Kızlar kalçamda ayağa kalktığımda olan değişik bir ağrı var. Normal midir acaba. Kızımda kasık ağrısı çok çektim hatta bacağıma bile vuruyordu ağrısı ama bunda çok değişik kalça kemiğim ağrıyor.
Kızlar kalçamda ayağa kalktığımda olan değişik bir ağrı var. Normal midir acaba. Kızımda kasık ağrısı çok çektim hatta bacağıma bile vuruyordu ağrısı ama bunda çok değişik kalça kemiğim ağrıyor.
Sabah uyaninca yemeye başlıcam odaya girene kadar ful yicem benimde oglum hep uyurdu öksürürum uyansin diye ultrasonda uyanmaz di ultrasondan çıkardım tekme atardı dalga geçer gibi
Kizlar hepiniz ovulasyon test kullanip yumurtlama gununu tespit edipmi hamile kaldiniz normalde bat tarihine gore hesaplaniyor gebelik ama ben 1 ekim yumurtlama gordum dr bat tarihine gore hesapliyor ama bebek bir kac gun buyuk cikiyor merak ettim birde erken hisseden olmus bende karnimda kalp atiyor gibi birde seyriyor sanki benmi bebek saniyorum acaba 10+4 cok erken
Selam canım
Ben ovülasyona göre hamile kaldım 9. Haftamda doktora gititğimde benim de 9+4 cıktı bebeğim.doktorum normal oldugunu hatta belki de iri bebektir dedi güldü her sey yolunda yani . Şimdi bu cuma 11+0 da gideceğim bakalım ne durumda:) o seyirmeyi ilk kez gün hissettim ben de bugün 10+4 üm ama gaz sancısı gibiydi bebek için çok erkenmiş zaten öyle diyorlar