Pompayla o dönem çıkar canım benim de ucu büyük kızım ememedi doğunca sonra meme reddi oldu sağarak verdim yine öyle olur diye korkuyorumBenimkide ten rengi pembe arasıydı şimdi sütlü kahve olmuş. Ucuda yok nasıl emzircem onuda bilmiyorum.
ayy çok zor cidden. kız kardeşim de 4,5 kilo ile bebeğine doğum yaptı. doktoru tam kiloyu söylemedi normal doğurursun falan dedi kesik bile atmamış kız kardeşimde yırtılmalar oldu. doğum sonrası çok zorlandı.Aynen kılolu bebek zor oluyor kızım 4240 dogdu normal doğumla çok zordu doğumdan sonra 1 ay zorlandım basur bile oluşmuştu. Hamıleliğimin Son zamanlarda kilosu sebebiyle de oturamıyordum dogru duzgun
Ah tam benlik konu kızımın odasını ayırdık ilk zamanlar odasında çok güzel uyuyordu şimdi sürekli bahaneler bularak bizimle yatmaya çalışıyor. Bugün babası uyku arkadaşı olsun diye istediği kocaman ayıyı bile aldı ama şuan odasında ağlıyor. Sizinle uyumak istiyorum diye. Ne yapıcam bilmiyorum yaa. Çok zor kendi odasında gece lambası var yetmedi holü falan bile yaktık korkmasın diye ama yok yinede odasında uyumak istemiyor.Bir okul öncesi öğretmeni olarak çok çok müzdarip olduğum bir konu bu lütfen yanlış anlamayın ama ya en kısa sürede ayırmanız yada bir süre daha kardeşiyle de birlikte sizinle olmalı. Ciddi sorunlar oluşabiliyor malesef çocuklarda şuan kaç yaşında bilmiyorum ama bir de yeni uyuyacağı odaya alışma süresi olacak gündüz uykularında odasında yatırıp yeni uyuyacağı odaya alışması çok çok önemli. Kardeşi geldiğinde hayatında büyük bir değişiklik adapte olma sonu olacak zaten bunu en aza indirmeniz faydalı olacaktır
Yaş durumuna göre alt ıslatmalar da başlaya biliyor malesef. Ama gerçekten çocuklar üzerinde ki altın kural verilen karardan dönülmemesi biliyorlarda sevildiklerini istediklerini yapacağımızı kıyamayacağımızı şanslarını deniyorlarAh tam benlik konu kızımın odasını ayırdık ilk zamanlar odasında çok güzel uyuyordu şimdi sürekli bahaneler bularak bizimle yatmaya çalışıyor. Bugün babası uyku arkadaşı olsun diye istediği kocaman ayıyı bile aldı ama şuan odasında ağlıyor. Sizinle uyumak istiyorum diye. Ne yapıcam bilmiyorum yaa. Çok zor kendi odasında gece lambası var yetmedi holü falan bile yaktık korkmasın diye ama yok yinede odasında uyumak istemiyor.
Yaa Estağfurullah ne yanlış anlamasıBir okul öncesi öğretmeni olarak çok çok müzdarip olduğum bir konu bu lütfen yanlış anlamayın ama ya en kısa sürede ayırmanız yada bir süre daha kardeşiyle de birlikte sizinle olmalı. Ciddi sorunlar oluşabiliyor malesef çocuklarda şuan kaç yaşında bilmiyorum ama bir de yeni uyuyacağı odaya alışma süresi olacak gündüz uykularında odasında yatırıp yeni uyuyacağı odaya alışması çok çok önemli. Kardeşi geldiğinde hayatında büyük bir değişiklik adapte olma sonu olacak zaten bunu en aza indirmeniz faydalı olacaktır
yok bende sizin gibi düşünüyorum. zaten ona bunu net bir şekilde hissettirdik. uyuma saatleri bize göreydi öne çektik. şimdi uyumuş odasında gece uyandığında da tekrar yatağına götürüyoruz ama ağlaması üzüyor işte. inşallah bu dönemide atlatırız.Yaş durumuna göre alt ıslatmalar da başlaya biliyor malesef. Ama gerçekten çocuklar üzerinde ki altın kural verilen karardan dönülmemesi biliyorlarda sevildiklerini istediklerini yapacağımızı kıyamayacağımızı şanslarını deniyorlarnacizane tavsiyem o uyuyana kadar yanında olup elini tutup sırtına dokunmanız ve sürekli yanındayım uyandığın zaman anne diye seslenmen yeter hemen gelicem gibi teselliler belki iyi gelir. Yanlış anlaşılmak istemem çok bilmiş gibi olmayı hiç hiö istemem ama hem tecrübe hem gözlem hem sürekli çocuklarla olmanın etkisinden küçük bir tavsiye ağladığında odasından çıkarmayın bir kere çıkarırsanız sonrası çok daha zor umarım herşey güzel olur
Bende az önce benzer tartismayi eşimle yasadimKızlar benim gibi sinir harbi yaşayanlar var mı ilk kez oldu biraz trajikomik ama, kaç gündür canım cennet hurması çekiyordu bende bugün çarşıya gidince pazara uğradım özellikle güzel olanı bulup aldım. Eve geldim sabırsızlıkla, yemekten önce iştahım kaçmasın diye yemedim. Yemek yedik ağırlaştım ama nasıl sabırsızlıkla bekliyorum yemeyi ama bir yandan da keyifliyim birazdan yiycem diye. Bi gittim mutfağa ara tara yok. Mutfakta yere koymuştum eşim çöp zannedip çöple birlikte atmışyarım saattir aralıksız ağlıyorum çocuk gibi eşimde bozuldu ve biraz sinirlendi şu an almaya gitti. İnşallah bulabilir ama hiç bir şey aşeröemiştim tam aşerme bile sayılmaz
Benide gecen eşim kandirdi dedi canım ne istiyor alayım dedim sarma tel kadayıf tamam dedi ama sonra şaka yaptım zaten rüyamda yemiştin dedi ay sinir oldum ya zaten 1 lokma hakkım var onuda almadıBende az önce benzer tartismayi eşimle yasadimal demiştim unutmuş hurmayi bende kızdım şimdi almaya gitti ama 10 da her yer kapanıyor bulamaz sanırım ama ceza olsun diye yolladim
Bence çok çok yeterli çünkü çocuklar hızlı alışıyorlar yeni ortamlara oda düzenlemesi yaptığınızda onun sevdiği oyuncaklar karakterler ilgisini çeken şeyler de odasında olursa çok daha hızlı alışacaktır. Her çocuk farklı tabi ki hepsi aynı tepkileri vermiyor ama sizin kararlı olmanız ve kararlı olduğunuzu bilmesi en önemlisi. Ama öncelikle şubat ayına kadar beşiğe geçme durumu var tabi ama ben inanıyorum bu durumu sizin çözeceğini karar vermek bile çözmek demektirYaa Estağfurullah ne yanlış anlamasıaksine uzmanından bilgi almak daha çok mutlu etti beni oğlum iki yaşında benimle beraber uyuyo maalesef besiginde uyumuyo bende artık tekrar besigine yatırmak alistirmak istemediğim için yanımda uyutuyorum odasını en kisa surede ayiracagim insallah ama çok soğuk küçük odamız ona bi çözüm bulmam lazim peki ben haziranda doğum yapacağım ya en gec hangi ayda odası ayrılmış olmalı Şubat gibi ayirsam hazirana kadar yeterli süreyi kazanmış olur muyum bu konudaki öneriniz çok önemli
Benimde bu surecte en sinir oldugum konu. Surekli sinirliyim her olaya cabuk sinirleniyorum, herseye agliyorum zaten yengec burcu aglak bir tiptim simdi tavan yapmis durumdayim.Kızlar benim gibi sinir harbi yaşayanlar var mı ilk kez oldu biraz trajikomik ama, kaç gündür canım cennet hurması çekiyordu bende bugün çarşıya gidince pazara uğradım özellikle güzel olanı bulup aldım. Eve geldim sabırsızlıkla, yemekten önce iştahım kaçmasın diye yemedim. Yemek yedik ağırlaştım ama nasıl sabırsızlıkla bekliyorum yemeyi ama bir yandan da keyifliyim birazdan yiycem diye. Bi gittim mutfağa ara tara yok. Mutfakta yere koymuştum eşim çöp zannedip çöple birlikte atmışyarım saattir aralıksız ağlıyorum çocuk gibi eşimde bozuldu ve biraz sinirlendi şu an almaya gitti. İnşallah bulabilir ama hiç bir şey aşeröemiştim tam aşerme bile sayılmaz
AhahahBende az önce benzer tartismayi eşimle yasadimal demiştim unutmuş hurmayi bende kızdım şimdi almaya gitti ama 10 da her yer kapanıyor bulamaz sanırım ama ceza olsun diye yolladim
Canımm ama bu acımasız olmuş yaBenide gecen eşim kandirdi dedi canım ne istiyor alayım dedim sarma tel kadayıf tamam dedi ama sonra şaka yaptım zaten rüyamda yemiştin dedi ay sinir oldum ya zaten 1 lokma hakkım var onuda almadı
Bende duygusalımdır ama bi meyve için ağlayacağım hayatta aklıma gelmezdiBenimde bu surecte en sinir oldugum konu. Surekli sinirliyim her olaya cabuk sinirleniyorum, herseye agliyorum zaten yengec burcu aglak bir tiptim simdi tavan yapmis durumdayim.
Kapalı biri hizmetçiliğe mi layık görülmüş tartışması vardı sanırım ama yok ya ben beğendim oyunculuklar da süper konu daDini figürlerle dalga mı geçiliyor felan öyle algıladım fragmanda izlemeyim demiştim gerçi YouTube değerlendirenler yok demiş bi de mobese görüntüleri gibi ya izleyim bendebu can bonomonun eşi değil miydi
Aynen bende çok iştahsız bi insanım benim annemde suan ki halimi görse mutluluktan ağlarAhahahya ben yiyecek için ağlayacağım hayatta aklıma gelmez, annem duysa mutluluktan ağlar öyle düşkünlüğüm yoktur ama resmen akşama kadar hayalini kurdum. İyi yapmışsın azıcık bizde nazlanalım napalım
Aldiricam zaten misli misli ödeyecek ama adam diyetimi yememi içmemi takip ediyor zararlı olanı canımda çekse almiyorCanımm ama bu acımasız olmuş yabende hiç aşermedim ama bir şey görünce bebeğin canı mı diğer diye stres oluyorum yemeye çalışıyorum sende ceza olarak aldır hak etmiş eşin
Siz bence halledersiniz rahatlikla sizin minnos kac yasindaydiBence çok çok yeterli çünkü çocuklar hızlı alışıyorlar yeni ortamlara oda düzenlemesi yaptığınızda onun sevdiği oyuncaklar karakterler ilgisini çeken şeyler de odasında olursa çok daha hızlı alışacaktır. Her çocuk farklı tabi ki hepsi aynı tepkileri vermiyor ama sizin kararlı olmanız ve kararlı olduğunuzu bilmesi en önemlisi. Ama öncelikle şubat ayına kadar beşiğe geçme durumu var tabi ama ben inanıyorum bu durumu sizin çözeceğini karar vermek bile çözmek demektiraslında çocuklar doğduğunda başlamak gerekiyor buna biz hatayı hep aynı yerde yatırarak yapıyoruz. Her uyuduğunda farklı evin farklı yerlerinde uyandığını gören çocuklar uyku konusunda hiç sorun yaşamıyorlar. Bende nasipse haziranda doğummyapıcam ama bakalım terzi kendi söküğünü dikebilecek mi
Kız seninki iki yaşında değil mi seninle mi yatıyor, bence bir an önce alıştırmaya başla, beşikle başla bence ilk önce çocuk şoka uğramasın:))Siz bence halledersiniz rahatlikla sizin minnos kac yasindaydiaslında besige bugun koysam üç günde alısır ama ben bi besige alıştırip sonra besigi kardesine verip ona farklı bi yatağa alıştırma sürecinde kafası karışır diye şuanki düzende devam edip sadece kendi yanimdan direk yeni yatağına geçirmek onu daha kolay duruma adapte eder diye düşündüm ama bu konuyla ilgili tabiki çok bilimsel bilgilerim yok kendi capimda yaptığım analizler sizce bu sekilde mi yapmak daha mantıklı yoksa şimdiden en azindan benden ayrı yatmaya alışması icin besige mi öncelikle gecirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?