2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Suranurum1 iğneyi vurdum kendime çok kolay ve hiç acıtmıyor,benim değerlerim normale yakın çıkmıştı zaten ama önlem amaçlı:) sen ne yaptın?

Aminnn

Ah Ceyda ah bi tezi çürütemedim benimde oglumda tek sayı çıkıyo erkek oldu tamam buda erkek hazirlikliyim ben hayaller defne ama yapacak bisey yok aybarscigim gelsin sağlıkla
Deme deme,ben onu çürütmeyi daha usta ellere yani sana bıraktım
Hem burada biri diyordu oğlunda çift çıkmış, çürütmüş yani korkma
Defne gelecek

Amin çok sağol canım ❤ inşallah Rabbim bu topikte ki herseye önce sağlıklı sonra da gonlunden gecen evlatları versin rabbim bAna dua etmeniz çok hoşuma gitti 12 aralığa kadar hep beraber edelim nolur

Deme deme,ben onu çürütmeyi daha usta ellere yani sana bıraktım
Hem burada biri diyordu oğlunda çift çıkmış, çürütmüş yani korkma
Defne gelecek
Ah canım benim tek tememnnim cürütmek ama benden önce biri çürütmüş çok mutlu oldum 10 aralıkta ogrencem bi mujdeyi ben de alayım başlasın kutlamalar

Benim esimde askeri personel ve komando gorev cikiyo 9 aydir evliyiz bir gittimi en az 6 ay yok allah yardimcimiz olsun

Amin insallaj

Ah canım benim tek tememnnim cürütmek ama benden önce biri çürütmüş çok mutlu oldum 10 aralıkta ogrencem bi mujdeyi ben de alayım başlasın kutlamalar
Kız benimki de kesin değilki daha kıza benzettim dedi kendi doktorum bile değildi,erkek çıkabilir 4 Aralık'ta gittiğimde o zaman beni toparlayamazsınız işte

Herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım 8 yıllık evliyim hiç gebelik gecirmemiştim 3 defa tüp bebek 2 defa aşılama oldum ama sonuç alamamıştım ki son bir mucizeye kadar adet olmadığım için gecikmemi anlamadım resmen tesadüfen 7 haftalık gebe olduğumu öğrendim şuan 12+3 gebeyim bu da böyle benim hikayem umarım hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucagımıza alırız birde gördügüm kadarıyla usg görüntülerinden cinsiyet yorumları geliyor 12. Hafta yapılan usg den cektim resimleri erkek bebege benziyor dedi bacaklarının arasında bi çıkıntı var deneyimli anneler görüntüler erkek bebek mi yoksa değişir mi bana da yardımcı olursanız sevinirim 🕊

Yaaa sağlıkla al kucağına aramiza hosgeldin cinsiyetle ilgili bi bilgim yok ama sağlıkla inşallah gonlunden geçen olur

Gunaydin abla bende simdi kalktim ama yine bulaniyo kusmamsm iyi 2 haftadn beri yoktu geri basladi
Günaydın kuzum,benim 1 aydır falan sadece sabahları hafif oluyordu ama dünden beri çıkarıyorum dediğim gibi limon ye iyi geliyor,ha bide haşlanmış patates, çubuk kraker,ayva süper olur

Kız benimki de kesin değilki daha kıza benzettim dedi kendi doktorum bile değildi,erkek çıkabilir 4 Aralık'ta gittiğimde o zaman beni toparlayamazsınız işte
Doktorlar benzettim dedikten sonra degiseni görmedim duymadım bence degismcek geliyor bi prenses mavi gözlü hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…