2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bilemiyorum ki doktor oraya git dedi bende bilmiyorum ne yapacağımı eşimde çok yoğun çalışıyor nasıl gidecem ya ben Mardin'den gelin geldim İzmir'e çok da çözemedim daha açıkçası 10 ay oldu ama fazla çıkamıyorum ki

Canım sende mi izmirdesin neresindesin bildiğim kadarıyla türkan özilhan pandemi hastanesi tepeciğe bağlı yine sen gitmeden önce 112 ara iyice öğren

Yarın haberleşelim mutlaka:))bir yardıma ihtiyacın olursa yaz ben İzmir'in kitabını yazdım

Eşimde şimdi tesadüfen internet te görmüş bana söylüyor bulantıya kusmaya iyi geliyormuş diyo
Ayva en doğrusunu Allah bilir ama kaynak okumamıştım hadisi okurken orda ayvanın bebeğe güzellik vereceği yazıyordu ynede diyorum ya Allah bilir bi deneyeyim bende bakalım inşaAllah iyi gelir hemde bebiş güzel olur bide zencefil iyi geliyor diye yazıyordu nette onuda denemedim daha denemek lazım

Zencefili bende okudum ama yinede baharat olduğu için riske atmak istemedim

Arkadaşlar yaş+hamıle kalınan ay-9= çiftse kız tekse erkek. hesaplayın bakalım ne cıkacak benım kızımda tuttu arkadasımdada tuttu bunda da tek erkek bakalım sızde ne cıkacak hesaplayalm
Tek çikti ben zaten erkek hissediyorum basindan beri. Allahim hayirlisini versin

Zencefili aksine mide bulantisi icin falan gebelere oneriyorlar hic duymadim zararli oldu gunu..Ben kullaniyorum sahsen..
valla bende nette okudum fazlası zarardır diye düşünüyorum azcıktan bi şey olmaz inşallah
Aynen öyle o tat kalıyor ağızda istifra etmekten
Geçecek inşallah bende 2 aylığım, sabırla bekliyorum o günleri
5 dk öncesi aynı tat aynı acılık dünden beri açım resmen ama yiyemiyorum suya hasretim :'(
Bugun basim cok fena agriyor gercekten ne kotuymus bu agri
geçmiş olsun

Aynı benımde mide berbat kusuyom arada hıcbır kokuyo gelemiyorum surekli yatıyorum düşük tehlikesi olsa bu kadr yatmazdm heralde tükürük salgısı bendede cok ki su ıcemediğime ragmen
harfiyen aynen. sürekli yatıyorum üstelik aç yatıyorum bi şey yemesem de çıkaracak bi şeyler buluyorum nasıl oluyorsa. su da içemiyorum çok severdim hasret kaldım

Keşke olsa annem uzakta, kayınvalidem de asla yardımcı olmaz
Rica edersen Evet yardimci olmama insiyatifini kullanabilir ama senin durumun belli gebelik zaten zor bir süreç rica etmeden emrivaki yapsın esin sonuçta çocuk dogunca boburlene boburlene her yerde torunum diye gezmeyi bilir babaanneler bence bu durumu eşinle konus ve kayınvaliden yardimci olsun sana ama herseyden önce Allah hem senin hem hepimizin yardımcısı olsun saglikla alalım minnoslari kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…