2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aynen olabikr ama artik cocuk buyunce simdide yapamm zaten hamilelik seyindn bakalim zaman ne gosteriyo belki psikoloji olabilir

Aynen cook guzel sehiriyki esimin girev yeri burasi cikmis hatta malatyayla sinir il hatta benim kuzenimde malatyada ama hic gitmek nasib olmadi motorsikletimiz var nevsehire gittik motorla ama malatyayada gitmek isterim bakalim
Git kuzum git mutlaka çok güzel şehir

Kızlar tecrübeli sın siz ben 8 haftalık sarımtırak akıntım oluyor neden sizce
Valla bendr var o hamillehin basinda yoktu yeni olmaya basladi zaten evlendgmden itibaren baslamsti ve doktra gittgimde fitil kullanmstm enfeksiyon diyo doktor aslinda fitilim var doktora da sorcam

Kızlar maşallah çok aktifsiniz konulara yetişemiyorum her girişimde en az Bi on sayfa konuşmuş oluyorsunuz hızınıza yetişemiyorum helal olsun E Elayagiz bende tıbbi sekreter mezunuyum bu sene kpss girdim ama sıfır çalışmayla taaa fii tarihinden kalan bilgilerimle:) pek Bi beklentim yok ama bu sene çok alım oluyo çok pişman oldum keşke biraz çalışabilseydim diye ama kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…