2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Covıd 19 pozıtf olanlar karantina sonrası yine mi test yapıyorlar? bende pozitif ve karantinadayım
Biçok söylenti var bunla ilgili. Çoğu karantina süresi dolduktan sonra test yapılmadığını söylüyor

11 aralıkta benim. O zaman hem cinsiyeti söylücek, hem 2li tarama falan olcakmış. seninki erken çağırmış. Ama cinsiyeti söylemez heralde.
Ben bütün tam 12 haftalık oldum inşallah tahminde bulunur. Gerçi şnan cinsiyeti bile çok merak etmiyorum tek dileğim sağlıklı olsun da ne olursa önemli değil İlk çocuk olduğu için her iki cinsiyet de heyecanlı olacak

E Elayagiz canım geçmiş olsun sana ve tüm kanaması olanlara nekadar çok duyar olduk bu kanamayı bu haftalarda kanama olduğunu hiç duymamıştım
Evet kuzum Haziran bebekleri biraz nazli olcak sanırım esin altinda bi kanama alani olusmus bende duymamistim oglumda da hiç böyle durumlarla karsilasmadigim icin panik oldum ama çok şükür şimdilik sağlığımız yerinde bebeğimde iyi bende iyiyim ilaçları kullanıyorum yArın yada pazartesi kontrole gideceğim sağlıkla alalım minnoslari kucagimiza insallah bide bizde kan uyusmazligi var ondan da korktum biraz

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun lavaboya gittikçe oluyor günlük ped kullanıyorum akşamdan beri leke olmadı inşallah bebeğim sizin dualarınızla benimle dir annesini üzmez kuzum ilgi istiyor galiba
canım inşallah hiç bir sorun yoktur. ❤

Tabiki sağlıklı olması en önemlisi. Aynen cinsiyet ilkinde o kadar önemli olmuyoda, ikinci de insan hangisi yoksa onu istiyor

Inşallah canım haklisin bendede esime kimsenin çıtı çıkmaz bana söylerler ama artık bende yutmuyorum bi ara kaynanamda doktor hastane onarıp duruyordu hep pahalı yerler bende dedim tamam parasını verecekseniz gideyim öyle deyince sustular para isteyince herşey degisiyor inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebeklerimizi kucagimiza

Yaa bende de aynı daha hızlı uzuyor ve gobekde felan arttı sızın bebiş belli oldu mu
Yok canım cinsiyeti belli değil daha. Hakkımızda hayırlısı olsun. Burada bir arkadaş kız bebeğinde aşırı tüylenme yaşadım demişti. Cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum.

Lekelenme mi oldu, kanamamı? Ne kadar sürdü bir de. Bendede olmuştu leke. 1 hafta sürmüştü. Progestan ı bıraktım geçen hemen yine lekelenme başladı. Sizin ilaç ne kullanıosnz

Bende de olmadı kararma falan. Allahtan sen varsın canım benziyoruz da biraz içim rahatlıyor. Yarın sonunda randevu zamanıııııı ! Hemen gelsin diye bütün günümü uyumaya ayırsın
Aynen evet bir gelse şu yarın artık doktor zaten hoşgeldin nasilsin diyor beklemeden direk ultrasona geçelim fasulye nasilmis bakalım diyor birde önce sohbet falan etse kriz geçiririm herhalde

Annelik öyle bir şey ki bi an bile görmesen özlüyorsun zaten çok haklısın canım Ama gececek bebegin güclü kalmis ve seninle

Aman boşversene kız ne sokacam o anca oğlunun çocuklarına ve torunlarına düşkün bizimkiler üvey evlat gibi çenesi hep boş konuşmaya yariyor

Insallah ilerki aylarda bende alirim her turlu yiyorum ama yedgimden birsey anlamiyom boyle istahim yok insallah bu durum kisa surede gecer
İnşallah almazsın ben de isteyerek almadım son üç ayda zaten kilo alacagız nasip olursa ilk aylar ne kadar az alırsak o kadar iyi aslında

Doktorum yoktu belki akşam eşim gelince özele gideriz bir hâlâ gülmedi yüzüm şu doktorlardan yana
Başka bir doktora gitseydin canım için rahat ederdi dr konusuda şans işi bnm de öyle oldu artık sıkılmış vaziyetteyim bu durumdan bebisler iyi olsun sen yine de bi dr daha git içine sinen birisi olsun inşallah

İnşallah almazsın ben de isteyerek almadım son üç ayda zaten kilo alacagız nasip olursa ilk aylar ne kadar az alırsak o kadar iyi aslında
Ya bende o kadar dert ediyodum kendime demek ki benim kilo almamam iyimis o zamn ilerki aylarda alirim insallah❤

Lekelenme mi oldu, kanamamı? Ne kadar sürdü bir de. Bendede olmuştu leke. 1 hafta sürmüştü. Progestan ı bıraktım geçen hemen yine lekelenme başladı. Sizin ilaç ne kullanıosnz
Progestan kullanıyorum dun hastanede iğnesini yaptılar simdi de progestan 200 ml hap kullanıyorum günde üç defa kanama oldu canım bildiğin adet kanaması gibi kanama oldu şimdilik leke şeklinde varlar

Progestan kullanıyorum dun hastanede iğnesini yaptılar simdi de progestan 200 ml hap kullanıyorum günde üç defa kanama oldu canım bildiğin adet kanaması gibi kanama oldu şimdilik leke şeklinde varlar
Çok geçmiş olsun. Ama sende şükür düşük riskini %80 atlatmışsın. İnşallah kanamanda durur... bazıları doğuma kadar kanama yaşıor. Sağlıklı bi şekilde doğuruyorlar ama. Hiç korkma o yüzden

Aman boşversene kız ne sokacam o anca oğlunun çocuklarına ve torunlarına düşkün bizimkiler üvey evlat gibi çenesi hep boş konuşmaya yariyor
kurban olsunlar minnik fasulye ne senin inşallah böyle tombik tatlı bi bebeğin olsun zayıf olurlarsada çok konusuyolar kilolu olsada konuşuyorlar ikinci olsada konusuyolar olmasada konusuyolar hep konusuyolar işte

Yok kuzum Çok şükür korkmuyorum sizin dualariniz benim dualarim hürmetine korur rabbim ağrım falan da yok şükür bu yüzden kızım inatçı olacak yaşama güzelce tutunacak inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…