Ben bugun 10+5 haftalik hamileyim fakat hala esim ve annemden haric kimse bilmiyor.. diyer kayiplarimdna dolayi soylemeye korkuyoruz Gittigi yere kadar bakalim
Insallah sag salim kucaginiza alirsiniz insan korkuyo benim bir lekelenmem oldu cook kokrmstm bu arada herkes saglikla hayirli bebislerimizi kucagimiza aliriz❤
kizlar size bir sorum olacak benim yakin bir akrdasm hamile 5 haftalik iste lekelnmesi oldu 2 gun hastanede yatti filan yine lekelnemesi olmus ama ilac kullaniyo bu arada doktora gittiginde kesen buyumus ama beta yavas ilerliyo demis hic boyle birsey yasayan varmi ve cevrenizde hic duydunuzmu?
Ay gözün aydin canim ay kız gözlerim doldu mutluluktan sanki ben öğrendim cinsiyetini Allah gönlüne göre verdi Inşallah sağlıcakla alırsın prensesi kucağına kaynanan doğru biliyor
Bence hiç beta ya falan takilmasin. Belki içimizden birilerinin daha öyle ilerliyo dur beta sı ama kesesi falan sağlıklı büyüyodur. Ama tabi doktorumuz beta takibi yapmadiği için bilmiyoruz dur.
Kızlar benim cildim çok kuru normalde krem kullanirdim hemde avuç avuç o kadar kuru ama şimdi korkuyorum hangi kremi kullansam diye saçlarımında ici bildiğiniz bebeklerin kafasındaki gibi bembeyaz soyuluyor eşim bile korktu cildiyeye gidelim diyor acaba ne kullansam ya
Benim de öyle her kış çeşit çeşit krem alıp kullanıyordum şimdi kremler kimyasal diye kullanmıyorum ellerim kızardı bazen acıyor hatta kuruluktan, bitkisel krem sipariş ettim ama daha gelmedi saç derin için cildiyeye gitsen iyi olur o da kuruluktan oluyor ama ne olur ne olmaz git için rahat etsin
Bence hiç beta ya falan takilmasin. Belki içimizden birilerinin daha öyle ilerliyo dur beta sı ama kesesi falan sağlıklı büyüyodur. Ama tabi doktorumuz beta takibi yapmadiği için bilmiyoruz dur.