2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben sanki hareketleri hafiften hissediyorum kızlar. Ilkinde 17.haftada hissetmiştim ikinci daha erken hissediliyormus
Emin de değilim ama en erken 13.haftada hissedilirmis bende bugün 14e girdim. Biraz daha dikkatli dinlicem bakalım gaz hareketleri ile de karıştırıyor olabilirim tabi.

Kızlar bişey sorcam 9+3 bugün sağlık ocağı gittim krem yazdirmaya gelmişken sorular sordular benim bundan önce düşüğüm var Haziran'da oldu düşük öğle diyince iki hemşire birbirlerine yakın ve akrabalığı var dedi eşiyle aklım karıştı niye böyle bişey dediler acep bilgisi olan
Doğru anladıysam eşinizle yakın akrabasınız, genelde akraba evliliği olunca ne olsa ondan şüpheleniyorlar
Yok yakın değil üçüncü kişi akrabaligimiz var

Yaa bende çok özledim o minik tekmeleri bi an once hissetsem

Tabi verdim özel dokturuma sordu söyledik bu düşük peşine kısa zamanda olduğundan mi anlamadım
Belki ondandır. Düşükten sonra 3 ay bekleyin derler rahmin toparlanması için. Sizin ne kadar geçti bilmiyorum ama inşallah bir sorun olmadan ilerler

Ben de ilkini 18. Haftada çok net hissetmiştim bunu henüz okadar net hissedemedim sadece birkaç gündür uzanınca sanki hissediyorum ama çok hafif

Ben kullaniyorum cnm. Ilk basta yanma yapmistu bana ama suan iki ay oldu kullaniyorum cuma gunu sorcam doktora kesip kesmedigimizi
Ertesi gün birazi camasirina geliyor mu? Bende sarı akıntı oluyor bide bundan diye dusunuyorum çünkü altan kullanmaya başlayınca sarı akıntı olmaya basladi

Gaz hareketlerini anlıyorsun bu sanki daha içerden gibi ben de hissediyorum canım ikinci gebeliklerde daha erken olabilirmiş :)

Tabi verdim özel dokturuma sordu söyledik bu düşük peşine kısa zamanda olduğundan mi anlamadım
Olabılır genetık sorun olma ıhtımalıne karsı sanırım benm dr oyle demişti dr kontrolunde olmalı hersey dıye ama kısmet bırazda canm inşallh bş sorun olmaz

Bizde akraba evliliği yaptık . Ben Fransada doğdum amcamın oğlu ile evlendim. Ama akraba gibi büyümedik. Birbirimizi iki defa gördük eskiden türkiyeye gelip gitmezdik. Türkiyede maalesef her olumsuz şeyi akraba evliliğine bağlıyorlar. Benim ikinci hamileliğim. İlk hamileliğimde bebeğim 35 haftalık 960gr doğdu. Ve iki ay bebek yoğun bakımında mücadele verdi ama dayanamadı yavrum. Fransada doğum yapmıştım tüm genetik testlerini kromozom taraması vs yapıldı. Hiç birşeyi yoktu . Plasentadan beslenemedi bebeğim.
Orada bir genetik doktoru ile görüştük. Adam şöyle dedi : evet akraba evliliğinde hastalık ve engel oranları iki katına çıkıyor normaline göre. Ama uzaktan evlenen çiftler yani akraba olmayanın 3% engelli çocuğu olma ihtimali varsa akrabaların 6% . Bu aşırı yüksek bir oran değil . Kendinizi suçlamayın ve duyduklarınıza inanmayın
️Uzun lafın kısası şu, tedbirini aldıysan ilaçlarını vs kullanıyorsan elinden başka bişey gelmez. Biz bu hamilelik için fetal dna yaptırdık bebeğin dna sını tarıyoruz. Ama hep söylüyorum nolursa olsun Allahın verdiğine razıyız. Yarın iyi olacağımız ne malum?
Sen o hemşireleri dinleme çahiller o kadar. Allah akıl vermiş insanlara , ben inançlı bir insanım inançsız da olsaydım şöyle düşünürdüm: aklım ve kalbim eşime aşık olmama sebep olduysa benim yapabilecek birşeyim yok. Günahta değil ensestte değil.
kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…