2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Keşke bazen olsa hep oluyo bana doğumdan çıkınca hepsi senin yüzünden diye kızmış tim lohusaliktaa hep kızıyordum sen nie bu kadar rahatsin diye mi çocuğun altını bile o değiştirdi üç ay nerdeyse her gece nobetci eczane aradi ama canı yanmadığı için yeterli gelmiyordu doğumdan çıkınca tüm akrabalar odadayken esim yanıma gelmişti Nasılsın demeye ilk kelimem bu kadar sancı çektim çocuğun adını ben koycam karismayacaksin demiştim herkes şok olmustu o derece uyuz oluyorum ama çokda aşığım

Aynen ben yüzünede diyorum oh sana hayat ne güzel herşeyi ben dikkat ediyorum ben korkup endiseliyorum sen anca abartıyorsun o kaari herkeste oluyor diyorsun diyorum hicccc umurunda değil
Evi süpür diyorum evin ortasını süpürüyor geçiyor. Bide bana onu kaldırma şunu yapma diyor sen yap diyorum tamam deyip unutuyor. Geçen banyo takımlarını düşürüp kırmış ayy cinnet gölge etme başka ihsan istemez modundayım.

Eşinin halası çok güzel patatesli börek yapar. Geçen canım onu istedi onun hayaliyle yaşadım resmen eşime söyledim yaptırdım da otobüse verip yolladilar
Harika, artık canım patatesli börek de istiyor

Özür dilerim ama benim de canım çok çekiyor ay bide papaz eriği ay ay ay
Yılanlarım gece ziyarete gelcek seni
Eşinin halası çok güzel patatesli börek yapar. Geçen canım onu istedi onun hayaliyle yaşadım resmen eşime söyledim yaptırdım da otobüse verip yolladilar
Yaaa bende fasulye yaprağı sarması istiyorum kime yaptirsam acaba

Ilk bebeginiz erkekmiydi? Bilmiyorum nekdr dogru ama genelde kiz cocuklarinda asiri gogus hassasiyeti olurmus :) insallah bi an once iyi olurusn cnm hazimsizlik zor
Hayır ilk bebek kız oldh canm cok rahat gectı hamilelğim şükür . sadece karnımdan kılo almştım herkes erkek dedi ama kız

Tabi en vahim orası Dezenfektan kullansın elinden geldiği kadar iş yerinde olmadı durum kötüye giderse ayrı odalarda kalın diyeceğim ama çocuk var illa ki gidip gelecek o da çok çözüm gibi değil temaslı şüpheli kişiler gelirse evde maske taksın olmadı

maalesef bizim iş yerimiz 800 kişilik kurumsal bir yer. Şirket avukatları insan kaynakları falan çalışanın yanında normalde. Ama genel müdürün kesin emri hamileler ücretsize ayrılacak. Yöneticim çok uğraştı çalışmam için ihtiyaç da vardı bana. Genel müdür tasarruf yapmaya çalışıyor benim maaşımla. Yöneticime küfretmiş çocuk peydahlamyı bildiyse s.. evinde otursun gibi şeyler demiş iğrenç şekilde. Adam bana imalı söyledi bunu artık. Dışarıdan avukatlara da sordum yok Çare. Süresiz ücretsizdeyim. Pandemi bitene kadar dönemeyeceğim. Pandemi bittiğinde de tazminatımı verip göndermeyeceğinin garantisi yok artık çocuklu bir kadınım benle uğraşacağına genç bekar yeni mezun erkek tercih eder artık belki de.

Canım biz yaklasik uc aydir ayri odadayiz ben oğlumla yatıyorum oda zaten dezenfektan ve kolonyayla kafayı bozmuş gibi her dakika kullaniyo ama ne korur bilmiyorum

Eşinin halasına söyle bana da göndersin
Yanında gönderdiği şeyleri de söylemim kovarsınız beni buradan keşke yollama şansım olsaydı ama hepsini yedim
Yılanlarım gece ziyarete gelcek seni

Yaaa bende fasulye yaprağı sarması istiyorum kime yaptirsam acaba
O ne ki ilk defa duydum fasulye yaprağı. Normal yaprak olsa kurtarmazmi

Birde bilenler yiyenler vardır iğde canım istiyor hep geçen de aldırdım esime kimseye vermiyorum sakladim

kçö den bahsediyorsunuz sanırım. Havacılık sektöründeyim. Şirketim sadece 3 ay kçö den faydalandı. Sonra çıktık çünkü işler yoğundu kısa çalışma yapmamız artık gereksizdi. Bu sefer de ücretsiz izin serbestliğinin yolu açıldığı için hasta yaşlı çocuklı hamileleri yani daha az verim alacağını düşündükleri insanları eve yolladılar. Hatta yeni ilanlar bile açmışlar.
Konunun hükümetle ilgisi şu an tazminatı verip işten çıkarma yasaklandı. Keşke yasaklanmasydı belki tazminat alırdım ve yemi iş arayabilirdim :)

Bizimde geceleri çocuğa hep eşim baktı şimdiden kendini hazırlıyor Benden çok korkuyordu ikinci çocuk fikrinden Tabi biz iki yıl ayrı kaldık görev mecburiyettende dinlenmiştir

Yanında gönderdiği şeyleri de söylemim kovarsınız beni buradan keşke yollama şansım olsaydı ama hepsini yedim

O ne ki ilk defa duydum fasulye yaprağı. Normal yaprak olsa kurtarmazmi
Söyle hadi söyle ne gönderdi söyle çekinme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…