2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sepet beşik düşünüyordum ama böyle bi şey alanlar cok olmus nasıl acaba evde besık var zaten bılemedımcok erken bi de ama fiyat uygun

Eklentiler

• 4F0DB9AC-FBD3-411F-B5AF-59183DA3372A.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar bugün 2li tarama için gittim ama maalesef haftaya randevu verdiler birde kan ve idrar verdim canım sıkıldı yassı epital 169 diyo bide cmv ıgg pozitif 500 felan yazıyo nedir bilemedim ama haftaya soracam artık ultrason resmi eklicektim ama eklemiyor

Cnm zubeydeye gittin degil mi hangi doktor du daha oncede kan vermismiydin

Birde gooogle den gir buraya o sekilde yuklersin rahat

Yassı epitel idrar testi ile ilgiliymiş enfeksiyon belirtisi gibi bisi galiba,diğeri de o virüse karşı bağışıklığın olduğu anlamına geliyor

Kızlar ya bişey sorcam benm doğumdan sonra goguslerim cok yara oldu hep ağlayarak emzirirdim simdi bu dogumumda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum şimdiden acaba krem falan alıp sürmeye başlasam mi bu konuyla ilgili fikri yada tecrübesi olan varmı

Bozulmuş işte unut gitsin.ruyayi

Güzel birşeymiş evet yerin varsa alırsın ama yinede erken sanki almak için
Unuttum canım unuttum Bi park yatak bi beşik var ama minnaklar için çok kocaman yaBöyle bi şey düşünüyodum normal sepet beşiklerden o daha gereksiz olacak anne yanı daha mantıklı gibi ama daha çok erken

Bende kabuslar cok görüyorum cnm eşimin beni aldattığını kızın yüzüne yaprak sarmasi yapıştıriyordum uykudan kalktığım gibi uyuyan adamin başına kaktım

Kızlar ağda mı yapıyosunuz kuaföre giden var mı ben cesaret edemiyorum lazere gitmiştim %70 bitmişti ama tekrar çıkmaya başladı gitti benim lazer kısaltma makinesi ile hallediyodum az diye ama arttı En azından ağdayla daha az çıkar diyorum siz neler yapıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…