2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ama ben universite okuyamdm.maddi.sebeblerdn sagliktada disardn okumak yok sanirim ama ben sagliktan devam etmek istemiyorm o ameliyathane ortami beni boguyo kapali oldugu icin
Sağlık okumayı çok istemiştim ama babam izin vermemişti, gittim ziraat mühendisi oldum şimdi işsizim

Liseden ise zor atama puanları çok yüksek geçen pandemi alımlarında ne oldu bilmem ama güzel bölüm hasta ile uğraşmıyorsun hiç üni okuyabilirsin geç değil daha
Gec degil daha zaten 21 yasindayim ama saglik bana gore degil boguluyorm ameliyathanede

İyi yaptın boşver yapmasan içinde kalırdı

Sağlık okumayı çok istemiştim ama babam izin vermemişti, gittim ziraat mühendisi oldum şimdi işsizim
Aslinda insan ne yapmk istiyosa onu yapmali ben ailemin zoruylw gittim ondnnmidir nedir sevmedm sagligi bayan icjn guzel benim bolum anestsziydi ama sevmeyincedd cekilmiyo ya☹

Geç değil kızlar yine okuyabilirsiniz inşallah çocuklarımız güzel üniversiteler güzel bölümler okurlar bizde sefasını süreriz
aynen ya insn bi uğraş arıyor ben uzun zamandır çalışınca evde sıkıldım ücretsiz izinde uzaktan çocuk gelişimi felan mi okusam dedim Çocuklar bi büyüsün vakit bulursam artik

aynen ya insn bi uğraş arıyor ben uzun zamandır çalışınca evde sıkıldım ücretsiz izinde uzaktan çocuk gelişimi felan mi okusam dedim Çocuklar bi büyüsün vakit bulursam artik
O his banada çok geliyor ama bi dersin başına otursam kaçacak delik arıyorum

Aslinda insan ne yapmk istiyosa onu yapmali ben ailemin zoruylw gittim ondnnmidir nedir sevmedm sagligi bayan icjn guzel benim bolum anestsziydi ama sevmeyincedd cekilmiyo ya☹
Sağlık sektörü zor ya belki ondan sevmemişsindir. Ben bölümümü okurken çok sevdim ama bu işsiz kalmamı engellemedi

Hemde nasıl,yer bitirirdim kendimi vallahiHem arkadaşı daha iyiymiş
Allah seni ablaaErgenlik iste ne yapcn bende ergenlikte sigara iciyodm esimle o zamn sevgliydik heycanli geliyodu birde ilk sigramu esimle ictim ben normlde arkdas ortamjnda olur neyse ki sonrdn biraktm zararli diyerktn

Sağlık sektörü zor ya belki ondan sevmemişsindir. Ben bölümümü okurken çok sevdim ama bu işsiz kalmamı engellemedi
Evet zor birde benim anesteziydi birldgn hasta olu gibi yatiyo onunde dikkat isteyn bir is allaht soguk kanliydim sevilmeynce sevilmiyo bazi seyler

Ayy evlilik monotonluk ya o ufak ufak bakışmalar, flörtleşmeler, entrikalar daha mı güzeldi ne yaşlanmışız bizden geçmiş valla çocuklu kadın olcam bi ayağımda çukurda
Evet haklisijiz sevgilyken daha heycanlidi evlenince alsiyon bazi seylere yemek temizlik diyince zaman geciyo birde cocuk olunca omur bitiyo zaten

yaaa çok sevndm senin adınaaaa :))) rabbim gönlüne göre sağlıkla nasip etsin inşalllaaaahhh
Kuzumm benımde kız
Bizim herşey yolunda çok şükür . Bitek benım değerlerim düşük onun için multivitamin ve demir ilacı başladık..
İnşallah düzeltmez değerleri

Ayy evlilik monotonluk ya o ufak ufak bakışmalar, flörtleşmeler, entrikalar daha mı güzeldi ne yaşlanmışız bizden geçmiş valla çocuklu kadın olcam bi ayağımda çukurda
Sabah kalk işe git yemek hazırla çocuğu uyut dizini izle yat uyu geri kalk
O maceralar güzeldi o zamanda sürekli şikayet ederdim bıktım yaa okul ders sürekli diye diye,ahhh gençlik
İki çocuklu kadınım artık,ayy ağlıyacağım şimdi ben 28 yaşındayım daha yaa

Allah seni ablaaErgenlik iste ne yapcn bende ergenlikte sigara iciyodm esimle o zamn sevgliydik heycanli geliyodu birde ilk sigramu esimle ictim ben normlde arkdas ortamjnda olur neyse ki sonrdn biraktm zararli diyerktn
Biz okulun tuvaletinde içerdik
Ama bıraktım sonra bende

Kuzumm benımde kız
Bizim herşey yolunda çok şükür . Bitek benım değerlerim düşük onun için multivitamin ve demir ilacı başladık..
İnşallah düzeltmez değerleri
Ayyh ne guzel saglikla alin bebeginiz insallah ceyda abldn sonra bir prenses daha bu arada kacinci haftadasiniz

Aglamaaa ablaa yaa sen aglarsn simdi bende aglarimmbenim kimsemde yok burda tek basima ne yaocm esim goreve giderse daha zor isim allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…