2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar ya geniz akıntısı yaşayanınız var mı benim normalde sinüzitim var ilk haftalarda onunla cebelleştim o geçti geniz akıntısı başladı hamilelikle ilgili olabiliyormuş inşallah kurtulurum çok huzursuzluk veriyor bir çare de bulamadım

Tarifini verebilir misiniz acaba deneyelim bizde

Bulantı enfeksiyon belirtisi miymiş? Bende yataktan kalkamıyorum bazı günler bulantıdan. İdrar kültürü yapılmış mıydı size? Lökosit değeriniz kaç çıkmıştı ?
Canım birkaç gündür giremedim yeni gördüm mesajını. Enfeksiyon bulantıyı daha da artiriyormuş. Hastanede serum yiyordum, zofer içiyordum ama bulantı hafiflemiyordu bile. Antibiyotik kullandım enfeksiyon geçince bulantı azaldi

Ya erkek anneleri erkek bebek çok mu yordu sizi hep kız istiyosunuz? Naptı bu yavrular size
Benim canım birtanecik oğlum sabahlara kadar oturttu bizi ağlamaza bile gece yarısı kalkıp otururdu artık eşim yastığı yorganı alıp gidiyordu salona
Adam çalışıyor 1 değil 2 değil ne yapsın
Oğlum 9 aylıkken hamile olduğumu öğrendiğim ben şoklar geçirdim ağlama krizlerine girdim iyiki olmuş
Veeee kızım oldu akıllı uslu bir bebek hala söz dinler
Oğlum da kızım da canımın içi
Rabbim herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun ya o derece yani. Benimde şuan çok şiddetli bulantı var mesela bende monural kullanıyorum inşallah geçer enfeksiyon

Kızlar benim kız 20 aylık ama emmeyi bıraktıramıyorum azalttık ama gündüz ve gece uyku öncesi mutlaka emerek uyumak istiyor geceleri kalktığında da öyle ve benim gögüslerimde çok hasaslık oluştu canımı acıtıyo emmesi resmen sızlıyo ve tadıda değişmiş acı ekşi gibi bişey herkes tadı değişince bırakır dediler bizim ki daha da bağlandı sizce ne yapmalıyım doktor son 3 aya kadar emzirebilirsin dedi

Ahahha ay çok güldüm
Kırmızı odayı hiç kaçırmam,kaderi ona benzemesin inşallahh
Ay hiç belli olmaz ,belki de tatlış bir kızdır

Ceyda nasıl durumlar?
İyiyim kuzum boğazım ağrıyor biraz onun dışında birşeyim yok eşim de halsiz biraz, oğlumu da zorla aldı annem, bide ilaçlara başladı eşim, aradılar kimlerle temas ettik onları da sordular öyle yani:))

Ay ne güzel Bizim saçlar gitti az gürleşir diye kestirmiştim daha kestirmez Kız aşkı başka tabi haklısın merakta Allah gönlüne göre versin az kaldı öğrenirsin yakında canım

Selam kızlar ya günler hiç geçmiyor, çok heyecanlıyım, bir an önce göbüşüm büyüse de bebeğimi hissetsem istiyorum ama daha 8 haftalığız şu bir ay nasıl geçecek bilmiyorum,su gibi akıp giden günler durdu sanki gıdım gıdım ilerliyor bir an önce cinsiyetini de öğrenmek istiyorum, çok mu şey istiyorum şaka bir yana sağlıklı sıhhatli olsunda, hayırlısı ile kucağıma alayımda, beklerim ben onu canım bebeğim

Biraz temizlik yaptım süpürdüm yoktu bişey kaç saat oldu ama sonradan başladı bi sol yan ağrısı kalça ve kasığa vuran bu kadar uzun yaşayan var mı kısa aralıklarla yokluyor

Emsin annesi daha kucuk biz 27 ayligiz gunde sadece bir kere gece yatmadan once emiyor.. once gunduz emmesini biraktik azaltarak 22 ay civari sonrada 24 ay civari gece emmesini biraktik.. bir kac kere gece emmeden de uyudu hazir aslinda ama Ben korona var onumuz kis hasta olursa kolay atlatiyor diye tam kesmedim bide bizim daha Dort tane azi disimiz cikmadi birazda onlari bekliyorum..

Biraz temizlik yaptım süpürdüm yoktu bişey kaç saat oldu ama sonradan başladı bi sol yan ağrısı kalça ve kasığa vuran bu kadar uzun yaşayan var mı kısa aralıklarla yokluyor
Bende dün aynıydım canım sol kasigim akşama kadar agridi bende kendimi temizlemiştim eyül bükül ondan oldu sanırım şuan bile yokluyor ara ara

Bende biraz ayakta uzun kalayım bel ve kalça ağrısı oluyor hemen,at kestanesi sürüyorum biraz rahatlatiyor

Bende yeni bıraktirdim 10 gün oluyor. Valla azaltarak denedim ama olmadi malesef. En sonunda pek doğru değil ama rimel sürdüm göğsüme o şekilde bıraktirdim baya rahat bıraktik. Çocuk görünce emmek istemedi zaten. Gelip gidip baktı hoşuna gitmeyince de kapattı bırakti.bu arada 23 aylıkken bırakmış olduk. Büyüdükçe bıraktirmasi da zorlaşıyor

Tarifini verebilir misiniz acaba deneyelim bizde
Tabi ki.Elmanın kabuklarını soyun ama atmayın ufak bi tencereye alın elmayıda dilimleyin içine çekirdekleri falan girsin hiç farketmez taze zencefilide ince ince dilimleyin varsa 1 çubuk tarçın ekleyin yaptığınız miktara uygun su ekleyin kaynatın bi yarım saat.Kapayınca altını biraz bekletiyorum ben 15 dk sonra süzdüm hafif sıcakken bardağa koyunca 1 çay kaşığı bal ve biraz limon sıkıyorum içiyorum.Bu tarif aslında öksürüğe gribe birebir çocuklar için özellikle ama zencefil mucizesi midemi baya yatıştırdı dün çıkarmadım ve baya azdı bulantım.Şimdi tekrar yapıyorum bende Afiyet şifa olsun.

ben çok yaşıyorum ama sol tarafımda 5cm büyüklüğünde kist var o yapıyor muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…