2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yaaa bendede 2 gundur ayni bz pazar gunu esimle.birlikte olduk ondan mi acaba dedim ama bgn hala belimden kalcami sol bacago kasan bi agri var

Kızlar bişey sorcam 9+3 bugün sağlık ocağı gittim krem yazdirmaya gelmişken sorular sordular benim bundan önce düşüğüm var Haziran'da oldu düşük öğle diyince iki hemşire birbirlerine yakın ve akrabalığı var dedi eşiyle aklım karıştı niye böyle bişey dediler acep bilgisi olan var mı

Kızlar cinsiyeti belli olan var mı 12+5 teyim bugün ikili tarama için gittim cinsiyetini de söyledi erkek olacak kendimi hep kız diye

Doğru anladıysam eşinizle yakın akrabasınız, genelde akraba evliliği olunca ne olsa ondan şüpheleniyorlar

Akraba evliliği oldugunu dr dedinz mı benımde akraba evliliği bebkte sorun olma riski oldugu için mutlaka dr bılgı vermelisin canm

Bende ılk bebegımde pko dum duzenli denedik ve ovulasyon takıbı yaptım o ay hamile jaldım inşallh sende kavusursn bir an öncr
Ne güzel yumurtaların büyümüyordu yani senin de takiple benim gibi ondan sonra hamile kaldın peki ne kadar sürdü hamile kalmam

Yaaa bendede 2 gundur ayni bz pazar gunu esimle.birlikte olduk ondan mi acaba dedim ama bgn hala belimden kalcami sol bacago kasan bi agri var
benim çok üzün süredir var ya. niye olduğunu hiç bilmiyorum.

Ne güzel yumurtaların büyümüyordu yani senin de takiple benim gibi ondan sonra hamile kaldın peki ne kadar sürdü hamile kalmam
İlkte pko vardı gec yumurtlama oldu , ovulasyon ve duzenli ilşki ile . bunda da kist vardı , duzenli ilşki ,klomen duzenli kullanmadm ama malesef ,ters rahım pozısyonu hepsini yapınca hamile kaldım

Aaa ne güzel öyle çok iyi bildiğin bir doktora gitmek
Daha önce bir düşük yaptım onda başka doktora gittim o olumsuz konuşunca özel devlet 3 5 doktora gittim hepsi aşağıdan muayene etti zaten kanamam sancım var mahvoldum bunda da hiç araştırma yapmadan direk Ziya beye başladık İnan çok endişeli ve panik haldeydim çok ılımlı biri sakinleştiriyor insanı izah ediyor psikolojik yaklaşımıda önemliymiş doktorum onu anlamış oldum

Kizlar bgun 2li taramaya gittim 12+4 le uyumlu bastan popoya 60 mm dedi ense kalinligi 2ymis ultrason olarak sikinti olmadigini soyledi kan verdim bakalim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…