2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yok vermedim burda hiç rahmi hoca ama asistan oluyo hep 8 nolu oda . Ben aslında şehir hastanesinde vermiştim oraya gidecektim ama uzak geldi ve çok kalabalıkdı
Anladim cnm ama sehir hastanesinde covidliler var zubeyde sadece kadin dogum ondan dolayi iyi benmde rahmi sinan karadeniz

herkes oyle dıyınce endıselendım cok fazla takıntı halıne geldı yatıp beklıyorm sureklı hıssedeyım dıye
Ben oglumda 22. Haftaya kadar hissetmemistim platformdaki herkes anlatıyordu karnimda mısır patlamis gibi ay çok hareketli geceleri uyutmuyo falan diye bende hep agliyordum acaba hasta mi sakatmi herkes hissettiyo ben nie hissetmiyorum diye üstelik detaylı ultrason lar falan herseyi yapmıştım hiç bir problem cikmiyordu ona rağmen agliyordum herkes 15. Haftada hissetmeye baskadi diye sonra bi hareketlenmeye başladı ne oturabilldim ne yatabildim seninkide yakında hissettirir kendini içini ferah tutmaya çalış sen Allah korusun bi aksilik olsaydı ultrasonlarinda cikardi mutlaka

Anladim cnm ama sehir hastanesinde covidliler var zubeyde sadece kadin dogum ondan dolayi iyi benmde rahmi sinan karadeniz
internet araştırıp gitmiştim en iyi o hoca yazıyodu asistanları da ilgili baya bugün ki erkek di gözlüklü 2li tarama için baya uğraştı ama yapacak doktor baya gıcık çıktı en son bebek daha küçük dedi 40 mmymiş baştan popoya net sonuç alamayız haftaya gel dedi artık mecburen gitcem zaten kan idrarda verdim artık onlarida gösteririm

Dun ki de oydu ama rahmi beyi ben hic gormedim ya :) ultrasonda tam kac hafta cikti cnm ultrasan fotosunda yazar

Canim numara yokmu bi arasan bence daha iyi olur.

[QUOTE="Elayagiz, post: 65974538, member: 9
Aynen erken ama gözüm o kadar korktuki bi an baslaSam mi diye dusundum bide çok kuruyor benim cildim bu gebelikte göğüs uclarimda simdiden kurums gibi geldi ondan sorayım dedim
[/QUOTE]
Gümüş kapakları bı araştırın isterseniz herkes çok memnun kaldığını söylüyor

[QUOTE="Elayagiz, post: 65974538, member: 9
Aynen erken ama gözüm o kadar korktuki bi an baslaSam mi diye dusundum bide çok kuruyor benim cildim bu gebelikte göğüs uclarimda simdiden kurums gibi geldi ondan sorayım dedim
[/QUOTE]
Doğumdan sonra gogus uçlarına takmak için mi o dediğiniz eğer oyleyse pompa gogus ucu Aparatı herseyi denedim ama nafileydi

Benim eskisi gibi kuvvetli değil bacaklarda çoğu bitmişti başta zor olsada kendim deniycem insallah sıkıntı çıkmaz

Doğumdan sonra gogus uçlarına takmak için mi o dediğiniz eğer oyleyse pompa gogus ucu Aparatı herseyi denedim ama nafileydi
[/QUOTE]
Doğumdan önce kullanmaya başlıyorsunuz gümüşten yapılmış kapak şeklinde bisey

Kendimden çok sizinkini merak etmeye başladım cinsiyeti
Ahahah esimde artik diyo o kadar takinti yaptin ki erkek olursa hastanede degistircen diye korkuyorum diyo dun ama napim çok merak ediyorum kız olsunda çok istiyorum kız hazır merak etmisken dua da et de şu topikte kız isteyen analarında yuzu gulsun senin takvimin ekli değil kaç haftalik oldun

Bacaklarda daha hızlı uzamaya başladı benim oğluşum olacak ondan galiba
Ay kız beyaz tenli olduğum için ben ayiptir soylemesi bacaklarımi 3 4 ayda bir alırım o da tek tük çıkmış olur şimdi yine cikmamis beyaz olduğum için değilde kız olduğu için cikmamistir demi

Doğumdan önce kullanmaya başlıyorsunuz gümüşten yapılmış kapak şeklinde bisey
[/QUOTE]
Aa onu hiç duymadım hemen arastirayim çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…