2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Annesini daha fazla çıldırtmadı sen nasılsın canım bulantıların nasıl oldu,ben çok kötüyüm ya sürekli çıkarmaya başladım virüs yüzündenmiş
Abla virus icin sunlari daha kolay atlatan olmus hamile olup istersen sende yap

Eklentiler

• IMG-20201124-WA0004.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 64
MahidevranSultan Allah kolaylık versin canım kaç gün oldu karantina,başlarda iyiydinsanki sonradan böyle şeyler olabiliyor muymuş?
5 gün oldu canım bide kuluçka süresi falan var tabi,başlarda daha iyiydim evet sadece öksürük ve hafif boğaz ağrısı vardı şimdi hem ishal durumu var hemde aşırı bulantı dünden beri ağzıma lokma atamadım,aniden çıkarıyorum normalmiş virüsü hamileler biraz daha ağır atlatıyormuş

Annesini daha fazla çıldırtmadı sen nasılsın canım bulantıların nasıl oldu,ben çok kötüyüm ya sürekli çıkarmaya başladım virüs yüzündenmiş
Benim tam gaz devam eskisi kadar mi değil mi emin degilim ama hala midem kötü hala tiksinmelerim var geceleri de midemde yanma oluyor. Bekliyorum ne zaman bitecek diye hayırlısı ne diyim. Sana da çok geçmiş olsun cnm ya bir an önce atlat insallah

Bizimki karacı personelci öyle görev yok çok şükür tankdaydı değişti yoksa çok ayrı kalırdık daha. uzaklık olunca insanın birbirine daha cok baglanıyor. sağlıkla gidip gelsinler gidersiniz beraber şu dönem daha hassasız iyi şeyler düşün sen gidip gelir

Bi şeylerde olsa yemeye çaliş kötü olursun

Canim benim basin sagolsun cennetinde kavustursun rabbim Öyle tabiki canım kızda olsa erkek de olsa canımız ben işin sakasindayım bi kızım olsun çok isterim ama oğlum oluyo diyede Karalar baglamam biraz üzülürüm belki sadece ilk çocuğumda da kız olsun çok istedim erkek oldu uzulmustum ama şimdi dunyadakı tüm kızları verseler bi oğlumu vermem karnimdaki de kızsada erkek erkeksede tabiki Evimin kalbimin omrumun baş köşesinde yeri var Rabbim evlatla imtihan etmesin hic bir anneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…