2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende sürekli açım içim kıyılıyor açlıktan biraz yesem şişiyorum hemen midem yanmaya başlıyor ahh hamilelikten önce yediğim hamburgerler, kebaplar değerinizi bilememişim

Bende dün doktoruma sordum mesajla, kanama olmadıysa 10 günde bir dedi, 10 gün demesi kolay dicektimaynn hormonlar tavan yapıyor

Bende dün doktoruma sordum mesajla, kanama olmadıysa 10 günde bir dedi, 10 gün demesi kolay dicektimaynn hormonlar tavan yapıyor
10 gün mü? Biz bir gün ara verip bir gün yapıyoruz bazen de her gün,ben bir doktoruma sorayım en iyisi yoksa bittim demektir

10 gün mü? Biz bir gün ara verip bir gün yapıyoruz bazen de her gün,ben bir doktoruma sorayım en iyisi yoksa bittim demektir
Biz hiç sormadik doktora ama ilk gebelik olunca endişe var tabi korkuyoruz da iki hafta da bir diye karar aldık eşimle Fakat gel gör ki rüyalar peşimi bırakmıyor

Biz hiç sormadik doktora ama ilk gebelik olunca endişe var tabi korkuyoruz da iki hafta da bir diye karar aldık eşimle Fakat gel gör ki rüyalar peşimi bırakmıyor
Ah o rüyalar gece gece nefes nefese uyanıyorum eşimi de uyandırıyorum
İki hafta çok kız haftada bir de bari
Mesaj attım doktora neyseki yakın arkadaşım kendisi:)) insan sorarken de bir tuhaf oluyor

Oh ne güzel cinsiyete az kalmis
Evet 4 Aralık'ta öğreneceğim hayırlısıyla sen kaç haftalıksın ve kaçıncı çocuk belki karın guruldaması dediğin şey bebeğin hareketleridir, çok erken hissedenler öyle oluyor:))

Bende bazen karnimda kipirtilar hissediyorum,bebek.değildir diye düşünüyorum çok erken.çünkü hissetmem için.(11+0)

Bende bazen karnimda kipirtilar hissediyorum,bebek.değildir diye düşünüyorum çok erken.çünkü hissetmem için.(11+0)
2. Çocuklar erken hissediliyormuş bende guruldama gibi hissediyorum tok olmama rağmen guruldama oluyor bebeğin olduğu tarafta:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…