2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ten rengi esmer olanlarin cabuk karariyormus benmki cok sevdigim ruj rengi gibi olmus taba gibi
Mesela ben. Zaten esmer olduğum için açık renk bile olsa gögüs ucu kahve rengi gibiydi. Şimdiden rengi iyice kararmaya başladı.

Çok memnun kalırım eklerseniz 9+5 ikinci gebeliğim 19 aylık da bir oğlum var
Ayyy ne güzelll ya ne kadar çokmuşuz böyle yakın aralıkla çocuk yapan seviniyorum valla böyle kendim gibi olanları görünce ilk başta çok korkmuştum ben bebeğim daha çok küçük nasıl olcak nasıl yapcam diye ama görüyorum ki herkes aynı hep birlikte delircez yani yaşasın:)

COk normal cnm dert etme onlar bir kac ay sonra süt fabrikasi olarak degerlendirilecekler
İnşallah inşallah. Benim kızımda sütüm çokdu ama yağlı değilmiş demek ki tosun gibi olamadı. Çok hevesleniyorum etli butlu bebeklere. İnşallah bunda öyle olurr.

İnşallah inşallah. Benim kızımda sütüm çokdu ama yağlı değilmiş demek ki tosun gibi olamadı. Çok hevesleniyorum etli butlu bebeklere. İnşallah bunda öyle olurr.
Ins cnm ama cok kilolu da olmasin ya nasil tasiyacaksin

Ins cnm ama cok kilolu da olmasin ya nasil tasiyacaksin
ben kardeşlerimden alışığım. annem hep tosun doğurmuş maşallah. biz hep cüsse olarak büyüktük. ne bileyim içimde heves var sadece. yoksa kilo çocuk için de iyi değil. yürümesi bile sıkıntı pişiği olur falan. ama severken çok güzell.

Geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun. Demekki bebeğin sağlıklı değilmiş daha büyük problemler olmadan kalbi durmuş. İnşallah en kısa zamanda yine olur bizle buradan paylaşırsın güzel haberi.

Çok üzüldüm canım inşallah tekrar hamile kalırsın 12 haftada mı durmuş kalbi Allah sabır versin

Benimki normal kiloda doğsun ben zayıf doğmuşum ama sonradan tombullaşsın

Bana da bazen minicik bi tıklama gibi
Bende de iki gundur hissediyorum cok hafif ama. Cok tuhafima gitti duygusallastim bi an int arastirdim bugun artik bebek hareket edebiliyor diye okudum. Zaten karnim bayagi belirginlesti benim galiba ic karnim dar 3 ayda boyle olursam son aylarimi dusunemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…