2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Mujgan nasil hamile ya bi kere birlikte oldular ondada çocuğu doğdu ne ara ıkinciyi yaptılar o kavgalarin arasında
Yılmaz sarhoşmuş ama çocuk benim olmaz diyor yılmaz, Züleyha desen çiftliği yönetiyor büyük hanım oldu Hünkar ölünce

Kronik kalp hastalığının hamileliğe engel bi tarafı var mı? Geçmiş olsun bu arada.

Ne güzel kalbin var teşekkür ederim bütün aşerenler isteklerine kavuşsun inşallah senin kız olacak bu sefer ya onda oluyor
Yaa cok tesekkur ederim canim bu topikte ki tum annelerin kalbi cok guzelağzın bal yesin emi inşallah kuzum sağlıklı olsunda önemli olan o ama tabi inşallah kizdir

Yılmaz sarhoşmuş ama çocuk benim olmaz diyor yılmaz, Züleyha desen çiftliği yönetiyor büyük hanım oldu Hünkar ölünce
Bence artik yilmazi bosversin hanimaga olarak drvam etsin zaten yakin zamanda final yapacakmis

Evet ya gecen aksam uyuyamadim yatakta donup duruyorum sag taraf seftali sol taraf seftali
Ya Kıyamam o siteden bak bi mutlaka şikayet varan baktım şikayet etmemiştir siteyi valla bAna yakın yerde olsa ben alırım yollarım sana

Canınız neler neler istiyo ya sefil ben çeyrek ayva, mandalina bide trabzon hurması yiyorum o kadar.

Aynen bende de çok oluyor bugün ağda yaptim sirt ağrsindan mahvoldum her bulduğum yere kendimi atıp uzanasım var yoruluyorum hemen tiroidim felan normal dvit az düşüktü kalbimde bi sikinti yok heralde normal diye düşünüyorum bu aralar daha iyiyim artik ama çabuk yorulma var iste

Yaa cok tesekkur ederim canim bu topikte ki tum annelerin kalbi cok guzelağzın bal yesin emi inşallah kuzum sağlıklı olsunda önemli olan o ama tabi inşallah kizdir
Ceyda’da ise yaradi bak tuttu totem sıra sen de insallah canım Sağlıklı olsunlarda ben de cumartesi gidicem doktora aklım çıkıyor her şey yolunda olsun yeter

Kronik kalp hastalığının hamileliğe engel bi tarafı var mı? Geçmiş olsun bu arada.
Sağol canim simdilik bi sıkıntı olmuyo her ay duzenli kontrole gidiyorum doktorum ilk dogumumdan sonra ikinci cocuk dusunuyorsan 30 lu yaslardan once dogur demisti ilerleyen yaslarda sıkıntı olur sanırım ilk dogumumda normal doğum oldu ona rağmen bi problem yaşamadım çok şükür bunda da işte nefes nefese kalma merdiven cikmama oğlumu çok fazla kucagima almadigim sürece sorun olmuyor ama bi ev supursem kalbim ağzımdan çıkacak oluyo

Canım inşallah sağlıklıdır ve güzel haberlerlerle mutlu mutlu çıkarsın doktordan bize de yaz sonucu

Ceyda’da ise yaradi bak tuttu totem sıra sen de insallah canım Sağlıklı olsunlarda ben de cumartesi gidicem doktora aklım çıkıyor her şey yolunda olsun yeter
Merak etme annesi hersey yolundadir cinsiyet olarak ne istiyorsun bilmiyorum ama sana kız annesi olmak çok yakışır

yaaa demir eksikliği falan mı acaba. O etkiler dimi. Bir de çay içiyorum ben bayağı. Demirim önceden hep yüksekti onu hiç düşünmemiştim.

benim de tiroit normal d vitamini 53 çıkmıştı o da iyi. Demirim de üst sınırdaydı sanki. Tekrar bir ölçtüreyim aslında değişmiş de olabilir.

İyisin o zaman aman maşallah bu dediklerin bende de oluyor. Yerde oturarak ev süpürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…