Ben çok usluymuşum annem koyarmış uyurmuşum hatta uyanınca ağlamazmışım annem alsın diye beklermişim annem ağlamıyorum diye doktora bile götürmüş ama eşimi bir anlatıyorlar teyzesi bile ona çekerse ben zor bakarım diyor çok yaramazmış düz duvara tırmanır cinsten herkes hatta eşim dahil kız olsun diyor
Yaramazlığın cinsiyetle çok alakası yok. Kızı daha yaramaz olanlar da var. Yada bir erkeğe göre çok yaramaz olan kızlarda gördüm. Bende çok usluymuşum inşallah bize çeker şöyle yata yata çocuk büyütürüz amin
Bende bugün rüyamda gördüm ama rüyamda gördüğüm kız 15 16 yaşlarında bir kız hatta kırmızı odayi izleyenler bilir orda bi melek var melinanin kızı onun resmini gösteriyorlar bana bu senin kızın diye bende kocaman kız nasıl dogurcam diye bağırıyordum sanırım yine oğlum olcak hayaller defne gerçekler demir
Bi bende merak yok heralde Bizim kız çok yaramaz sürekli hareket eder yemek yerken hayatta yerinde durmaz amuda kalkar resmen ama çok akıllı rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsunlarda
Ben kızım da olsun isterdim, annemin tek kızıyım 4 erkekten sonra....
yorma konusuna girmeyeyim çok yordu yormaya devam ediyor ama canı sağolsun özel çocuk benim yavrum otizmli ve hiperaktif
Kocamın akrabası var kız çocuğu 1 saat yannda otursam migrenim tutuyor yaramazlığından hiç susmadan konuşmasından cinsiyetle alakası yok tamamen mizaç meselesi.
Kocamın akrabası var kız çocuğu 1 saat yannda otursam migrenim tutuyor yaramazlığından hiç susmadan konuşmasından cinsiyetle alakası yok tamamen mizaç meselesi.
Halıya meyvesuyu döktü şimdi sonra sabunla silicem diye tutturdu halı zaten rengarenk yıkamaya gidecek koltuk tepelerinde zıplıyor bi o yana bi bu yana şimdi kesinlikle çocuğa baglı :)
Tecrübeliler bu yeme içme işine göre cinsiyet tutuyor mu bulantı çok olursa kız olabilir falan diyorlar bana herkes kızın olacak diyor ben hiç bişey hissedemiyorum henüz
Annem bana hamileyken hiç midesi bulanmamış çok doğal geçirmiş tiksinme aş erme olmamış bendede olmuyor sanırım bizimki genetik yani bağlantıya bağlı değil sanırım
O öyle olmuyor vallaha bende diyordum bir dogursam her şey düzelecek diye ama sonra doğum ne ki dedim kendi kendime
Aslında ağlayan çocukta da sorun yok sorun temizlik yemek ve ağlayan bebek bir arada olunca başlıyor
Aman inşallah bu yıl sakin yılıdır da hep sakin çocuklarımız olur.
O öyle olmuyor vallaha bende diyordum bir dogursam her şey düzelecek diye ama sonra doğum ne ki dedim kendi kendime
Aslında ağlayan çocukta da sorun yok sorun temizlik yemek ve ağlayan bebek bir arada olunca başlıyor
Aman inşallah bu yıl sakin yılıdır da hep sakin çocuklarımız olur.
Slm hanımlar benim çocuklar gripler 2-3 gündür ve bana da bulaştı bugün.Çocuklara sabahtan elma çayı yapmıştım zencefilli bende içtim 1 kupa inanın mide bulantıma okadar iyi geldi ki bulantısı çok olanlar deneyebilirler zararsız.
Slm hanımlar benim çocuklar gripler 2-3 gündür ve bana da bulaştı bugün.Çocuklara sabahtan elma çayı yapmıştım zencefilli bende içtim 1 kupa inanın mide bulantıma okadar iyi geldi ki bulantısı çok olanlar deneyebilirler zararsız.
Bi bende merak yok heralde Bizim kız çok yaramaz sürekli hareket eder yemek yerken hayatta yerinde durmaz amuda kalkar resmen ama çok akıllı rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsunlarda
Yaa ben meraktan erken dogurcam diye korkuyorum benim bekarliktan beri hep bi kız çocuk hayalim vardı ilk çocuğumda kız olsun istiyordum hep ama Dünyalar tatlısı bi oğlum oldu çok şükür ama her çocuk mağazasına gittiğimde kız kıyafetlerini bir saat geziyorum erkek reonlarına öyle gidiyorum bide benim oğlum sarı düz saçlı beyaz tenli renkli gözlü bi cocuk Corona vakalarında berabere gidememisti saçını hep bagliyordum o zamanlarda gören olursa ay bunda kız güzelliği var kesin arkası kız olacak diye hep umutlandirdilar beni