Aynen memleketten geldim Orasıda öyleydi evler büyük kiralar ucuz bura pahalı ama şimdi lojmana çıktık ilk defa ama memnunuz çok büyük kendine ait herseyi var öyle olunca dışarı çıkma gereğinde pek olmuyorİstanbul öyle sizde çıkın gelin memleketlerinize olmadı gerçi artık nereden ne geleceği belli olmuyor her yer de kötü insanlar var tedbirinizi alırsınız Allah esirgesin
Ben grubun pis işler muduruydum nerde entrika kavga sacma sapan bişey hep benim başımın altından cikardi sonra baktım olmuyo düzelmem lazim koptum onlardan evlenip anne oluncada hepten görüşmez olduk hepsi bekar tabi geziyor tozuylar ben çok ayak uyduramadim
Ay ne kadar aynıyız nerde kavga macera,eğlence, kahkaha var orda Ceyda vardır, kaç kere disiplin yedim,okuldan kaçtım,tuvalette sigara içtim, sevmediğim kızların saçını başını yoldum saymıyorum bile ama onda bile ders kaynıyor diye seviniyordum hatta birkaç kere bütün sınıfla birlikte kaçmıştık ve tabiki kaçma planını kim organize etti evet doğru bildiniz tabiki ben yaa bizimkiler de tam tersi herkes evlenmiş çocuk yapmış
Kızlar pandemiden dolayı da evde kalış süremiz arttı malum, telefona bayağı yapıştım ben. Bebişe zararı var mıdır acaba? Siz günlük ne kadar süre geçiriyorsunuz telefonla
Kızlar pandemiden dolayı da evde kalış süremiz arttı malum, telefona bayağı yapıştım ben. Bebişe zararı var mıdır acaba? Siz günlük ne kadar süre geçiriyorsunuz telefonla
Yapışık ikiz gibi fırsat buldukça gruba bakıyorum bi bide alışveriş sitelerine bu ara azalttım benim kız alıyor gece uyku tutmayınca bakıyorum ama netfilikş bana süpriz yapmış üyeliği iptal etmiştim yenilemiş şimdi dizilere başlarim
Benden bir parça gibi buraya bakıyorum, birsürü kişiyle konuşuyorum,sosyal medyası var daha bunun kim ne paylaşmış stalklama olayları falan,ha bide en sevdiğim netflilikşşş çok güzel dizlerim var sıcak sıcak yani bir an bile ayrılmıyorum
Benden bir parça gibi buraya bakıyorum, birsürü kişiyle konuşuyorum,sosyal medyası var daha bunun kim ne paylaşmış stalklama olayları falan,ha bide en sevdiğim netflilikşşş çok güzel dizlerim var sıcak sıcak yani bir an bile ayrılmıyorum
Aman daha iyi olmus mu desemtatmin etmeyen bi meslek emeğinin karsılıgını alamıyorsun bi yandan icinde haksızlıklar maddi olarak düz memur maası hatta su donem ozellıklı bırımlerın bıle farklarını kestiler esnek calisan memurla aynı maası alıyor nereye bakarsan ülkede kötüye gidiyo zaten su an allah hayır etsin
Şu an bütün meslekler öyle sanırım ama sağlıkçılara üzüldüğüm kadar kimseye üzülmüyorum şu süreçte resmen eziyet çekip 3 kuruş para alıyorlar. Amin, artık bayağı kötüye gidiyor gerçekten ülke
Aynen memleketten geldim Orasıda öyleydi evler büyük kiralar ucuz bura pahalı ama şimdi lojmana çıktık ilk defa ama memnunuz çok büyük kendine ait herseyi var öyle olunca dışarı çıkma gereğinde pek olmuyorİstanbul öyle sizde çıkın gelin memleketlerinize olmadı gerçi artık nereden ne geleceği belli olmuyor her yer de kötü insanlar var tedbirinizi alırsınız Allah esirgesin
Ay ne kadar aynıyız nerde kavga macera,eğlence, kahkaha var orda Ceyda vardır, kaç kere disiplin yedim,okuldan kaçtım,tuvalette sigara içtim, sevmediğim kızların saçını başını yoldum saymıyorum bile ama onda bile ders kaynıyor diye seviniyordum hatta birkaç kere bütün sınıfla birlikte kaçmıştık ve tabiki kaçma planını kim organize etti evet doğru bildiniz tabiki ben yaa bizimkiler de tam tersi herkes evlenmiş çocuk yapmış
Hocalar beni görünce ne zaman mezun olcan derdi müdürde beni çok severdi bi kere sırf isim benzerliğim yüzünden başka okuldakilerden dayak yemistim yanlarına birakirmiyim hiç tabi ertesi gün beni bizimkilerle gidip onların okulunu basmış saçlarını başlarını yolmustuk bir hafta boyunca yanlış anlaşılma yüzünden o okul cikista bizim okulu ertesi gün cikista biz o okulu basmaya giderdik anacigimda hep benim kızım sakin yapmaz arkadaşları yapmiştir o da ayak uydurmustur diye avuturdu kendini