2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hem toplantı hem topik idare ediyosun afyonum patlamadı daha diyosun daha nasıl patlasin ben arada çıkıyorum gözümu dinlendirip gerii geliyorum
Ama çökmüş durumda idare ediyorum şimdi uyusam mis gibi hazır yataktayken bende yoksa gözüm bulanıklaşıyor

Çok duydum onun adını sevilen bir doktor sanırım. Ben Şehir Hastanesine gidiyorum Özlem Özgün Uyanıklar doktorum
Bizim aile doktorumuz hepimiz tanıyoruz herkes memnun olunca bende öylelikle başladım memenunum iyi bir doktor

Kesinlikle çok teşekkür ederim oglum uyansin aynanın karşısına geçip bağırcam kendime Bihter ziyagilsin sen diye yanımda olaydin sen bağırır din daha etkili olurdu
Seni bi sarsardım şöyle ya da aynanın karşısına geçip ben bu kadını tanıyorum aynı güç aynı ihtiras falan diye

keşke benmde uykum var ama uyuyasim yok oglum uyurken bunu uyuyarak değil telefonla oynayarak degerlendirmek istiyorum
O zaman en kıymetli zamanlardır bilirim oğlum diş çıkarırken uyuyarak geçirirdim o zamanları ama

Yaa insallah gonlundeki olur ne hissediyosun annesi bide cin takvimine falan baktın mi yada eski usul cinsiyet belirleme yöntemlerine
Hiç bakmadım canım ama kız hissediyorum nerdeyse hergün tuzlayıp limon yiyorum

Ankarada yaşayan varmı kızlar aranızda

Günaydııın
Çok güzel bir gün olsun hepimiz için inşallah
Günaydın ay inşallah
selam kızlar bende surada yerımı alayım
Selâm hoşgeldin ilk.çocuk mı neredensin?
Günaydın ben güne çok güzel bi haberle başladım sevincim yarım kalmaz inşallah herkesin gunu güzel geçsin
Günaydın cnm nedir o gozel haber kimse sormamış ben merak ederim
Gunaydinnnn benimde bugun randevum var.. insallah hersey iyidir okdr korkarak gidicemki anlatamam...
Günaydın cnm çok iyi anlıyorum seni bende öyle gidiyorum hep,ama güzel haberler vereceksin inşallah
Bende 1,30da gidicem

Ilk bebeğim olacak sağlıkla hayırlısıyla inşallah.ankarada yaşıyorum canım

Insallah ikimizde guzel haberlerle doneriz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…