2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ay maşallah milletin kocası ne güzel iş yapiyor muş. Bizimki yerdeki oyuncaklarin üstünden atlayıp geçiyor. Elini Bi çöpe sürmez
Canım İnan bazen öylesi daha iyi dün yazmıştım eşim pazardan aldığım hurmayı çöpe attı diye meğer dün yeni aldığım kahve makinasını da çöpe atmış kutusuna bakmadan gerçekten sabahtan beri evde delirdim

Ağda yapmak zaten çok zor. İlk hangi gereksizin aklına geldi acaba kıl, tüy yolmak. Böyle yaratıldıysak vardır bi sebebi kıllı ama mutlu olurduk

Ayy ben olsam fururdum

Ayy inanmiyorum ya biizmki de çöpü zorla döker allahım ya ne biçim koca bunlar

Ağda yapmak zaten çok zor. İlk hangi gereksizin aklına geldi acaba kıl, tüy yolmak. Böyle yaratıldıysak vardır bi sebebi kıllı ama mutlu olurduk
Aynen valla Ne kadar acılı bi iş varsa kadınlarda zaten bi de lazerli olmasaydi hiç cesaret edemezdim yine canım acımadı yoksa kaptan mağara adamı gibi gezerdim

Ayy ben olsam fururdum
Kuzum fasulye yapragini senmi sormuştun bana ya nasıl diye cevap verdim mi hatırlamıyorum ama o dediğim yemek kiraz yada fasulye yaprağı nin arasına hamur koyup ayranla beraber pisiriyorsun üzerine Soğanlı salcali bir sos ay mis gibi yemek olsada yesek

Sessiz sedasız ortalık karıştırmayan kaynana
Kesinlikle benim gelinim çok şanslı olcak oğlumu da sırf gelinim için romantik ev isinden anlayan Anlayışlı nazik olarak yetistircem ama cocugumun kütük malatya ne kadar romantik olabilir bilmiyorum elimden geleni yapcam en azindan

Çabuk yorulma ve halsizlik bende de var ama beni en çok bel ağrısı zorluyor uzun sure ayakta kalamıyorum.

Desene en muhteşem kaynana sen olacaksın Hiç kütüğe bakmazlar kaparlar romantik çocuğu e tabi bi de yetiştirene bak tam bi centilmen olur senin elinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…