2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Neden giremedi sezeryanmiydin yoksa baska dogum yapan mi vardi elini tutup ona bakip hem kizio hem dogurmak super oluyor bunda giremez kesin pandemiden dolayi kolayca bebek gelecek kucagina sinir bozucu
Evet spinal sezeryandı. Hastane prosedüründe eş giremiyodu.

illa ki sorumluluk alacaktır kendine iş düştü mü şu an bize ev işlerinde ve özellikle mutfakta destrk olmaları yeter bence. Ben mutfakta aşırı zorlanıyorum mesela. Wc temizlemek midemi bulandırıyor. Çocuk olunca yardım etsin mesela.
Doktora yalnız gidebiliyorum çok şükür

Bugün neden giremedim yaa
Uygulamada beyaz bir ekran çıkıyordu
Siteden girince de güvenliğe takılıyordum
Uygulama çöktü sandım

ayy büyük konuşmYayım ama istemem sanırım
Esin yaninda olmasinimi tek sen dogum yapmayimi canim bence tek sen dogum yapinca iyi oluyor diyerini gorup korkmuyor insan birde o perisan halini bir es goruyor anneligin zorlugunu goruyor

Kizlar tam olarak 11+4de 2li tarama icin siz kacta gittiniz cok mu erken carsamba gunu dr a gttim dr 3 hfta cuma gecsin hatta birkac gun dha gecsin dedi sekreter ayin 16sina gun verdi oda 11+4 oluyor

Migrenim tuttu yine. Buda hamilelikten çok çok daha zor

Evet spinal sezeryandı. Hastane prosedüründe eş giremiyodu.
Benimde sezeryandi bebek erken geldi kalbi duruyordu ama dr a yalvardim normal olsun diye cok korkuyordum anesteziden o an dr da son dk normal doguma karar verdi esimi de yanima aldi korkuyor elini tut cocuk normal gelmiyor dunyaya gel gor dedi

Ceydacim çok sevindim hadi hayırlı uğurlu olsun prenses

Benim kocacım gıcıklık yapar gibi balık temizlettirip bide kızarttırdı valla bak bugünde Temizlik yaptım laf olsun diye bugün işe gitme temizlik yapalım dedim bide Temizlik mi yapıcam diyo mecbur ben yaptım keşke destek olsa wc yi mecbur çamaşır suyuyla yıkıyorum bu dönemde daha çok koku yapıyo ama benimki aldırış bile etmiyp hiçbişey de yok anlıcan sevincimiz beraber olsun bari 6,5 yıllık evliyiz ilk bebeğimix hassas olması lazım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…