2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ahahha ay çok güldüm
Kırmızı odayı hiç kaçırmam,kaderi ona benzemesin inşallahh
Ay hiç belli olmaz ,belki de tatlış bir kızdır
Ayy bende çok severim başında ağlamaya başlarım sonuna kadar muhteşem terapi inşallah canim Rabbim hiç bir evlada öyle kader yazmasin nasıl oldun daha iyisinizdir insallah

Ay ne güzel Bizim saçlar gitti az gürleşir diye kestirmiştim daha kestirmez Kız aşkı başka tabi haklısın merakta Allah gönlüne göre versin az kaldı öğrenirsin yakında canım
İnşallah hepimizin gonlundekinin sevincini yaşarsın Rabbim hayirlisiyla❤ ben hiç kiyamiyorum saçlarına hamilelikte çok dua etmiştim düz saçlı olsun diye kabul oldu çok şükür şimdide kesmeye kiyamiyorum ama çok uzadı baglamamida istemiyo beyefendi mecburen bugün kesilecek gerçi kayinbabam sağolsun benden gizli bi kere çocuğumun saçını kesip katletmişti ama şükür düzeldi simdi uzman eller kesecek

Aynı tarifte zencefil değilde Karanfil kullanarak yapıyorum bende Karanfil biraz acimsi bi tat bırakıyor oğlum pek sevmiyo bu yüzden zencefil li deneyeyim bide çok teşekkürler tarif icin

Hanımlar bebeğin sağda mı solda mı olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Ben anlayamıyorum kasığım tam ortası sızlıyor benim.

Çoğu acı biber falan sürüyor seninki daha mantikliymis en azından hiç emmemis biberde kimisi emip yanınca bırakıyor ben kıyamam ya acı sürüp rimel daha mantıklı

Kizlarrrrrr size neşeli haberler getirdimmmm

Bugün doktordan ciktim şimdi buraya yazıyorum. Doktor 6+1 ile uyumlu dedi o yüzden ben temmuz gecelerine geçiş yapıcam sanırım kalp atışını da duydum çok şükür. İçim aşırı rahatladı. Tarihte 6 Ekim ile uyumlu dedi.

Benden böyle bugün gidecek 2 arkadaş daha vardı sizden de bekliyorum güzel haberler
Etiket yapmak isterdim ama tam nick isimlerinizi hatırlamıyorum

Arkadaşlar aranızda korona geçirmiş olan var mı eşimin testi dün pozitif çıktı banada bugün gelip test yapacaklar koku tat komple gitti hiçbir koku alamıyorum kolay atlatmak için yapılacak bişey var mı biliyormusunuz

Çok teşekkür ediyorum eşime soyledim akşama gelirken alacak zencefil hemen yapicam ve denicem

Gozun aydin canım inşaallah sağlıkla al kucağına

Çoğu acı biber falan sürüyor seninki daha mantikliymis en azından hiç emmemis biberde kimisi emip yanınca bırakıyor ben kıyamam ya acı sürüp rimel daha mantıklı
Aynen acı biber falan agzına acı gelmesin diye salçayı da görünce kan falan sanıp korkar diye bu yöntem daha mantıklı geldi valla ve başarılı da oldu yani.

Ayy bende çok severim başında ağlamaya başlarım sonuna kadar muhteşem terapi inşallah canim Rabbim hiç bir evlada öyle kader yazmasin nasıl oldun daha iyisinizdir insallah
Karantinadayız ne yapalım halsizlikten yazamıyorum valla, oğlumda annemlerde zaten, eşimle öyle oturuyoruz

Arkadaşlar doktordan çıktım bebeğim çok sukur iyi ama benim şekerim çok yüksek çıkmış bu durumu yaşayan varmı nelere dikkat ediyorsunuz neler yememem lazım.

Korona geçmişi değilde korona geçiren var şu anda, kolay atlatmak için birşey de yapmıyorum valla:)) size de çok geçmiş olsun,bende de tat yok gibi

Annenize bulaşmasın
Bende aynı bu şekilde düşündüm vermemek konusunda ısrarcıydım ama dün çoook halsizdim gidip kestirdim biraz o sırada annem gelip almış oğlumu
Çok kızdım ama yapacak birşey yok artık
Eşimle de anlaştılar herhalde ona da çok kızdım ama halsizlikle nasıl kızabildiysem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…