2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ha bu arada yukarıda da söylediğim gibi bu kadın benim kendi doktorum değil beni kadın doğuma yönlendirdiler orada korona olan hamilelere de bakan bir kadın,bende öylesine sormuştum zaten,kendi doktorum değildi yani ama olsun

Maşallah belirtiler neydı acaba 8 haftalığım daha şimdiden gogus kararma cok oldu kıllanma oldu bulanti tiskınme super sizde nedir belirtiler
İlk kzımda çok ağır bulantılarım ve tiksinmekteyim oldu ama bu kızımda ne ağır bulantı ne tiksinmem olmadı :)
Bormalde ekşi yenir ama ben ikisinde de tatlı yedim hala yiyorum
Göğüsle ilgili pek biley diyemicem ben emzirdiğim için söylediklerim pek gerçekçi olmaz :)

Yaaaaaaaaa yaşaasınnn çok şükür seninde kalbinden geçen oldu
rabbim sağlıkla sıhhatle kavusmanızı nasip etsin kızıma İzmirli bir arkadaş geliyor desene iki İzmirli ne iyi anlaşırlar

Hamile bayan korona oldugunda hastanede mi evde mi kalıyor acaba?

Yaaaaaaaaa yaşaasınnn çok şükür seninde kalbinden geçen oldu
rabbim sağlıkla sıhhatle kavusmanızı nasip etsin kızıma İzmirli bir arkadaş geliyor desene iki İzmirli ne iyi anlaşırlar
Çook sağol İki İzmirli bir araya gelmemeliydik falan aklıma neden bu şarkıyı buna çevirmek geldi bilmiyorum o kadar neşeliyim kiii

Kız dur kalpten gidecen ona kadar say
Sayamıyorum valla 5 e gelince kahkaha atasım geliyor
Bide ben tek başıma gittim hastaneye yani şu anda ilk size söyledim eşimin de haberi yok,niye bu kadar mutlusun her gün iğne olacaksın diyor

4 ünde tam belli olur artık ay gelsin şu ayın 4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…