Kızlar kalçamda ayağa kalktığımda olan değişik bir ağrı var. Normal midir acaba. Kızımda kasık ağrısı çok çektim hatta bacağıma bile vuruyordu ağrısı ama bunda çok değişik kalça kemiğim ağrıyor.
Kızlar bişey sorcam 9+3 bugün sağlık ocağı gittim krem yazdirmaya gelmişken sorular sordular benim bundan önce düşüğüm var Haziran'da oldu düşük öğle diyince iki hemşire birbirlerine yakın ve akrabalığı var dedi eşiyle aklım karıştı niye böyle bişey dediler acep bilgisi olan var mı
Kızlar bişey sorcam 9+3 bugün sağlık ocağı gittim krem yazdirmaya gelmişken sorular sordular benim bundan önce düşüğüm var Haziran'da oldu düşük öğle diyince iki hemşire birbirlerine yakın ve akrabalığı var dedi eşiyle aklım karıştı niye böyle bişey dediler acep bilgisi olan var mı
Kızlar cinsiyeti belli olan var mi ben 12+5teyim bugün ikili tarama için gittim erkek bebeğim olacak hep diyordum kız istiyorum ama kesin erkek sağlıklı sıhhatli olsun da minik Bezelyem :)
Daha önce bir düşük yaptım onda başka doktora gittim o olumsuz konuşunca özel devlet 3 5 doktora gittim hepsi aşağıdan muayene etti zaten kanamam sancım var mahvoldum bunda da hiç araştırma yapmadan direk Ziya beye başladık İnan çok endişeli ve panik haldeydim çok ılımlı biri sakinleştiriyor insanı izah ediyor psikolojik yaklaşımıda önemliymiş doktorum onu anlamış oldum
Kizlar bgun 2li taramaya gittim 12+4 le uyumlu bastan popoya 60 mm dedi ense kalinligi 2ymis ultrason olarak sikinti olmadigini soyledi kan verdim bakalim ne olacak