2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ay ben ondan yedim cok guzel ablam yapmisdi malatyada ikamet etmislerdi gorev icin birsure orada arkadaslarindan ogrenmis yazin yapiyordur fasulye bahcede cikinca kesin ama bana uzak yiyemiyorum

Ay ben ondan yedim cok guzel ablam yapmisdi malatyada ikamet etmislerdi gorev icin birsure orada arkadaslarindan ogrenmis yazin yapiyordur fasulye bahcede cikinca kesin ama bana uzak yiyemiyorum
Evet ya uzerine yemek tanımam ablana söyle sana yazin yaprak göndersin buzlugunada at burda Kendine yap bol bol ye

Desene en muhteşem kaynana sen olacaksın Hiç kütüğe bakmazlar kaparlar romantik çocuğu e tabi bi de yetiştirene bak tam bi centilmen olur senin elinde
Yaa canım benm Teşekkür ederim kendi hayallerimdeki filmlerdeki adamlari oğlumda inşa edecem simdilik iyi gidiyoruz Özür dilemeyi Teşekkür etmeyi yolda çiçek görünce kadınlara götürmeyi ogrendi bazen de Kedilere mama yerine çiçek veriyo mamalari dokuyo yanlışıkla ama duzelcek

Evet ya uzerine yemek tanımam ablana söyle sana yazin yaprak göndersin buzlugunada at burda Kendine yap bol bol ye
Annemde getirir ins su virus yok olurda gelir canim anam buzluga kondugunu hic bilmiyordum canim nasil oluyormus yapilisi falan sormadim iyiki dedin ben onun sadece yazin yapilabilecek yemek oldugunu saniyordum asla buzlukdan eksik etmem ben yazdan kisa ne kalirsa buzlukda muhafiza ederim affetmem

Hahaha Aynen bender affetmezdim ama bu sene tembellik yaptim hamile olçağımı bilseydim hiç ihmal etmezdim normal sarıp buzluga atabilirsin ama buzluga atarken hasliyomuyduk onu hatırlamıyorum yarın anneme sorarım sana yazarım yazın bol bol atarsın şahsen ben öyle yapcam yeterki gelsin yaz

Hamur işi her şeyi severim ben. Dediğin yemeği hiç duymadım ama eminim olsa bayıla bayıla yerdim. Bak bilmediğim yemeği canım çekti şuan hadi

Hamur işi her şeyi severim ben. Dediğin yemeği hiç duymadım ama eminim olsa bayıla bayıla yerdim. Bak bilmediğim yemeği canım çekti şuan hadi
Yaaa valla hakkını helal et kuzum ama benimde canm kaç gündur cekiyo bulamadım bi fasulye yapragi

Baktim simdi netten kola kutusana koymuskar barmak seklinde sarip kuru sekilde o sekilde bekliyebiliyormus denemek lazim Allah izin ederde saglikla dogunca bebislerden unutmazsak ins hersey canim cekiyor suan bulantidan yiyemiyorum bebek oluncada vakitsizlikden yiyeneyiz

Beyaz ekmeğe hasret kaldım arkadaş 2 hamur yedim hemen şekerim fırladı çok korkuyorum şekerimden ya
Ay ne kotu bende beyaz ekmek disinda ekmek yiyemiyorum suan sana yazarken bile kokusu geldi aklima midem kalkdi Allah affetsin insan beyaz ekmek disinda diyer ekmeklere tiksindi yasarmi ne gunah rabbim affetsin

İnşallah öyle devam eder minnoş canım

Ay tabki bakacaKlar bebise sonucta sen keyfi gitmiyorsun gitmen gerektiği için gidiyorsun onlar bakacak minigin gerekli önlemleri alacaklar annesi hiç merak etme allah korusun bi aksilik olsaydı hissederdin
Dün haber veremedim yaa akşam gittiğim için bebeğe bakamadık ilk gittiğim hastanede ağır covidli hastalar vardı bide 8 saat beklemek zorundasınız dediler çok sıra vardı başka hastaneye gittik hemen girişim yapıldı orasıda acaip doluydu o kadar çok yayılmış ki corona bide yaşlıları çok gördüm nasıl üzüldüm anlatamam hep dua ettim halimede şükür ettim ağır hastaları görünce Doktor ve hemşirelerin de Allah yardımcısı olsun..
Neyse kanımı aldılar Allaha hamd olsun pıhtılaşma durumu olmamış o kadar sevindim ki ödüm kopuyordu.. Bu kadar aşırı kusmanın da hamileliğe yönelik olabileceğini söylediler hastanede de kötüleştim yine kustum serum taktılar inanır mısın hiç fayda etmedi mideme .. doktoruma mesaj attım iyileşince bekliyorum dedi bebeğe bakacak bide tahlilleri oda değerlendirecek ona göre ilaç gerekliyse veririm dedi

Beyaz ekmeğe hasret kaldım arkadaş 2 hamur yedim hemen şekerim fırladı çok korkuyorum şekerimden ya
Bizde senelerdir tam buğday yiyoruz canım beyazı anca ev dışı mecbur kalınca..aslında bende de potansiyel risk var anne baba şeker hastası,en son.sanırım sene.başıydı üç aylık şekerim sınırda çıkmıştı,benimde senin gibi sürekli diyet yapmam lazm ama hep al verle geçti son 10 senem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…