2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İlk hamileligimde 10 haftalık kalbi durmuştu benimde :-( belirti olarak lekelenme oldu hafif,ertesi gün dr.a gittim ve öğrendim.

Benimki normal kiloda doğsun ben zayıf doğmuşum ama sonradan tombullaşsın
bende doğumda kilolu olsun istemiyorum. anneye çok zor veriyor. ben 3 kilo doğmuşum annemin en zayıf çocuğu benmişim. en küçük kız kardeşim 5,5 kiloydu annem benim bir küçüğümün daha da kilolu doğdunu söylüyor. ölümlerden dönmüş. sütüm yarasın yeter bana kilolu doğmasada olur.

Bende çok korkuyorum bide hala uyku düzenimiz yok ne yapacağız bilmiyorum

Çok mu zayıfsın? Benim zaten biraz göbeğim var ama rahmin olduğu yer düz belli değil hamile olduğum. 3 ayda belirginleşiyor mu bende bilmiyorum gerçi.

Çok mu zayıfsın? Benim zaten biraz göbeğim var ama rahmin olduğu yer düz belli değil hamile olduğum. 3 ayda belirginleşiyor mu bende bilmiyorum gerçi.
60 kiloyum boyum 1.70 aslinsa zayif degilim ama belim ve basen dar oldugu icin belirginlesti. Hamile kaldigimda 61 kiloydum saglikli beslendigim icin zayifladim hamurisi yemedigim.icin kilo verdim.

Kızlar selam ben bugün ikili tarama testi olmaya gittim, 11+5 diye gitmiştim ama doktor 12+3 dedi normal günümdeymişim. Şişman olduğum için net göremedi ense kalınlığına Vajinal ultrasonla bakıldı yine. Ultrason çubuğu içeri ilk girdiğinde beyefendi/hanımefendi rahatsız okdu sanırım kollarını bacaklarını salladı bayağı Bebeğimin bayağı iri olduğunu hatta nerdeyse cinsiyetinin göründüğünü söyledi. Ben pipisini gördüm açıkçası doktorum da erkek gibi görüyorum dedi ama sonra inat etti bacaklarını bağdaş yaptı göstermedi kendini ense kalınlığı bi de burun büyüklüğü normal çıktı, kan verdim 15 gün sonra alacağım sonucu. Herhangi bir sorunuz varsa süreçle ilgili cevaplarım, bu da bebişim

Eklentiler

• -fqtese.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 53
Maşallah Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Ay yerim ya ultrasonda bile belliler artık bebiş bunlar ya bende kiloluyum banada mı altdan bakcak acaba dr

Birinci çocuklarıyla aynı odayı paylaşan anneler odaları ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz acaba benim çocuk odası yapacağım oda çok soğuk balkon kapısı olduğu için doğalgazı ne kadar acarsam acayim soğuk oluyo bu yüzden yaza doğru odasını ayırayim diyorum ama oğlum benimle uyuyo besiginde uyumuyo üç aylık bir süreçte acaba alınabilir mi benden ayrı yeni odasında uyumaya yoksa daha erken mi ayirmam lazim?

Normalde bazi hekimler 1 yastan itibaren ayirin diyorlar. Biz ayirmiştik ama gece uyaninca yine bizim yanimiza geliyodu. Şimdi 3 hafta oldu sütten kestim. Full bizim yanımızda yatiyor. Bi an önce çözüm bulmak gerek. Bence kendi odasinda yatmalı. Büyüdükçe zorlaşir alişmasin diye düşünüyorum

Ay yerim ya ultrasonda bile belliler artık bebiş bunlar ya bende kiloluyum banada mı altdan bakcak acaba dr
Büyük ihtimal olabilir hatta ben doktora bu 3. Ultrasonum hep vajinal bakılıyor ne zaman bitecek bu dedim şakasına, bi sonraki randevunda normal olur artık dedi. Ama kalp atışını karnımdan duydu

Masallah bebise hamile.oldugumuzu yeni yeni anliyoruz. Benim ilk bebegim, icimde hareketini 2 gundur hissediyorum. Hamile oldugumun farkinda bile degildim. Ama hareketleri hissedince yavas yavas hamile moduna girdim

Evet herkes alışma süreci zaten uc aya yakın sürer diyo odişini ayırır ayırmaz bi bebek geldiğinde kıskançlık da artabilirmis bebek geldi diye beni odadan çıkardılar gibisinden kafam çok karıştı ya

Büyük ihtimal olabilir hatta ben doktora bu 3. Ultrasonum hep vajinal bakılıyor ne zaman bitecek bu dedim şakasına, bi sonraki randevunda normal olur artık dedi. Ama kalp atışını karnımdan duydu
Benim kalp atışı hep karından duyuldu hesplamalarida karından oldu ama bakalım bu sefer nerden yapacak zaten 12+5de gidicem benim altdan baktirmaya korktuğumu biliyor bikere lekelenme yaşadım ya o yüzden hiç altdan bakmadı

Aynen kılolu bebek zor oluyor kızım 4240 dogdu normal doğumla çok zordu doğumdan sonra 1 ay zorlandım basur bile oluşmuştu. Hamıleliğimin Son zamanlarda kilosu sebebiyle de oturamıyordum dogru duzgun

Ben de dağ gibi bi göbek oldu ama şişkinlik olduğu zaman öyle evet ya ne güzel bi duygu

Bir okul öncesi öğretmeni olarak çok çok müzdarip olduğum bir konu bu lütfen yanlış anlamayın ama ya en kısa sürede ayırmanız yada bir süre daha kardeşiyle de birlikte sizinle olmalı. Ciddi sorunlar oluşabiliyor malesef çocuklarda şuan kaç yaşında bilmiyorum ama bir de yeni uyuyacağı odaya alışma süresi olacak gündüz uykularında odasında yatırıp yeni uyuyacağı odaya alışması çok çok önemli. Kardeşi geldiğinde hayatında büyük bir değişiklik adapte olma sonu olacak zaten bunu en aza indirmeniz faydalı olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…