Kızlar ya bişey sorcam benm doğumdan sonra goguslerim cok yara oldu hep ağlayarak emzirirdim simdi bu dogumumda aynı şeyleri yaşamak istemiyorum şimdiden acaba krem falan alıp sürmeye başlasam mi bu konuyla ilgili fikri yada tecrübesi olan varmı
Göğüslerdeki yara doğumdan daha zor diyorlar. Hiçbişi kullanmıyosan zeytinyağı sür birde bi krem varmış bende ondan kullanıcam önlem amaçlı ama 7. 8. Aylarda başlıcam erken sanırım şimdiden başlamak.
Kızlar ağda mı yapıyosunuz kuaföre giden var mı ben cesaret edemiyorum lazere gitmiştim %70 bitmişti ama tekrar çıkmaya başladı gitti benim lazer kısaltma makinesi ile hallediyodum az diye ama arttı En azından ağdayla daha az çıkar diyorum siz neler yapıyosunuz
Ağda yapmayı düşünüp ama cesaret edemiyorum çok acıyor diye hamilelikte benim acı eşiğim sanki daha da düşüyormus gibi hissediyorum genelde ama ne yalan söylim bikini bolgeme hep permatik kullandım ama bitek gebelikte ne olur ne olmaz diye hep agda kullandim ondada kuaföre gidiyordum kendim yapamıyorum şimdi pandemiden dolayi kuaföre de gidemem
Göğüslerdeki yara doğumdan daha zor diyorlar. Hiçbişi kullanmıyosan zeytinyağı sür birde bi krem varmış bende ondan kullanıcam önlem amaçlı ama 7. 8. Aylarda başlıcam erken sanırım şimdiden başlamak.
Aynen erken ama gözüm o kadar korktuki bi an baslaSam mi diye dusundum bide çok kuruyor benim cildim bu gebelikte göğüs uclarimda simdiden kurums gibi geldi ondan sorayım dedim
Kızlar selam, ben normalde 30 kasımda gidecektim doktora 2li test için 12+3 olacaktım gittiğimde ama eşim işinden izin alamıyor diye yarına çekmek zorunda kaldım randevuyu yani 11+5te gitmis olacağım, erken mi sorun olur mu geri yollamazlar dimi bayağı uzak çünkü
herkese merhaba bırsey sormak ıstıyorum bılen arkadaslar varsa yardmcı olabılır mı bnm ıkıncı hamılelıgım ılkınde 17 haftalkken hıssedıyordum oglum olmustu suan 17+5 im ıkıncı daha erken hıssedılır dıyorlar ama bn hıc bısey hıssetmıyorm tatlı yıorm yatıyorm beklıyorm yıne tık yok. cınsıyetı bu hafta ogrenecegız bısey illa erken mı hıssetmek lazım ya takıntı halıne geldı
Kızlar selam, ben normalde 30 kasımda gidecektim doktora 2li test için 12+3 olacaktım gittiğimde ama eşim işinden izin alamıyor diye yarına çekmek zorunda kaldım randevuyu yani 11+5te gitmis olacağım, erken mi sorun olur mu geri yollamazlar dimi bayağı uzak çünkü
herkese merhaba bırsey sormak ıstıyorum bılen arkadaslar varsa yardmcı olabılır mı bnm ıkıncı hamılelıgım ılkınde 17 haftalkken hıssedıyordum oglum olmustu suan 17+5 im ıkıncı daha erken hıssedılır dıyorlar ama bn hıc bısey hıssetmıyorm tatlı yıorm yatıyorm beklıyorm yıne tık yok. cınsıyetı bu hafta ogrenecegız bısey illa erken mı hıssetmek lazım ya takıntı halıne geldı
Yok vermedim burda hiç rahmi hoca ama asistan oluyo hep 8 nolu oda . Ben aslında şehir hastanesinde vermiştim oraya gidecektim ama uzak geldi ve çok kalabalıkdı