Kızlar bugün 2li tarama için gittim ama maalesef haftaya randevu verdiler birde kan ve idrar verdim canım sıkıldı yassı epital 169 diyo bide cmv ıgg pozitif 500 felan yazıyo nedir bilemedim ama haftaya soracam artık ultrason resmi eklicektim ama eklemiyor
Kızlar bugün 2li tarama için gittim ama maalesef haftaya randevu verdiler birde kan ve idrar verdim canım sıkıldı yassı epital 169 diyo bide cmv ıgg pozitif 500 felan yazıyo nedir bilemedim ama haftaya soracam artık ultrason resmi eklicektim ama eklemiyor
Kızlar ya bişey sorcam benm doğumdan sonra goguslerim cok yara oldu hep ağlayarak emzirirdim simdi bu dogumumda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum şimdiden acaba krem falan alıp sürmeye başlasam mi bu konuyla ilgili fikri yada tecrübesi olan varmı
Unuttum canım unuttum Bi park yatak bi beşik var ama minnaklar için çok kocaman yaBöyle bi şey düşünüyodum normal sepet beşiklerden o daha gereksiz olacak anne yanı daha mantıklı gibi ama daha çok erken
Rüyamda betahcg 71 e düşmüş birden nasıl ağlıyordum sonra adet oldum hemen hamile olayım kötü anılarımı unutayım felan saçma sapan şeyler gördüm ağlıyordum çok gerçek gibiydi Koşarak doktora gidecektim neredeyse Bu rüyalar daha rahat bırakmayacak sanırım uyuyamadım hiç döndüm durdum ben de
Kızlar ağda mı yapıyosunuz kuaföre giden var mı ben cesaret edemiyorum lazere gitmiştim %70 bitmişti ama tekrar çıkmaya başladı gitti benim lazer kısaltma makinesi ile hallediyodum az diye ama arttı En azından ağdayla daha az çıkar diyorum siz neler yapıyosunuz