2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Azaldı baya ama tiksinme var eski iştahım yok hala sadece senin nasıl cinsiyet için bi şeyler dediler mi
Yok cnm demediler yani ben sormadim cuma 2 li icin gidecegm ya o zaman soracagm 2 li test icin karindan bakiyorlar degil mi

Göğüslerdeki yara doğumdan daha zor diyorlar. Hiçbişi kullanmıyosan zeytinyağı sür birde bi krem varmış bende ondan kullanıcam önlem amaçlı ama 7. 8. Aylarda başlıcam erken sanırım şimdiden başlamak.

Ağda yapmayı düşünüp ama cesaret edemiyorum çok acıyor diye hamilelikte benim acı eşiğim sanki daha da düşüyormus gibi hissediyorum genelde ama ne yalan söylim bikini bolgeme hep permatik kullandım ama bitek gebelikte ne olur ne olmaz diye hep agda kullandim ondada kuaföre gidiyordum kendim yapamıyorum şimdi pandemiden dolayi kuaföre de gidemem
Aynen erken ama gözüm o kadar korktuki bi an baslaSam mi diye dusundum bide çok kuruyor benim cildim bu gebelikte göğüs uclarimda simdiden kurums gibi geldi ondan sorayım dedim

Kızlar selam, ben normalde 30 kasımda gidecektim doktora 2li test için 12+3 olacaktım gittiğimde ama eşim işinden izin alamıyor diye yarına çekmek zorunda kaldım randevuyu yani 11+5te gitmis olacağım, erken mi sorun olur mu geri yollamazlar dimi bayağı uzak çünkü

herkese merhaba bırsey sormak ıstıyorum bılen arkadaslar varsa yardmcı olabılır mı bnm ıkıncı hamılelıgım ılkınde 17 haftalkken hıssedıyordum oglum olmustu suan 17+5 im ıkıncı daha erken hıssedılır dıyorlar ama bn hıc bısey hıssetmıyorm tatlı yıorm yatıyorm beklıyorm yıne tık yok. cınsıyetı bu hafta ogrenecegız bısey illa erken mı hıssetmek lazım ya takıntı halıne geldı

Bana 11 ve 14. Hafta arasında yapılabilir demişlerdi Allah in izniyle bi sorun olmaz zaten 11+ 5 de 12. Hafta sayılır bence

Hayır canim illa hepimizin aynı olmak zorunda değil içini ferah tut bu biraz sakindir belki annesi hissedersin

11+1 de yapıldı canım benim testim, yaparlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…