2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sevindim canım senin adına inşallah tamamen biter gider bulantılar.Bi sonraki kontrolümde bende isteyim diyorum ama daha gitmeye niyetim yok biraz daha büyüsün 12 hafta bitsin öyle gidicem ozamana bulantım geçmezse isticem bende ilaç.Bugün 10 hafta bitti.Bu bulantı ilacını sadece kadındoğumcular mı verir keşke aile hekimi yazsa da alıp kullansam.

Ben daha kilo almadim verdim bugun biraz yurudum farkinda olmadan hizli yürümüş olabilirim ins bebegim iyidir
Inşallah iyidir canım bende çok yürüyünce akintim yoğunlaşıyor hatta basen akıntı geldi sanıp korkup ev koşuyorum bakıyorum şeffaf akıntı gelmiş oluyor yani

Yarım tam 9+0 olacağız inş, biraz erken biliyorum ama, hissetmek istiyorum biran önce, dün steteskopla karnımı dinledim, ses geliyo mu diye, değişik sesler geliyordu
Kız daha çok erken bi 4-5 haftası var en az bide ikinciden kastım ilk bebeğin hareketlerini hissettiğin için ikinciyi tanımlaması daha kolay olur diyeymiş

Canım yeşil enfeksiyon belirtisi olabilir diyorlar ama gerçi sen dikkatlisin bilirsin. Benimki beyaz ve aynen zaman zaman artıyor
Aynen canim ama dr birşey demedi ama yoğun yeşil değil haftada 2 kere falan az az oluyor genelde şeffaf yada sarımsı beyazımsı oluyor ama yoğun akıntı yaşamadım henüz

10 gün mü? Biz bir gün ara verip bir gün yapıyoruz bazen de her gün,ben bir doktoruma sorayım en iyisi yoksa bittim demektir
Ya keşke o istek bende de olsa 11 haftalık oldum daha iki kere oldu birliktelik eşim isyanlarda ama bende hiç istek yok neden böyleyim bilmiyorum

Ya keşke o istek bende de olsa 11 haftalık oldum daha iki kere oldu birliktelik eşim isyanlarda ama bende hiç istek yok neden böyleyim bilmiyorum
Benim de ilk üç ay öyleydi oğlumda,iki hafta da bir eşimin isyanıyla birlikte oluyorduk ama sonradan açıldım hatta üniversiteden beri çok yakın arkadaşımı ha daha doğrusu kardeşimi istemeye gelmişlerdi 5 aylık hamileydim o zaman,banyoda yapmıştık,bide karnım büyük olunca
Neyse işte ama kesinlikle o kadar iyi birşey değil çünkü ilk trimester de olunca insan endişeleniyor

Biz daha bir kere bile yapmadık sana haftada bir az geldi ve beynin yandı
Yaa ben koronayım zaten, sokağa çıkma yasakları beni alâkadar etmiyor ne yapayım ve evet haftafa bir çok az neyseki ilk trimesterin bitmesine 1 hafta var sonra üçe çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…