2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aglamaaa ablaa yaa sen aglarsn simdi bende aglarimmbenim kimsemde yok burda tek basima ne yaocm esim goreve giderse daha zor isim allah yardimcimiz olsun
Oy kuzum ağlama sen gel sarılalım
Off o işler daha da zor Allah eşine de sana da kolaylık versin inşallahh

Sağlık okumayı çok istemiştim ama babam izin vermemişti, gittim ziraat mühendisi oldum şimdi işsizim
Aman daha iyi olmus mu desemtatmin etmeyen bi meslek emeğinin karsılıgını alamıyorsun bi yandan icinde haksızlıklar maddi olarak düz memur maası hatta su donem ozellıklı bırımlerın bıle farklarını kestiler esnek calisan memurla aynı maası alıyor nereye bakarsan ülkede kötüye gidiyo zaten su an allah hayır etsin

Oy kuzum ağlama sen gel sarılalım
Off o işler daha da zor Allah eşine de sana da kolaylık versin inşallahh
Aynenn ablaya neyse yaock birsey yok bir sekilde kendi basimjn caresjne bakmam lazim bebek olunca sikinti simdi esim olmasada idare ediyom asker ailesi olmak bir taraftj gururlusn ama bir tadaftanda kanadin kirik oluyo

Bende malatyaliyim ama ıstanbuLDA yasiyorum malatyaya giderken Kayseri'den geçiyoruz çok güzel şehir ya
Aynen cook guzel sehiriyki esimin girev yeri burasi cikmis hatta malatyayla sinir il hatta benim kuzenimde malatyada ama hic gitmek nasib olmadi motorsikletimiz var nevsehire gittik motorla ama malatyayada gitmek isterim bakalim

Aynenn ablaya neyse yaock birsey yok bir sekilde kendi basimjn caresjne bakmam lazim bebek olunca sikinti simdi esim olmasada idare ediyom asker ailesi olmak bir taraftj gururlusn ama bir tadaftanda kanadin kirik oluyo
Ay kolay iş mi var canım kimsenin kocası gece gündüz başında değil. Benimki de ticaretle uğraşıyor şehir dışına gitti. Gece gündüz hiç susmaz telefonu. Bence düzenli bi geliriniz var kocanın işi var bardağın dolu tarafından bak. Ekonomi çok kötü tvde görüyoruz evine bakamadığı için intihar eden insanlar var. Allah kimseyi, kimsenin çoluk çocuğunu muhtaç duruma düşürmesin.

Allah tüm askerlerimize ve ailelerine güç kuvvet versin inşallahbebek olunca o senin arkadaşın olur kuzum

Evet maddi yonden iyi ama can tehlikesi var o yuzden insan uzulmedn edemiyo ama yapcakta busey yok allah ne yazdiysa o sehitlikse sehitlik gazilikse gazilik ne diyelim elimzde olan birsey yok beklemtn baska bu arada.amin insallah

Bir kağıt kebabını alırım ısmarlarsan bende yılda 20 kez geçiyorum malatya'dan orasıda güzel düzenli bir şehir.
Gel tabi ısmarlarım, ben de yemedim daha birlikte yeriz bulantilarda gecer rahat rahat mis Herkes cok memnun biz daha alisamadik yeni geldik evden cikmadigimiz icin olsa gerek

Allah tüm askerlerimize ve ailelerine güç kuvvet versin inşallahbebek olunca o senin arkadaşın olur kuzum
Amin insallah abla cookk sagol❤❤esimin yoklugunu yavruma siginarak avuturum ne yapim bir sekilde hayat devam etcek ayri olsakta

Kizlar bugün. Doktara kontrole gittim malesef bebeğimin kalp bı durmuş kürtaj olucam
Kuzum çok üzüldüm inan ki,Allah kolaylık versin sana üzülme diyemem ama hayırlısı böyleymiş.. çok geçmiş olsun,Rabbim tez zamanda bir evlat daha nasip eder inşallah..

Bizde malatyadayız simdi
Yaaa canım memleke tim ay bende oraya taşınmak istiyorum eşim ikna edersem inşallah
Ama ben universite okuyamdm.maddi.sebeblerdn sagliktada disardn okumak yok sanirim ama ben sagliktan devam etmek istemiyorm o ameliyathane ortami beni boguyo kapali oldugu icin
Kuzum yasin küçük açıktan sevdigin herhangi bi bolum daha oku istersen ilerde çalışmak istersin belki
Geç değil kızlar yine okuyabilirsiniz inşallah çocuklarımız güzel üniversiteler güzel bölümler okurlar bizde sefasını süreriz
Babamİn evinde derdim tasam yokken oturduğum yerden kazanıp gitmeyi gözüm kesmedi iki çocukla hiç yapamam artık çok gec
İnşallah canım dikkatimi farklı yerlere çekmeye çalışıyorum inşallah yarın güzel haberler alırım
Burda dikkatini çekecek bi sürü konu var yarına kadar takıl burda
Ben hala burdaki 2013 mart anneleri ile görüşüyorum,burdan face e geçip grup açtık daha sonrada whatsapp grubu açtık
Yaaa ne güzel aslında isteyenler olursa bizde bi whatsapp grubu açabiliriz güzel olur sanki
Yaa sorma ben de sırf en yakın arkadaşıma nazli diye bi kiz kazık attı diye nazli nin sevdiği çocukla çıkmıştım sırf üzülsun diye ah ergenlik ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…