilmeli ameliyathane hazır olmalı .demisti. sıradan hastane olmaz kan bankası bulunmalı v.b demisti

Yaa çok teşekkür ederim, hepimizin yüzü hiç asılmasın hep gülelim inşallah

Dün okudum bende şaşırdım biraz açıkçası ben kız bebek istiyorum ama hayırlı evlatla bir alakası yok bunun sadece ilk çocuk erkek olduğu için bide kız olsa pek güzel olur

Ve sizde iyiki varsınız kızlaaar şu iki hafta da buraya bol bol yazacağım çünkü vakit öldürmek için

Çok istiyorum ssdvdAma tabi fiyatda önemli malesef

Aslında erkek bebek kıza işaretmiş herkes öyle diyor ve çoğunluk tutmuş
Benimki düşünmekden bitane arkadaşım demistiki bana senin hiç kızın olmayacak öyle hissediyorum demisti hep kafamda takılı kaldı üzerinden aylar geçti ama o söz geliyo aklıma çok etkiledi aslında cokda kırıldım

Aman başlarım onun hislerine,onun o çok kıymetli hisleri mi karar veriyor kızımız olup olmayacağına? Takma boşvereğer bu bebiş kız olursa ilk ona haber ver bence:))

Tecrübeliler bu yeme içme işine göre cinsiyet tutuyor mu bulantı çok olursa kız olabilir falan diyorlar bana herkes kızın olacak diyor ben hiç bişey hissedemiyorum henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…