Dini figürlerle dalga mı geçiliyor felan öyle algıladım fragmanda izlemeyim demiştim gerçi YouTube değerlendirenler yok demiş bi de mobese görüntüleri gibi ya izleyim bende bu can bonomonun eşi değil miydi
Yapışık ikiz gibi fırsat buldukça gruba bakıyorum bi bide alışveriş sitelerine bu ara azalttım benim kız alıyor gece uyku tutmayınca bakıyorum ama netfilikş bana süpriz yapmış üyeliği iptal etmiştim yenilemiş şimdi dizilere başlarim
Benden bir parça gibi buraya bakıyorum, birsürü kişiyle konuşuyorum,sosyal medyası var daha bunun kim ne paylaşmış stalklama olayları falan,ha bide en sevdiğim netflilikşşş çok güzel dizlerim var sıcak sıcak yani bir an bile ayrılmıyorum
Türklerin hepsni izledim. Paraziti izleyebilirim. Gece gündüz manyak gibi dizi film izlemek hayatıma ne katıcaksa artık yapacak bişi de yok iyiki bu dönem hamileyiz bari bebeği aradan çıkarırız zaten hayat durdu.
Kızlar bana delirdi diyebilirsiniz ama ben cidden bebeğimi hissediyorum yaa. Bağırsak hareketlerini anlıyorum ama kasığımda arada anlık hissetme oluyor. Çok erken biliyorum ama kızımda da 14 haftalık falanken hissetmeye başlamıştım. Hatta doktorum da olabilir demişti.
Kızlar pandemiden dolayı da evde kalış süremiz arttı malum, telefona bayağı yapıştım ben. Bebişe zararı var mıdır acaba? Siz günlük ne kadar süre geçiriyorsunuz telefonla
Şu an bütün meslekler öyle sanırım ama sağlıkçılara üzüldüğüm kadar kimseye üzülmüyorum şu süreçte resmen eziyet çekip 3 kuruş para alıyorlar. Amin, artık bayağı kötüye gidiyor gerçekten ülke
Sosyal medyayı sınırladım ben hiç girmiyorum iletişimide kesebildiğim kadar kestim kafam rahat Face artık rahat ya kimse yok dizi gruplarına bi iki postlara bakıp çıkıyorum instagramda millet yediğini içtiğini gezdiğini paylaşiyor çok takilinca mesaj atıyorlar girmiyorum yine de elimizden düşmüyor tvden netfiliş izle sende o zaman cok eline almazsın