2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yaa Evet canım bu sene gerçekten çok alım oldu ama kısmet inşallah atanirsin aslında yasadigin şehri araştır bazı devlet ve şehir hastaneleri sözleşmeli alıyo daha sonra kadro veriyo is olanağı yüksek bir meslek diye biliyorum

Ankara da yaşıyorum ama bu işlerden okadar uzağım ki araştırmaya da fırsatım olmuyor evdeki minik canavarla herşey lüks bana:) ama evet bu sözleşmeli işini Bi araştırayım hastanelerde çalışan tanıdıklarım var Bi sorayım bakalım iki çocukla zor tabi ama imkansız değil hiçbişey

Bende çok bulantı olmamıştı zaten ama nedense bu aralar birşey yiyeceğim zaman önce tiksinme geliyor yerken sıkıntı yok değişik yani senin nasıl gidiyor varmı bulantım falan

Kızlar bana delirdi diyebilirsiniz ama ben cidden bebeğimi hissediyorum yaa. Bağırsak hareketlerini anlıyorum ama kasığımda arada anlık hissetme oluyor. Çok erken biliyorum ama kızımda da 14 haftalık falanken hissetmeye başlamıştım. Hatta doktorum da olabilir demişti.

Aynen öyle söz konusu kadın olunca imkansız diye bişey yok ☺ çalışmayı çok sevdigimden mi yoksa bekarken hep calistigim icin ev hayAtina alisamadigimdan midir bilmiyorum ama calismayi çok önemsiyorum

Aynen öyle söz konusu kadın olunca imkansız diye bişey yok ☺ çalışmayı çok sevdigimden mi yoksa bekarken hep calistigim icin ev hayAtina alisamadigimdan midir bilmiyorum ama calismayi çok önemsiyorum
Bende ilk oğlum doğana kadar hep çalıştım çok ta mutluydum sonra çok bocaladım çok zor geldi ev hayatı bide bebek olunca çok zorlandım tam artık oğlum büyüyor seneye kreşe gönderirim bende işe başlarım falan hayal kuruyordum çünkü bakacak kimsem yoktu ilk zamanlar yoksa çoktan işe girmiştim neyse kreş hayali vardı bu seferde yeni gebelik oldu tekrar başa döndük yine de kpss girdim ne olur nasıl olur bilmiyorum plan da yapmıyorum çünkü hayatın ne getireceği belli olmuyo

Gel tabi ısmarlarım, ben de yemedim daha birlikte yeriz bulantilarda gecer rahat rahat mis Herkes cok memnun biz daha alisamadik yeni geldik evden cikmadigimiz icin olsa gerek
Gelip ben seni gezdiriyim o zaman nerde ne yenir gidip tatmak hobim

Aynen canım hersey nasip bende okul bitmesi kpss hazırlığı falan derken bi iki üç yıl geçer karnimdaki bebişte üç yaşına gelmiş olur oglumda 5 li yaşlarda olur ikisinide krese bırakır çalışırım diye düşünüyorum inşallah sadece düşüncede kalmaz

İnşallah çalışmak güzel ben oğlumu bırakamadım küçükken içim elvermedi ama ikinci de gelince daha rahat olurum diye düşünüyorum ilk çocuk çokta beklenen Bi bebek olunca biraz pimpiriklendim yavaş yavaş rahatlama lazım. Senin oğlumda 2 yaşındaydı değilmi

Evet iki yaşında senin minnos kac yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…