2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İzlemez olur muyum tüm Türkiye izledi galiba Öykü Karayeli normalde çok sevmem ama bayıldım bu dizide süper oyuncu
Dini figürlerle dalga mı geçiliyor felan öyle algıladım fragmanda izlemeyim demiştim gerçi YouTube değerlendirenler yok demiş bi de mobese görüntüleri gibi ya izleyim bende bu can bonomonun eşi değil miydi

Of bende sosyal medya alışveriş gebelik forumları Allah ne verdiyse var

Bende ya ve korkuyorum Allah korusun zararı var mı diye.. ama wifi belki o kadar tehlikeli değildir diye düşünüyorum

Dark,la casa de papel,the crown,the 100 bunlar güzel,türk istiyorsan Atiye ve Bir başkadır var güzel olan eğer film dersen parazit süper:))
Türklerin hepsni izledim. Paraziti izleyebilirim. Gece gündüz manyak gibi dizi film izlemek hayatıma ne katıcaksa artık yapacak bişi de yok iyiki bu dönem hamileyiz bari bebeği aradan çıkarırız zaten hayat durdu.

Senin haftalarındayken annemde hissediyormuş kardeşimi oluyormuş böyle şeyler
Duştan çıktım şimdi benim pembik memeler kara üzüm olmuşlar
Benimkiler kahverengiydi kararmaz heralde dedim ama simsiyah olmuşlar
Kızlar pandemiden dolayı da evde kalış süremiz arttı malum, telefona bayağı yapıştım ben. Bebişe zararı var mıdır acaba? Siz günlük ne kadar süre geçiriyorsunuz telefonla
Sabah kalkıyorum akşam yatana kadar elimde, bağımlı oldum galiba. İlla zararı vardır diye düşünüyorum ama inşaAllah yoktur

Bende hissettim bugn çok erken ama nasıl oluyor bilmiyorum hissediyorum yani ciddi ciddi.
Tek olmamak çok sevindirici. Aslında çok güzel bir şey. İyi olduğuna daha çok emin oluyorum ama erken olduğu için garip geldi.

Of bende sosyal medya alışveriş gebelik forumları Allah ne verdiyse var
Sosyal medyayı sınırladım ben hiç girmiyorum iletişimide kesebildiğim kadar kestim kafam rahat Face artık rahat ya kimse yok dizi gruplarına bi iki postlara bakıp çıkıyorum instagramda millet yediğini içtiğini gezdiğini paylaşiyor çok takilinca mesaj atıyorlar girmiyorum yine de elimizden düşmüyor tvden netfiliş izle sende o zaman cok eline almazsın

Kız bazen bende hissediyorum böyle tuhaf bir sızı gibi gaz hareketi falan değil çok derin içerden gelen birşey insan hissediyorum
Ohh tamam artık hiç şüphe etmem ben gibi hisseden çok var o zaman. Ayy sağlıklı olsunlarda içerde maç yapsınlar isterlerse.

Kız bazen bende hissediyorum böyle tuhaf bir sızı gibi gaz hareketi falan değil çok derin içerden gelen birşey insan hissediyorum
Benim ki de bazen bağırsak hareketi değil böyle kisa hareket hissediyorum net ikincide olabiliyormuş sanırım ama ilkinde oluyordu öyle bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…