MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.444
- 78
O zaman söylemiş olayım canım büyük ihtimalle kız benimkiyaa çok bakamıorm ben malesef, başlarda sizi takip edebildiğim için aklımdasınız arada sorim diorm :))
hadi Allah kavuştursun kocişinle sağlıkla canım :)
ay hadi sana da bana da kız gelio desinler ne var kiii
ben az önce geldm dr dan göremedi cinsiyet minsiyet :/ bi dahaki gidişe artıkama iyiymişiz çok şükür ikimiz de ikili test için akn verdm inş sonuçlar da iyi gelir. sen naptn dr neler dedi sana?
ben de iyi olmana sevndm canım :) çok şükür yaa hep yolunda olsn inşhaftaya cinsiyette gelişme olursa etiketle beni de bak hepiniz etiketleyin hattaaa kızçeler LesaM MahidevranSultan @H E @Dilaraerdogan
ben de iyim canım uzun aralıklarala girip bakabiliorm ben arada böle yoklarım sizleri haberiniz olsn :)))
saol canım ben de iyim, bulantılar vs gitti mi nedir durumların? yazmışsındır muhtemelen ama ben takip edemedim idare ediver
Bahçelievlerde oturuyor tanıdıklarım. Canım cafeler, restaurantlar her yere gittim üniversitede okuyan akrabalarımda var biliyorum gezdim çoğu yerini
Ayy kirmizi oda bende ona ozeniyorum keske bende.psikolog olsam saglik okudum ama.bana gire degilPsikolog musunnn? Bende hep küçükken psikolog olmak istemişimdir şu an kırmızı odadan dolayı yeniden canlanmıştı hayallerimay ne güzel yaaa
2 yıllık sağlık okuyanlar yine en çok atanma şansı sizde düzenli ders çalışırsanız geçen yıl 82 puanla atanan aneztezi teknikeri oldu. Bebeği büyüt biraz sonra hazırlan benceAyyy ne guzel.bolum♀ psikoloji bende anestezi okuduma ama atanamdim ozelede girmek istemdim evlendim geldim kayseriye simdide virus var bebek olcsj filan derkene ben calismak istesemde bayag zaman var
Ben ordu'yu da biliyorum ordada yaşadımEvet cafeler caddesi filan var ali dagi erciyes eski talas guzel yer talas iykide talasta oturuyoruz ve kayserinin havasi cook guzel bizim karadeniz nemli evin icinde bile camsir kuruyo ve temiz bir havasi var oda sanayi sehrjn disarda oldugu icin
Sağlık mı vay anasınıAyy kirmizi oda bende ona ozeniyorum keske bende.psikolog olsam saglik okudum ama.bana gire degil
2 yıllık sağlık okuyanlar yine en çok atanma şansı sizde düzenli ders çalışırsanız geçen yıl 82 puanla atanan aneztezi teknikeri oldu. Bebeği büyüt biraz sonra hazırlan bence
Hangi semtti peki ordu merkez filan miBen ordu'yu da biliyorum ordada yaşadımeski bi klise ve eski vali konağı vardı sahile çok yakın bi semtte oturduk.
yaaa çok sevndm senin adınaaaa :))) rabbim gönlüne göre sağlıkla nasip etsin inşalllaaaahhhO zaman söylemiş olayım canım büyük ihtimalle kız benimkidaha kesin değil ama
Geç değil kızlar yine okuyabilirsinizPsikolog musunnn? Bende hep küçükken psikolog olmak istemişimdir şu an kırmızı odadan dolayı yeniden canlanmıştı hayallerimay ne güzel yaaa
İnşallah canım dikkatimi farklı yerlere çekmeye çalışıyorum inşallah yarın güzel haberler alırımYaaa canm benim cok germe kendinide kuzucugudahersey çok güzel olacak yarın eminim ben
Merkez altınordu sanırım işte diyorum ya eski tarihi vali konağına çok yakındı orası bilinen bi yer. Ben küçüktüm gitsem bulurum ama mahalle semt olarak bilemiyorumHangi semtti peki ordu merkez filan mi
Yok abla ya kisiden kisiye degisir.ama ben sevmiyodm.sagligi zaten ailemin zoruyla gittim liseye iste okuldn mezun olunca hemn is bulyon gittik ama birde liseyi disards okudum ve yurtta kaldm onun icin biraz travma gibi birsdy oldu sonucta 14 yasinda yurda gittim ve farkli bir sehir tatilden tatilr geliyodm onun ickn lise hayatim guzrl gecmedi sankiSağlık mı vay anasınıburada bir tek ben dümdüz işletme okudum galiba
AminnGeç değil kızlar yine okuyabilirsinizinşallah çocuklarımız güzel üniversiteler güzel bölümler okurlar bizde sefasını süreriz
Bende yürümemAminnşimdi iki çocukla zor,bide ben artık çoktan kendi işimde yükseldim sil baştan yapamam bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm
Merkez altınordu sanırım işte diyorum ya eski tarihi vali konağına çok yakındı orası bilinen bi yer. Ben küçüktüm gitsem bulurum ama mahalle semt olarak bilemiyorum
Benim de okudgm lise hayatim travma kaldgi icin hep liseyi ve rizeyi goruyorm bir turlu kurtulamdm insallah bir daha rizeye gitmek nasib olmazBende yürümemrüyamda hala okula gidiyorum diplomamı vermiyolar sınava geç kalıyorum yıllardır bu rüyaları görüyorum bi daha katlanamam okumak keyifli ama çok zor
Geçmiştir yahu yurt hayatı da güzel maceralı kızlar gecesi çok güzel olurdu mesela,ben üniversitenin ilk yılı yurtta kalmıştım sonra iki yakın arkadaşımla ev tuttuk öğrenci evi yaniYok abla ya kisiden kisiye degisir.ama ben sevmiyodm.sagligi zaten ailemin zoruyla gittim liseye iste okuldn mezun olunca hemn is bulyon gittik ama birde liseyi disards okudum ve yurtta kaldm onun icin biraz travma gibi birsdy oldu sonucta 14 yasinda yurda gittim ve farkli bir sehir tatilden tatilr geliyodm onun ickn lise hayatim guzrl gecmedi sanki
Evet o yuzden iyi hatta esimle lise 3 tanistm bi ona sukrediyorum lise.arkdaslrimdan da hep kazik yedim mezun olunca 2 tane arkdsjmla gorusuyorm bi ailem yurds bidsktgi icin mi nedir cocukluk akli birde 14 yasindayim hep suclu hissettim bazilarin lise yada uni hayati guzel geciyo ama.benim oyle.olmadi sanki cookGeçmiştir yahu yurt hayatı da güzel maceralı kızlar gecesi çok güzel olurdu mesela,ben üniversitenin ilk yılı yurtta kalmıştım sonra iki yakın arkadaşımla ev tuttuk öğrenci evi yaniayrıca aileden uzakta okumak kesinlikle daha iyidir karışan görüşen yok mis gibi
Samsun'da da yaşadım. Benim görmediğim şehir sayılı sanırım çok gezdik biz her yer hakkında bi kanaatim fikrim varAnladim bizde ordu merkeze uzagiz 1 saatlik yol var kendi memlektmden cook samsuna gitmisimdr cunku ters.kaliyo bize ama memlektemiz bayag guzeldur yesilligi ve denizi kayseride en cok aradgm sey deniz ve ormanlr.ama alisiyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?