İnsallah bulaşmaz annenize ama çok riskli. Keske eşiniz vermeseymiş.. İyi bişey yapmamiş.Bende aynı bu şekilde düşündüm vermemek konusunda ısrarcıydım ama dün çoook halsizdim gidip kestirdim biraz o sırada annem gelip almış oğlumu
Çok kızdım ama yapacak birşey yok artık
Eşimle de anlaştılar herhalde ona da çok kızdım ama halsizlikle nasıl kızabildiysem artık
Benim hiç belli olmuyor com bazen sanki hareketini hissettiğimi düşünüyorumHanımlar bebeğin sağda mı solda mı olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Ben anlayamıyorum kasığım tam ortası sızlıyor benim.
Çok sevindim cnm maşallah mercimeğeKizlarrrrrr size neşeli haberler getirdimmmm
Bugün doktordan ciktim şimdi buraya yazıyorum. Doktor 6+1 ile uyumlu dedi o yüzden ben temmuz gecelerine geçiş yapıcam sanırımkalp atışını da duydum çok şükür. İçim aşırı rahatladı. Tarihte 6 Ekim ile uyumlu dedi.
Benden böyle bugün gidecek 2 arkadaş daha vardı sizden de bekliyorum güzel haberler
Etiket yapmak isterdim ama tam nick isimlerinizi hatırlamıyorum
Maşallah bebiseArkadaşlar doktordan çıktım bebeğim çok sukur iyi ama benim şekerim çok yüksek çıkmış bu durumu yaşayan varmı nelere dikkat ediyorsunuz neler yememem lazım.
Olabilir canımAnnem bana hamileyken hiç midesi bulanmamış çok doğal geçirmiş tiksinme aş erme olmamış bendede olmuyor sanırım bizimki genetik yani bağlantıya bağlı değil sanırım
Aminn inşallah benim Ablam çok yaramazmış annem Allah bana acıdı sen uslu oldun ondan derYaramazlığın cinsiyetle çok alakası yok. Kızı daha yaramaz olanlar da var. Yada bir erkeğe göre çok yaramaz olan kızlarda gördüm. Bende çok usluymuşum inşallah bize çeker şöyle yata yata çocuk büyütürüz amin
Kesinlikle,gel de anlat şu an kendiyle gurur duyma aşamasında çünküİnsallah bulaşmaz annenize ama çok riskli. Keske eşiniz vermeseymiş.. İyi bişey yapmamiş.
Teşekkür ederim canım hemizim alalım sağ salimGozun aydin canım inşaallah sağlıkla al kucağına
Çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun inşallah kolay bir şekilde atlatirizKorona geçmişi değilde korona geçiren var şu anda, kolay atlatmak için birşey de yapmıyorum valla:)) size de çok geçmiş olsun,bende de tat yok gibi
Oğlumun okulundan bir veli arkadaşla karşılaştım dün, 8 yaşındaki oğlu korona olmuş hep dip dibeydik dedi hatta onun kaşığından çorba içtim bile dedi,ama kadın maşallah negatif miş.Bende aynı bu şekilde düşündüm vermemek konusunda ısrarcıydım ama dün çoook halsizdim gidip kestirdim biraz o sırada annem gelip almış oğlumu
Çok kızdım ama yapacak birşey yok artık
Eşimle de anlaştılar herhalde ona da çok kızdım ama halsizlikle nasıl kızabildiysem artık
Teşekkür ederim cnmBenim hiç belli olmuyor com bazen sanki hareketini hissettiğimi düşünüyorum
Çok sevindim cnm maşallah mercimeğe
Maşallah bebise
Tarçınlı yoğurt ve özellikle meyvenin yanında yoğurt yemelisin şekeri dengeledigini duymuştum.
Vay bee:)) İnşallah canım inşallahOğlumun okulundan bir veli arkadaşla karşılaştım dün, 8 yaşındaki oğlu korona olmuş hep dip dibeydik dedi hatta onun kaşığından çorba içtim bile dedi,ama kadın maşallah negatif miş.
İnsalla annenlere de birşey olmaz cnm
Rica ederim Şifa olsun inşallah ben 2 elma ve kayısı büyüklüğünde zencefil kullandım 1.5 litre çıktı zencefili çok büyük kullanmayın acı olur artanı dondurucuda saklayabilirsiniz.Çok teşekkür ediyorum eşime soyledim akşama gelirken alacak zencefil hemen yapicam ve denicem
Bizimki çok seyreliyor güçsüzleriyle uzayınca ama bu sefer ben de çok üzüldüm kendisinde çok ağladı erkek gibi olmuşum diye varsın seyrek olsun artıkİnşallahhepimizin gonlundekinin sevincini yaşarsın Rabbim hayirlisiyla❤ ben hiç kiyamiyorum saçlarına hamilelikte çok dua etmiştim düz saçlı olsun diye kabul oldu çok şükür şimdide kesmeye kiyamiyorum ama çok uzadı baglamamida istemiyo beyefendi mecburen bugün kesilecek gerçi kayinbabam sağolsun benden gizli bi kere çocuğumun saçını kesip katletmişti ama şükür düzeldi simdi uzman eller kesecek
Benimde aklımda olsun canım muhtemelen yorulunca oldu geçti sonradan sen nasılsınBende biraz ayakta uzun kalayım bel ve kalça ağrısı oluyor hemen,at kestanesi sürüyorum biraz rahatlatiyor
Şeker ve şekerli hiç birşey yeme princ makarna beyaz ekmek hazır gıdalar benimde tokluk şekerim 1 saat sonra ölçünce yüksek çıkıyordu şükür dengeliyorum artık yada şekerli birsey yersen ayran veya yoğurt ye ben öyle kontrolde tutuyorumArkadaşlar doktordan çıktım bebeğim çok sukur iyi ama benim şekerim çok yüksek çıkmış bu durumu yaşayan varmı nelere dikkat ediyorsunuz neler yememem lazım.
Yorulunca oluyor canım sanırım ben de gayet iyiydim sonradan cıkıyor acısı gecmıs olsunBende dün aynıydım canım sol kasigim akşama kadar agridi bende kendimi temizlemiştim eyül bükül ondan oldu sanırım şuan bile yokluyor ara ara
Teşekkür ederim normalde bitki meyve çaylarına bayılırım korkudan içmiyordum deneyimTabi ki.Elmanın kabuklarını soyun ama atmayın ufak bi tencereye alın elmayıda dilimleyin içine çekirdekleri falan girsin hiç farketmez taze zencefilide ince ince dilimleyin varsa 1 çubuk tarçın ekleyin yaptığınız miktara uygun su ekleyin kaynatın bi yarım saat.Kapayınca altını biraz bekletiyorum ben 15 dk sonra süzdüm hafif sıcakken bardağa koyunca 1 çay kaşığı bal ve biraz limon sıkıyorum içiyorum.Bu tarif aslında öksürüğe gribe birebir çocuklar için özellikle ama zencefil mucizesi midemi baya yatıştırdı dün çıkarmadım ve baya azdı bulantım.Şimdi tekrar yapıyorum bendeAfiyet şifa olsun.
Bende koronaydım bilmiyordum hep eşimle uyuduk görumcenle dip dineydim ama onlar negatif çıktı ben pozitif her evden 1 kişi geçiriyor sanirim başka açıklaması yok virüs insan ayırıyor herhaldeOğlumun okulundan bir veli arkadaşla karşılaştım dün, 8 yaşındaki oğlu korona olmuş hep dip dibeydik dedi hatta onun kaşığından çorba içtim bile dedi,ama kadın maşallah negatif miş.
İnsalla annenlere de birşey olmaz cnm
Ben cok dikkat eden biri degilim zaten rahat bi insanim. Ama hamilelik surecinde tek dikkat edecegim konu tuz. Guatr hastasiyim ve tuz ile ilgili gercekleri ogrenince maalesef duyarli oluyorumBiraz rahat bırakın kendinizi hamileliğin tadını çıkarıntuzada ihtiyacımız var
Benim sürekli geniz akıntım var alıştım artık bir çare bulursan alırım bi dalKızlar ya geniz akıntısı yaşayanınız var mı benim normalde sinüzitim var ilk haftalarda onunla cebelleştim o geçti geniz akıntısı başladı hamilelikle ilgili olabiliyormuş inşallah kurtulurum çok huzursuzluk veriyor bir çare de bulamadım
Hadi gözün aydınKizlarrrrrr size neşeli haberler getirdimmmm
Bugün doktordan ciktim şimdi buraya yazıyorum. Doktor 6+1 ile uyumlu dedi o yüzden ben temmuz gecelerine geçiş yapıcam sanırımkalp atışını da duydum çok şükür. İçim aşırı rahatladı. Tarihte 6 Ekim ile uyumlu dedi.
Benden böyle bugün gidecek 2 arkadaş daha vardı sizden de bekliyorum güzel haberler
Etiket yapmak isterdim ama tam nick isimlerinizi hatırlamıyorum
Teşekkür ederimmmBenim sürekli geniz akıntım var alıştım artık bir çare bulursan alırım bi dal
Hadi gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?