2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben bugun 10+5 haftalik hamileyim fakat hala esim ve annemden haric kimse bilmiyor.. diyer kayiplarimdna dolayi soylemeye korkuyoruz Gittigi yere kadar bakalim
Insallah sag salim kucaginiza alirsiniz insan korkuyo benim bir lekelenmem oldu cook kokrmstm bu arada herkes saglikla hayirli bebislerimizi kucagimiza aliriz

Kese büyüyorsa niye hala beta ya bakar bazı doktorlar anlamam.zaten gün geçtikçe belli olur. Embriyo görünür. Kalp atısı olur v. S v. S.

Kese büyüyorsa niye hala beta ya bakar bazı doktorlar anlamam.zaten gün geçtikçe belli olur. Embriyo görünür. Kalp atısı olur v. S v. S.
Araligin basinda kalp atisi icin gitcek iste demek ki doktordn farkediyi

Ay gözün aydin canim ay kız gözlerim doldu mutluluktan sanki ben öğrendim cinsiyetini Allah gönlüne göre verdi Inşallah sağlıcakla alırsın prensesi kucağına kaynanan doğru biliyor

Araligin basinda kalp atisi icin gitcek iste demek ki doktordn farkediyi
Bence hiç beta ya falan takilmasin. Belki içimizden birilerinin daha öyle ilerliyo dur beta sı ama kesesi falan sağlıklı büyüyodur. Ama tabi doktorumuz beta takibi yapmadiği için bilmiyoruz dur.

Benim de öyle her kış çeşit çeşit krem alıp kullanıyordum şimdi kremler kimyasal diye kullanmıyorum ellerim kızardı bazen acıyor hatta kuruluktan, bitkisel krem sipariş ettim ama daha gelmedi saç derin için cildiyeye gitsen iyi olur o da kuruluktan oluyor ama ne olur ne olmaz git için rahat etsin
Evet orasıymış
Daha iyi oldu taşınması aslında ama yoğunluğu çok arttı işte hayattaki şansım

Bence hiç beta ya falan takilmasin. Belki içimizden birilerinin daha öyle ilerliyo dur beta sı ama kesesi falan sağlıklı büyüyodur. Ama tabi doktorumuz beta takibi yapmadiği için bilmiyoruz dur.
Dogru diyosunz insallah oyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…