Kızlar sizde de aşırı halsizlik mevcut mu? Ben yer süpürsem nefes nefese kalıyorum gün içinde hala sürekli uykluyorum. Günde 2 kere öğle uykusuna yattığım oluyor.
Ücretsize çıkarıldığıma üzülmüştüm ama bu halde zaten çalışacak gibi değilim iyi ki çıkmışım diyorum şimdi.
Bugün anneme gittim bayağıdır görüşmüyorduk korona sebebi ile. Ben işe gittiğim için annem benimle görüşmüyordu. 2 haftadır evde olduğumdan sağolsun bugün kabul etti gittim.
Benim aşırı bitik halime hayatımda böyle geberik hamile görmedim dedİ :) koltukta uzanır vaziyetteyim sürekli su almaya gitsem nefes nefese geliyorum. Yürüyüşe çıkalım dedi. Çıktık. Ben çarpıntıdan dayanamadım döndük. Yine 3km falan yürümüşüzdür de ben amatör de olsa sporcuyum. Uzun mesafe koşarım. Gebelik öncesi de performansım bayağı iyidi. 3kmyi ben uçarım yani normalde. Doktora söyle böyle geberiklik iyi değil diyor vitamin versin diyor. E içiyorum. Omepa vm alıyorum şu an. Ek d vitamini alıyorum.
kalbine baktır olmazsa diyor annem doktora halsiz olduğumu da söylemiştim ama çok normal demişti. Zayıfım da aslında ve bu ara sadece hamur işi yiyorum et yiyemiyorum belki ondan mı acaba