2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
kızlar cinsiyet için hareketli olsun tatlı çikolata yiyin gidin derler ne kadar zaman önce yenmeli ikilide bebeğim çok hareketsizdi öksürdüm sürekli oynasın diye

Allah korusun. Her şeyden önce olumlu düşünün. Her şey Allah’ın takdiri. Bizim ya da doktorların elinden de bir şey gelmiyor bazen maalesef. Olacağı varsa oluyor bazı şeyler. Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder.

Ablamin uzun zamandır beklediği bir atama vardı çok şükür alım yapiliyormus ablamin sırasında alım sayisina göre çok makul bir sırada inşallah istanbula atanacak son anda bir aksilik çıkmazsa güzel hamişler sizinde dualariniza talibim hamişlerin duası kabul olurmuş

kızlar cinsiyet için hareketli olsun tatlı çikolata yiyin gidin derler ne kadar zaman önce yenmeli ikilide bebeğim çok hareketsizdi öksürdüm sürekli oynasın diye
Sabah uyaninca yemeye başlıcam odaya girene kadar ful yicem benimde oglum hep uyurdu öksürürum uyansin diye ultrasonda uyanmaz di ultrasondan çıkardım tekme atardı dalga geçer gibi

Ay.hadi inşallah hayırlısıyla olsun sana da yoldaş olur ne guzel
Benim hiç ablam yok 4.abiye sahibim

Hepimiz sağlıkla alalım inşallah
Sanırım rehber öğretmensiniz. Eşim de rehber öğretmendi şimdi akademisyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…