2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ertesi gün birazi camasirina geliyor mu? Bende sarı akıntı oluyor bide bundan diye dusunuyorum çünkü altan kullanmaya başlayınca sarı akıntı olmaya basladi
Çamaşırıma geldiği zamanlar var ama fitili çok dibe götürmezsem öyle olur. Daha dibe götürmeye çalış.
Birde ıslaklık ile katı akıntı aynı değil: Böyle hafif katı akıntı olduğunda kendimi çok yormuş oluyorum. Ama hafif ıslaklık nemliyken oda normal terleme gibi düşün ıslaklık önemli dğl. Benim ilk hamileliğimde kanamam vardı bazen ama bunda allaha şükür hep yatıyorum izin aldım evden çalışıyorum. Dinlenince bileycik olmuyor. Tabi senin durumun farklı bebişinle dinlenmene vakit yok ama en azından ağır taşımamaya çalış ayakta çok durmamaya . Onlar yapıyor katı sarı akıntıları

Allah razı olsun zaten Allahim inanmisim bizim üçüncü derece akrabalık yani yine insan aklı karışıyor

Allah razı olsun zaten Allahim inanmisim bizim üçüncü derece akrabalık yani yine insan aklı karışıyor
İçini ferah tut. Ben 26 yaşına girecem bu ay. O kadar zor bir süreçten geçtim ki , hala da öyle sonunu göremeyecek gibi oluyorum. Ama şöyle düşün doktor hemşire vs evet biliyorlar , okumuşlar Allah bize akıl vermiş, once tedbirinizi alın sonra bana sığının diyor. Sen gereken tedbirlerini alıyorsan kendini yormamaya çalışıyorsan dinleniyorsan sıgaraiçen isen ve bıraktıysan hamile gibi davranıp bebeğini düşünerek hareket ediyorsan kan tahlillerini yapıyorsan bu senin aldığın tedbir . gerisi Allaha kalmış. Ben fransada gitmediğim doktor kalmadı bebek neden böyle oldu diğe . Genetik diyenler oldu ama hiç bakmadan . Sonra tahliller çıktı mucize imkansız va demeye başladılar. Allah büyük . Yani yaşayacağın varsa yaşarsın yoksada yaşamazsın. Herkesin imtihanı farklı. Ve gerçekten şöylede düşünmek lazım. Bugün iyiyiz de yarın iyi olacağımız ne malum? Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..

Yaa çok üzüldüm inşaAllah bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Ben özelde birkaç tane iyi doktor buldum ama hastaneler çok uzak geldi trafik olursa yolda doğururum korkusundan evime en yakın hasteneyi seçtim

Benim bilgilerimi neden hala girmediniz

İyi yapmışsın insan her ayrıntıyı düşünüyor valla

Onu mutlaka anlıyorsun. Mesela 10dk boyunca ritmik şekilde tık tık tık vurma gibi oluyor. Hatta daha uzun süren arkadaşlarım da vardı ama sınır bozucu
Hee bak şimdi hatırladım bizimki hep gece yatacagim zaman olurdu delirirdim

Hem karnım aç ekmek arası peynir domates yemek istiyorum hem midem bulanıyor oğlum uyumusken uyumak istiyorum ama duşa girmekte istiyorum ve ben topikte geziyorum tam karar verdigimde de oğlum uyancak kesin

Ay canim benim aramizda virgun var benimde bugun 10+5 persembe gidecegim dr tam 11 haftalik olacak o gun ovulasyon testi ekim 1 inde pik olmusdu ins ayni gun olur dogumlarimiz sehirlerde ayni olsaydi superdi ben henuz hissetmedim cokda zayif biriyim 40 kilo ins sagliklidir

Iyi akşamlar kızlar ya benim bu sol kalçam çok ağrıyor sizdede var mı birde aşırı gaz sorunum var aç kende gazim var gecede gazim var sabah kalktigimdada gazim var hep karin ağrısı cekiyorum aranızda benim gibi olan var mı

Kalca agrisi oturuken degilde yururken bacagim kalcama takilmis gibi kalkmiyor agri yapiyor yurutmuyor tutulma gibi gaz sorunu malesef cok var her dk karin agrisi gaz sabahlari ve gece daha cok sancili oluyor rahatliyorum ama tekrar basliyor bu hamilelikde yok yok malesef her yerimden sorun cikiyor hamileyim ama hasta gibi hissediyorum canim

Canim usutuyoruz farketmeden . Bende de o vardi. Birde ayrica hamilelikte miğde ve bağırsak sorunlarımız oluyor. Doğal olarak . Soğut süt soğuk su soğuk bişeyler içme yeme bende de var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…