2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
O zaman kesin öğrenirsin

O zaman kesin öğrenirsin
inşallah inşallah. net olsunda ha kız ha erkek ikiside benim mucizem olacak. tek korkum sürekli değişen cinsiyet yorumları. çevremde çok var. öğrenir öğrenmez hemen ciciler almak istiyorum bebeğime.

Benim eşimde askeri personel Allah razı olsun onlardan ya gurbette hep yanımızdalar yardımcı oluyorlar Biz de Doğu dönüşü batı beklerken 3.bölge çikti ama kavuştuk Birlikte olunca gidersiniz artık bizde muayenelere hep beraber gideriz heralde annem giderse sen de kızınla gitsen sıkıntı olur mu ki. Daha tarafiğe çıkamam burda tek dolmuş felanda gidemem bi de yanımda olsun istiyorum nedense zaten elim yüreğimde gidip geliyorum Muhtemelen cinsiyette öğrenirsin o zaman sen

ay zor ama yanlız olunca ikimiz birbirimize daha bağlandık. hiç onsuz bir şey yapmadım. konturole onsuz gitmek imkamsız gibi geliyor bana. olsun sağlık oldun inşallah gidip gelsinde beraberde gideriz. çok şükür eşim havacı ve tehlikeli işlerde değil ama bu şehir dışı işleri hep üzüyor beni.

Ayyy yerim ben onu hemencik de belli etmiş kendini miniktos maasallah canım cook sevindim çok istiyordun zaten.
Annesini daha fazla çıldırtmadı sen nasılsın canım bulantıların nasıl oldu,ben çok kötüyüm ya sürekli çıkarmaya başladım virüs yüzündenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…