2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İnsallah bulaşmaz annenize ama çok riskli. Keske eşiniz vermeseymiş.. İyi bişey yapmamiş.

Hanımlar bebeğin sağda mı solda mı olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Ben anlayamıyorum kasığım tam ortası sızlıyor benim.
Benim hiç belli olmuyor com bazen sanki hareketini hissettiğimi düşünüyorum

Çok sevindim cnm maşallah mercimeğe
Arkadaşlar doktordan çıktım bebeğim çok sukur iyi ama benim şekerim çok yüksek çıkmış bu durumu yaşayan varmı nelere dikkat ediyorsunuz neler yememem lazım.
Maşallah bebise
Tarçınlı yoğurt ve özellikle meyvenin yanında yoğurt yemelisin şekeri dengeledigini duymuştum.

Aminn inşallah benim Ablam çok yaramazmış annem Allah bana acıdı sen uslu oldun ondan der

Oğlumun okulundan bir veli arkadaşla karşılaştım dün, 8 yaşındaki oğlu korona olmuş hep dip dibeydik dedi hatta onun kaşığından çorba içtim bile dedi,ama kadın maşallah negatif miş.
İnsalla annenlere de birşey olmaz cnm

Vay bee:)) İnşallah canım inşallah çook sağolun size de kendi derdiniz gibi örnekler, tavsiyeler veriyorsunuz dualar ediyorsunuz:))çok teşekkür ederim hepinize

Çok teşekkür ediyorum eşime soyledim akşama gelirken alacak zencefil hemen yapicam ve denicem
Rica ederim Şifa olsun inşallah ben 2 elma ve kayısı büyüklüğünde zencefil kullandım 1.5 litre çıktı zencefili çok büyük kullanmayın acı olur artanı dondurucuda saklayabilirsiniz.

Bizimki çok seyreliyor güçsüzleriyle uzayınca ama bu sefer ben de çok üzüldüm kendisinde çok ağladı erkek gibi olmuşum diye varsın seyrek olsun artıkİnşallah güzel bi kız kardeşi olur kendisi gibi hayırlısıyla

Arkadaşlar doktordan çıktım bebeğim çok sukur iyi ama benim şekerim çok yüksek çıkmış bu durumu yaşayan varmı nelere dikkat ediyorsunuz neler yememem lazım.
Şeker ve şekerli hiç birşey yeme princ makarna beyaz ekmek hazır gıdalar benimde tokluk şekerim 1 saat sonra ölçünce yüksek çıkıyordu şükür dengeliyorum artık yada şekerli birsey yersen ayran veya yoğurt ye ben öyle kontrolde tutuyorum

Teşekkür ederim normalde bitki meyve çaylarına bayılırım korkudan içmiyordum deneyim

Bende koronaydım bilmiyordum hep eşimle uyuduk görumcenle dip dineydim ama onlar negatif çıktı ben pozitif her evden 1 kişi geçiriyor sanirim başka açıklaması yok virüs insan ayırıyor herhalde

Biraz rahat bırakın kendinizi hamileliğin tadını çıkarın tuzada ihtiyacımız var
Ben cok dikkat eden biri degilim zaten rahat bi insanim. Ama hamilelik surecinde tek dikkat edecegim konu tuz. Guatr hastasiyim ve tuz ile ilgili gercekleri ogrenince maalesef duyarli oluyorum

Benim sürekli geniz akıntım var alıştım artık bir çare bulursan alırım bi dal
Hadi gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…