2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım çok sağ ol, yapmamaya çalışıyorum ama her yer dağınık gördükçe daha çok deliriyor insan umarım en kısa sürede işin içinden çıkabilirim

Selam kuzum giremedim bugün pek:))
Ben iki günde bir kilo daha almışım 4 kiloyla devamım
- ile başlamak daha kârlı yaa
66 kiloydum 64 kiloya düşmüşüm dr bana kilo kaybetmeyin iyi olmadığını söyledi çünkü hep ac kalıyorum her şeyden tiksiniyorum bu gun gel serum takalım dedi ama.ben malesef temasli oldugum için 14 gun karantinaya kalacakmisim 3 saatte bir polis kapida

Çok geçmiş olsun sizede canım o zaman inş bulaşmamıştır o kadar çok örnek var ki eşe çocuğa bulaşmayan inşallah diyelim
Tsk ederim cnm.sukur negatif cikti sonucum.ama.ins genede bu 14 gunde gecmez

Aman başlarım onun hislerine,onun o çok kıymetli hisleri mi karar veriyor kızımız olup olmayacağına? Takma boşvereğer bu bebiş kız olursa ilk ona haber ver bence:))
Öyle yapicamm her gördüğün aman merak etme zaten erkek diyip duruyo

Bizim de kapıcı geldi kontrole ve hala aramadılar

Tecrübeliler bu yeme içme işine göre cinsiyet tutuyor mu bulantı çok olursa kız olabilir falan diyorlar bana herkes kızın olacak diyor ben hiç bişey hissedemiyorum henüz
Evet böyle bişey var erkek bebeğe hamilelik daha kolay uykulu geçiyor ama bunyeylede alakalı

Tecrübeliler bu yeme içme işine göre cinsiyet tutuyor mu bulantı çok olursa kız olabilir falan diyorlar bana herkes kızın olacak diyor ben hiç bişey hissedemiyorum henüz
Canım sakın inanma ona valla
Benim çok bulantım oldu çok kusardım herkes kesin kız falan dedi erkek çıktı,bu sefer de o zaman çok saçlı doğacak dediler kel kafa doğdu

Ayy ben sinir olurum
Kendi de kız istiyor ama erkek mi oluyor hep ondan mı ki
Yok kendinin kızı var bitane bence benim olmasını istemiyor hep kız çok başka diyip duruyo ikinciye hamile olsa oda erkek isteyecek bu böyle kızı olan erkek ister oğlu olan kız ister ikisininde tadına bakmak için ben öyle düşünüyorum

Evet yaa, gerçi ilk.kız olsaydı ben yine kız istiyor olabilirdim ama o zaman çok farketmezdi
Ha bide annemlere soracaksın onların sadece 1 tane kızları var o da benim ama sorsan yine kız diye tuttururlar o ayrı

Ahahh bende az almak istiyorum zaten boyum kısa kilo iyice basıyor
Ben çok kilo almıştım oğlumda ama ilk üç ay üç kilo vererek başladım bulantılardan,sonradan açılıp 16 kg aldım
Bunda daha da iddialıyım 20 ye çıkıyorum

İstisnalar var tabi ama genel olarak erkeklere hamile olanların hamilelikleri daha rahat geçiyomuş. Kız bebek daha zormuş kusma, tiksinme, aşerme vs gibi

Ya erkek anneleri erkek bebek çok mu yordu sizi hep kız istiyosunuz? Naptı bu yavrular size

Ya erkek anneleri erkek bebek çok mu yordu sizi hep kız istiyosunuz? Naptı bu yavrular size
Ben kızım da olsun isterdim, annemin tek kızıyım 4 erkekten sonra....
yorma konusuna girmeyeyim çok yordu yormaya devam ediyor ama canı sağolsun özel çocuk benim yavrum otizmli ve hiperaktif

Şimdi sizin ilk cocugun erkek olsa ikincisi kız olsun istemez misiniz ikisindende olsun diye eğer ilk çocuğumuz kız olsaydı ikinciyi erkek isterdik buyuzden tabi Rabb'im ne nasip ederse hayırlı evlat olsundda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…