2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
WhatsApp grubu yasak kuzum
Ay çok iyi ya benim gibi olanların olması,anılarımı anlattıkça herkes yırtık oyunlu falan diyor çünkü

Ya bıcır bıcır ne çok yazismissiniz oku oku bitmedi internetimizde sorun vardı giremedim ama aklım sizdeydi .
MahidevranSultan ay bıri daha öğrenmişti cinsiyeti canlar gözünüz aydın sağlıcakla kucağınıza aldığınız günde hayırlısıyla gelir. Çok sevindim sizin adınıza

Doktor biraz sıkıntı ama branş pek yok ayrıntılı ultrason için şimdiden sıra alırsan anca denk gelir dediler çocuk kardiyolog yok mesela özel büyüksehir. ama yine de İstanbul kalabalıklığından iyidir

O da 2 yaşında Ekim doğumlu Allah kolaylık versin hepimize
Yaa maşallah allah bagislasin bizimki de Aralık doğumlu
Aynen evleriniz kocaman çok kıskanıyorum İstanbul gerçekten çocuk buyutulcek bi şehir değil. Çok kalabalık çok güvensiz

Biz senede bir kere buluşup yemek yiyoruz,her sene konuşulur benim manyaklıklarım, grubumuz bile var
Ben grubun pis işler muduruydum nerde entrika kavga sacma sapan bişey hep benim başımın altından cikardi sonra baktım olmuyo düzelmem lazim koptum onlardan evlenip anne oluncada hepten görüşmez olduk hepsi bekar tabi geziyor tozuylar ben çok ayak uyduramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…