2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Dr arayip sorabilirsin canim sadece hamileler icin uretilmis bu ilac evet baya faydasi var ama gun nedense yine cok bulantim oldu birde bayilacak gibi oluyorum elim ayaklarim ac gibi titriyor tokkum olsaki anlam veremedim nefes nefese kaliyorum kalbim 101 atiyor daha 9+2 haftalik randevumda 17 sine ense kellinligi icin ins bu tur sorunlari cabuk atlatir saglikla hamilelik geciririz aile hekimine aorabilirsin bulanti ilacini anlarmi bilemiyorum canim

İlk trimester bitene kadar haftada bir kez,ikinci trimestere geçince haftada üç kez olabilir dedi bu arada
10 günden 7 güne indi yani kızlar ben ilişki ihtimalini bile düşünmek istemiyorum ilk gebeligim de de böyle olmustu bunda da oldu esim yanıma yaklaşsin istemiyorum bebeği bahane ediyorum ama bisey olcagindan degil hatta doktorda sakıncası yok demişti aman ben istemiyorum Allah'tan ısrar etmiyo o zaman uzaklasiyo bebek hareketlenince kendide vicdan yapıyo karışmıyo psikolojikmen rahatsız oluyor 9 ay ev arkadasi gibi yaşıyoruz ilkinde öyle oldu inşallah bundada öyle olur

Kızlar bendede bel ağrısı başladı ya sırt ve bel agrisi acaba çok yatmaktan uzanmaktan mı oluyor anlamadım bugün çok oldu ne tarafa yatsam ağrıyor sabah başlamıştı hala geçmedi

Vay anasını ya bende istiyorum
İlk trimesterin bitmesine 1 hafta var zaten direkt hafta da üçle devam edeceğim

Kızlar bendede bel ağrısı başladı ya sırt ve bel agrisi acaba çok yatmaktan uzanmaktan mı oluyor anlamadım bugün çok oldu ne tarafa yatsam ağrıyor sabah başlamıştı hala geçmedi
Benim de ilk haftalarda çok oluyordu şimdi hareket etmeyince olmuyor:))

Bence çok yatmaktan . Bende burda okudum bende de başladı şaka gibi çok uzanıyoruz bence ondan . Bende bebek büyüsün diye yermden kalkmıyorum yani o derece . Bütün gün yatakta sol yanıma yatıyorum

Bence çok yatmaktan . Bende burda okudum bende de başladı şaka gibi çok uzanıyoruz bence ondan . Bende bebek büyüsün diye yermden kalkmıyorum yani o derece . Bütün gün yatakta sol yanıma yatıyorum
Bende hep uzanıyorum oturunca sırtımı dayamazsam dahada ağrıyor çözemedim gitti Inşallah büyür bebisin canım kontrolün ne zaman

Aynen ilk haftalarda bendede çok olmuştu şimdide hareketsizlikten oluyor herhalde
Hareketsizlik bende çok mide yanması yapıyor,ama hareket edince de çok fena yorulup nefes nefese kalıyorum her yerim ağrıyor, çok karışık

Bende hep uzanıyorum oturunca sırtımı dayamazsam dahada ağrıyor çözemedim gitti Inşallah büyür bebisin canım kontrolün ne zaman
Kontrolüm 05/12 . Ama bu çarşamba günü fetal dna için eve bir hemşire gelecek. Kromozom taraması için kan alacaklar . 10 gün sonra sonuçlar çıkacak . Riskli gebelik olduğum için doktor önerdi. Yani 05/12 de hem bebeğin gelişimine bakacaz hem cinsiyeti belli olacak (fetal dna da belli oluyormuş 99%) hem sağlık sorunu varmı yokmu herşeyi öğrencez. Onun stresi de var aslında bende ...

Stres olma canım inşallah birşey yoktur bende hep stresliyim birşey oldumu acaba diye ya kalbi durmuşsa diye biz doğurana kadar stresimiz bitmez valla

Hareketsizlik bende çok mide yanması yapıyor,ama hareket edince de çok fena yorulup nefes nefese kalıyorum her yerim ağrıyor, çok karışık
Ay bende öyle nefesim hemen kesiliyor merdiven inip cikayim tikaniyorum eşimde diyor sanki sumocusun kendini tasiyamiyorsun ne anlar bu erkekler ki zaten

bende geçen ay taşındım akıntım nerdeyse 3 katına çıkmıştı 2 3 kere çamaşır değiştiriyordum yinede yetmiyordu şimdilerde normale döndü yorgunluktanmı bilmiyorum aklıma gelmemişti. ağrı olmadı ama o kadar kaldır indire rağmen

Stres olma canım inşallah birşey yoktur bende hep stresliyim birşey oldumu acaba diye ya kalbi durmuşsa diye biz doğurana kadar stresimiz bitmez valla
Aynen öyle şimdiden hesaplıyorum doktora gidince 13 haftalık olcak şu kiloda olması kazım vs .. kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…