2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
ooo baya uzak kalmisim topikten. masallah cinsiyeti ogrenenler olmus. baya erken ogrendiniz galiba. cok sayfa birikmisti bulamadim. ben 15. haftalarda cinsiyet icin gitmeyi dusunuyorum. henuz cinsiyeti ogrenmemis hanimlar sizleri doktorunuz ne zaman cagirdi.

beni 12 +5 te çağırdı. 11 aralıkta gidicez bakalım hayırlısı ile inşallah :)

Bu sonuclari anlayan varmi daha oncede attim ama cevap gelmeyince gormediniz herhalde canlar
benimki de oylece ekranda duruyo hic bi sey anlamiyorum. bir hafta once doktora gostermem gerekiyodu gidemedim. pazartesi gostercem. benden 8 tup kan bi idrar aldilar. senin sonuc bu kadar mi canim

hayirlisi olsun insallah canim. benim takipli bi doktorum yok. kafama esince gidiyorum insllah bir aya takip edilmek uzere bir doktora gecicm.
anladım. benim öyle bi lüksüm yok maalesef lekelenmem oluo ara ara. düşük riskim vardı. düzenli takip altında olmam gerekiyodu.

anladım. benim öyle bi lüksüm yok maalesef lekelenmem oluo ara ara. düşük riskim vardı. düzenli takip altında olmam gerekiyodu.
evet sen takipte olmalisin. benim lekelenme yok ama vaktim de yok. bir oglum var. su an ozel egitim aliyo. bi de devlete gidiyorum korona olayi olunca sık gitmek istemedim. gebeligin basindan beri iki defa gittim.

Benim varmi profilimde sadece ayarlardan hamile olarak ayarladim ama hamilelik gunlugu gormedim canim inan cahilim bu konuda bilen arkadaslar yardimci olur ins bal

Ben yarın perinatolojiye gidicem ertesi günde özelde kontrol var,ikisine de soracağım artık biri bisi der inşallah

Benim varmi profilimde sadece ayarlardan hamile olarak ayarladim ama hamilelik gunlugu gormedim canim inan cahilim bu konuda bilen arkadaslar yardimci olur ins bal
evet senin yazıyor. tahmini doğum 26 haziran falan diye :)

evet sen takipte olmalisin. benim lekelenme yok ama vaktim de yok. bir oglum var. su an ozel egitim aliyo. bi de devlete gidiyorum korona olayi olunca sık gitmek istemedim. gebeligin basindan beri iki defa gittim.
Merhaba benim de özel eğitim alan bir oğlum var,otizm tanılı...sizin tanınız nedir?

öyle mi? oğlunuzun rahatsızlığı ne.

Ben pek anlamıyorum ama tsh sanırım baya düşük .bizim de yüksek çıktı ilaç kullanıyoruz mecbur.
Evet baya dusuk canim ins sorun olmaz cok carpintim var cozumu vardir ins dusukluge

Ben yarın perinatolojiye gidicem ertesi günde özelde kontrol var,ikisine de soracağım artık biri bisi der inşallah
hayirlisi olsun canim. ben 15. hafta diye baya ileri tarih dusunmusum o zaman ya. oglumda o kadar sık gidiodum ki ne zaman cinsiyeti ogrendigimi unuttum. perinatoloji neden ayrintili icin 20-24 haftalar arasi degil miydi.

10 ile 17 arasi ense olcum icin cagirdi canim 10 da 12 haftalik olacagim hayirlisi bakalim

hayirlisi olsun canim. ben 15. hafta diye baya ileri tarih dusunmusum o zaman ya. oglumda o kadar sık gidiodum ki ne zaman cinsiyeti ogrendigimi unuttum. perinatoloji neden ayrintili icin 20-24 haftalar arasi degil miydi.
Benim rahim.ağzına.dikiş atılması gerekiyor bunu da perinatoloji karar veriyor,şuanda 12 haftalikim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…