2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Siz is dolayisiyla mu gezdiniz oyle ayy su anda nerde yasiyosunz
Samsun'da da yaşadım. Benim görmediğim şehir sayılı sanırım çok gezdik biz her yer hakkında bi kanaatim fikrim var yoruldum ama bebek olunca yerleşik düzene geçicem.

Benim de okudgm lise hayatim travma kaldgi icin hep liseyi ve rizeyi goruyorm bir turlu kurtulamdm insallah bir daha rizeye gitmek nasib olmaz
Kazık yemekten, iki yüzlü insanlardan kurtuluş yok ama bunlar hep hayat tecrübesi yıllar önce üzüldüğüm şeyler şuan beni etkilemiyor. Sadece lise hayatı değil yani ölene kadar daha neler görüp neler yaşıcaz kim bilir?

Bende yürümem rüyamda hala okula gidiyorum diplomamı vermiyolar sınava geç kalıyorum yıllardır bu rüyaları görüyorum bi daha katlanamam okumak keyifli ama çok zor
Kesinlikle sınavlar, sözlüler, hocalardan not isteme ay neler çekmişizilk heyecanla güzel herşey

Evet cook dogru diyosunuz o kaziklar bana oyle guzel dondu ki artik kimin menfaatci kimin dost.oldugunu cook iyi anliyorum insan sarrafi gibi birsey oldm o zamn ergenlik bazen de salaklik ama buyudukce ve yas ilerdikce ne kadar da bos ve sacma sapn insalrla muhtp olmsm diyorum ama suna inaniyorim ki allah kimseyi tesaduf olark bos boshna cikarmiyo karsina illaki birsey ogretiyo sana kazikta yesen yemesnde

Siz is dolayisiyla mu gezdiniz oyle ayy su anda nerde yasiyosunz
Babam devlette üst düzey yöneticiydi annemde memurdu sürekli ordan oraya taşındık. Üniversiteyi istanbulda okudum. Evlendim yine gezmeye devam ettim eşimin bi kaç ayrı şehirde şantiyesi var onunda peşine takılıp geziyorum şuan eşimin memleketinde ve Ankara'da evimiz var iş sezonuna göre gidip geliyoruz. İstanbul'da, Antalya'da ailemin evi var onlarada gidiyorum. Çocuk yok diye fellik fellik gezdim şimdi nasıl olacak bilmiyorum

14 yaş erken tabi ben 18 yaşındayken bile zor alışmıştım,Bizde üniversite de tanıştık gözümde canlanır koskoca bir mazi

Kesinlikle sınavlar, sözlüler, hocalardan not isteme ay neler çekmişizilk heyecanla güzel herşey
İşletme okuyamazdım dersleriniz inanılmaz sıkıcı benim ilgi alanıma girmiyor çok sayısal ağırlıklı ohh şimdi kafamız rahat okul derdi falan yok böyle hayat daha güzel

Iyi ne guzel turkiyenin en guzel sehirlerini gezmissiniz cocuk olunca gezilmiyo oyle hasta olur iste agliyo filan rahat edmiyosnz bir yere gitsenizde allah yardimcimiz olsun bu adada ilk gebeliginiz dimj

14 yaş erken tabi ben 18 yaşındayken bile zor alışmıştım,Bizde üniversite de tanıştık gözümde canlanır koskoca bir mazi
Evet mazi coook hatiralir anilar esimle o kadar.cook animiz varki tanistgimzda ben 16 o 17 beraber buyudk aslinda evledgmzde ben 21 o 22 cook guzel oluyo ama ya lise aski filan birde benim esim ilk gorustgm kisi

Iyi ne guzel turkiyenin en guzel sehirlerini gezmissiniz cocuk olunca gezilmiyo oyle hasta olur iste agliyo filan rahat edmiyosnz bir yere gitsenizde allah yardimcimiz olsun bu adada ilk gebeliginiz dimj
Evet ilk belki de tek olur henüz karar veremedim ananesi, babanesi hep başka şehirdeler onlara götürür getiririm ama çok gezemem tabi.

Evet mazi coook hatiralir anilar esimle o kadar.cook animiz varki tanistgimzda ben 16 o 17 beraber buyudk aslinda evledgmzde ben 21 o 22 cook guzel oluyo ama ya lise aski filan birde benim esim ilk gorustgm kisi
Lise aşkı unutulmaz ahh gençlik!

İşletme okuyamazdım dersleriniz inanılmaz sıkıcı benim ilgi alanıma girmiyor çok sayısal ağırlıklı ohh şimdi kafamız rahat okul derdi falan yok böyle hayat daha güzel
Evet bende dinlemezdim çok inek bir arkadaşım vardı o çalıştırdı beni,bazen de yalvarırdım hocalara,yinede özlemişim bee güzeldi o zamanlar o heyecanlar

Evet ilk belki de tek olur henüz karar veremedim ananesi, babanesi hep başka şehirdeler onlara götürür getiririm ama çok gezemem tabi.
Tabi oyle olur bizde memlekte nasil gitcex filan kayseri ordu yakin ama arabamiz daha yok otobuslerde olmaz artik onlar gelir giderler

Ooo ilk ve son aşkım diyorsun

Ama ben universite okuyamdm.maddi.sebeblerdn sagliktada disardn okumak yok sanirim ama ben sagliktan devam etmek istemiyorm o ameliyathane ortami beni boguyo kapali oldugu icin
Liseden ise zor atama puanları çok yüksek geçen pandemi alımlarında ne oldu bilmem ama güzel bölüm hasta ile uğraşmıyorsun hiç üni okuyabilirsin geç değil daha

Lise kazıkları deyince aklıma eskiden çıktığım bir çocuğun yakın bir arkadaşımla benimle ayrıldıktan sonra sevgili olduğu geldi
Bende inadına gidip o çocuğun yakın arkadaşıyla çıkmıştım ( ağır ergenlik)

Evet Allah her insanı karşımız sınav olarak çıkartıyor ben de buna inanırım takılmadan devam etmek önemli sen kendini biliyosan Bi gün yaptıkları kötülüğün karşılığını bulurlar.

Eve

Insalla
Insallah tum kotu niyetli insanlar icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…