Biçok söylenti var bunla ilgili. Çoğu karantina süresi dolduktan sonra test yapılmadığını söylüyorCovıd 19 pozıtf olanlar karantina sonrası yine mi test yapıyorlar? bende pozitif ve karantinadayım
Ben bütün tam 12 haftalık oldum inşallah tahminde bulunur. Gerçi şnan cinsiyeti bile çok merak etmiyorum tek dileğim sağlıklı olsun da ne olursa önemli değil11 aralıkta benim. O zaman hem cinsiyeti söylücek, hem 2li tarama falan olcakmış. seninki erken çağırmış. Ama cinsiyeti söylemez heralde.
Evet kuzum Haziran bebekleri biraz nazli olcak sanırım
canım inşallah hiç bir sorun yoktur. ❤Çok teşekkür ederim Allah razı olsun lavaboya gittikçe oluyor günlük ped kullanıyorum akşamdan beri leke olmadı inşallah bebeğim sizin dualarınızla benimle dir annesini üzmez kuzum ilgi istiyor galiba
Tabiki sağlıklı olması en önemlisi. Aynen cinsiyet ilkinde o kadar önemli olmuyoda, ikinci de insan hangisi yoksa onu istiyorBen bütün tam 12 haftalık oldum inşallah tahminde bulunur. Gerçi şnan cinsiyeti bile çok merak etmiyorum tek dileğim sağlıklı olsun da ne olursa önemli değilİlk çocuk olduğu için her iki cinsiyet de heyecanlı olacak
Hareketlerini hissedince ay bugün neden az hareket etti ben mi hissetmedim yada hareket etmedi mi diye panik oluyoruz dogana kadar rahat yok arkadaşlarİnşallah canım hareketlerini hissedene kadar rahat yok bize. Senin randevun ne zaman peki ?
Inşallah canım haklisin bendede esime kimsenin çıtı çıkmaz bana söylerler ama artık bende yutmuyorum bi ara kaynanamda doktor hastane onarıp duruyordu hep pahalı yerler bende dedim tamam parasını verecekseniz gideyim öyle deyince sustular para isteyince herşey degisiyorO tür insanlara sinir oluyorum yaa sanki yediğini kendileri kazanıyor uyuzlar ayrıca dediğin gibi rabbim herşeyin vaktini zamanını biliyor evlendiğimde beri borç ödüyorum sabah 8 çıkıp gece 2 de eve geldiğimi biliyorum ben ama onu gözleri görmez çocuk olsa ne yer ne içer düşünmezler anca boş laf söyleyip insanın moralini bozuyorlar eltimin herşeyi dört dörtlük hâlâ gidip torunlarını bile sevemiyorlar ona tek kelime bişey söyleyemiyorlar hep bana ben bebeğimi sadece kendim için yuvam için istiyorum inşallah bebeğim beni bırakmaz kimin duası kabul olur bilinmez dua edin bebeğim sağlıklı gelsin kucağıma alayım
Yok canım cinsiyeti belli değil daha. Hakkımızda hayırlısı olsun. Burada bir arkadaş kız bebeğinde aşırı tüylenme yaşadım demişti. Cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum.Yaa bende de aynı daha hızlı uzuyor ve gobekde felan arttısızın bebiş belli oldu mu
Lekelenme mi oldu, kanamamı? Ne kadar sürdü bir de. Bendede olmuştu leke. 1 hafta sürmüştü. Progestan ı bıraktım geçen hemen yine lekelenme başladı. Sizin ilaç ne kullanıosnzEvet kuzum Haziran bebekleri biraz nazli olcak sanırımesin altinda bi kanama alani olusmus bende duymamistim oglumda da hiç böyle durumlarla karsilasmadigim icin panik oldum ama çok şükür şimdilik sağlığımız yerinde bebeğimde iyi bende iyiyim ilaçları kullanıyorum yArın yada pazartesi kontrole gideceğim sağlıkla alalım minnoslari kucagimiza insallah bide bizde kan uyusmazligi var ondan da korktum biraz
Aynen evet bir gelse şu yarın artık doktor zaten hoşgeldin nasilsin diyor beklemeden direk ultrasona geçelim fasulye nasilmis bakalım diyorBende de olmadı kararma falan. Allahtan sen varsın canım benziyoruz da biraz içim rahatlıyor. Yarın sonunda randevu zamanıııııı ! Hemen gelsin diye bütün günümü uyumaya ayırsın
Annelik öyle bir şey ki bi an bile görmesen özlüyorsun zaten çok haklısın canımSağol canm bende öyle yapıyorum hep yatıyorum fırsattan istifade önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi minigimin
İnşallah kuzum strese sokmuyorum kendimi olabildiğince önemli olan saglik çok şükür oda bebeğim icinde benim icinde yerinde Evet bu süreçte gerçekten ogluma bakacak birilerinin olmasi büyük şans benim için kaynanam sağolsun cok güzel ilgileniyo oglumla akşam eşim işten çıkınca yemegimizide yolluyor ben biraz simariklik yapıyorum galiba oğlumu özledim diye
Yaa Evet geldiğinde eminim bende dicem keşke biraz daha kalsaydı diyeama yinede bu şekilde gece yarısı uykusundayken bıraktım sonrada görmedim ya içim gidiyo önceden de bi iki kere bırakmıştım ama bu defa zor oluyor sesini duyunca aglayasim geliyor
Sağol canim aslında toparlandim gibi ama oğluma dayanamıyorum zaten hep uyuyorum yanımda olsada bakacak halim yok orda Allahtan neşesi yerinde videolarinda hep Koşuyolar oynuyorlar dedesiyle halasiyla içim biraz rahat etti
Canım benim 7 haftalikken bebeklerin kalp atışı bile bazen duyulmuyo Geç döllenme vs oluyo benim arkadaşım 9. Haftada duydu yani 7 haftalikken bebeklerin oynamaz zaten fazla inşallah pazartesi göreceksin
Eltinin çocuklarınin kaynanana ne faydası varmış acaba hiç takma kafana inşallah sağlıkla bebeğin gelsinde gözlerine şok sevdirme bile onlara
Yaa kuzum benim keşke kanamam var deseydin her hangi bir doktor muayene ederdi bakardı bebegin bdurumuna en azından ama hayirlisi olsun aksam git mutlaka özel olmasada herhangi bi devletin acil kadın doğumuna git kanamam var de muayene ederler
Yaa yaşını başını almış ama aklını alamamış yaşlı insanlara sinir oluyorum herkesin çocuğu olmak zorunda değil inşallah olur tabiki ama eğer olmazsa da kişi eksik değildir yada çocuğu olan insan olmayandan daha kadın değildir ne güzel cevabını vermişsin bebeğin dogsunda gözüne gözüne sok insallah
Aman boşversene kız ne sokacam o anca oğlunun çocuklarına ve torunlarına düşkün bizimkiler üvey evlat gibiSağol canm bende öyle yapıyorum hep yatıyorum fırsattan istifade önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi minigimin
İnşallah kuzum strese sokmuyorum kendimi olabildiğince önemli olan saglik çok şükür oda bebeğim icinde benim icinde yerinde Evet bu süreçte gerçekten ogluma bakacak birilerinin olmasi büyük şans benim için kaynanam sağolsun cok güzel ilgileniyo oglumla akşam eşim işten çıkınca yemegimizide yolluyor ben biraz simariklik yapıyorum galiba oğlumu özledim diye
Yaa Evet geldiğinde eminim bende dicem keşke biraz daha kalsaydı diyeama yinede bu şekilde gece yarısı uykusundayken bıraktım sonrada görmedim ya içim gidiyo önceden de bi iki kere bırakmıştım ama bu defa zor oluyor sesini duyunca aglayasim geliyor
Sağol canim aslında toparlandim gibi ama oğluma dayanamıyorum zaten hep uyuyorum yanımda olsada bakacak halim yok orda Allahtan neşesi yerinde videolarinda hep Koşuyolar oynuyorlar dedesiyle halasiyla içim biraz rahat etti
Canım benim 7 haftalikken bebeklerin kalp atışı bile bazen duyulmuyo Geç döllenme vs oluyo benim arkadaşım 9. Haftada duydu yani 7 haftalikken bebeklerin oynamaz zaten fazla inşallah pazartesi göreceksin
Eltinin çocuklarınin kaynanana ne faydası varmış acaba hiç takma kafana inşallah sağlıkla bebeğin gelsinde gözlerine şok sevdirme bile onlara
Yaa kuzum benim keşke kanamam var deseydin her hangi bir doktor muayene ederdi bakardı bebegin bdurumuna en azından ama hayirlisi olsun aksam git mutlaka özel olmasada herhangi bi devletin acil kadın doğumuna git kanamam var de muayene ederler
Yaa yaşını başını almış ama aklını alamamış yaşlı insanlara sinir oluyorum herkesin çocuğu olmak zorunda değil inşallah olur tabiki ama eğer olmazsa da kişi eksik değildir yada çocuğu olan insan olmayandan daha kadın değildir ne güzel cevabını vermişsin bebeğin dogsunda gözüne gözüne sok insallah
İnşallah almazsın ben de isteyerek almadım son üç ayda zaten kilo alacagız nasip olursa ilk aylar ne kadar az alırsak o kadar iyi aslındaInsallah ilerki aylarda bende alirim her turlu yiyorum ama yedgimden birsey anlamiyom boyle istahim yok insallah bu durum kisa surede gecer
Başka bir doktora gitseydin canım için rahat ederdi dr konusuda şans işi bnm de öyle oldu artık sıkılmış vaziyetteyim bu durumdan bebisler iyi olsun sen yine de bi dr daha git içine sinen birisi olsun inşallahDoktorum yoktu belki akşam eşim gelince özele gideriz bir hâlâ gülmedi yüzüm şu doktorlardan yana
Ya bende o kadar dert ediyodum kendime demek ki benim kilo almamam iyimis o zamn ilerki aylarda alirim insallah❤İnşallah almazsın ben de isteyerek almadım son üç ayda zaten kilo alacagız nasip olursa ilk aylar ne kadar az alırsak o kadar iyi aslında
Progestan kullanıyorum dun hastanede iğnesini yaptılar simdi de progestan 200 ml hap kullanıyorum günde üç defa kanama oldu canım bildiğin adet kanaması gibi kanama oldu şimdilik leke şeklinde varlarLekelenme mi oldu, kanamamı? Ne kadar sürdü bir de. Bendede olmuştu leke. 1 hafta sürmüştü. Progestan ı bıraktım geçen hemen yine lekelenme başladı. Sizin ilaç ne kullanıosnz
Çok şükür inadın babasindan almış inat cokda kötü bişey değilmişAnnelik öyle bir şey ki bi an bile görmesen özlüyorsun zaten çok haklısın canımAma gececek bebegin güclü kalmis ve seninle
Çok geçmiş olsun. Ama sende şükür düşük riskini %80 atlatmışsın. İnşallah kanamanda durur... bazıları doğuma kadar kanama yaşıor. Sağlıklı bi şekilde doğuruyorlar ama. Hiç korkma o yüzdenProgestan kullanıyorum dun hastanede iğnesini yaptılar simdi de progestan 200 ml hap kullanıyorum günde üç defa kanama oldu canım bildiğin adet kanaması gibi kanama oldu şimdilik leke şeklinde varlar
Aman boşversene kız ne sokacam o anca oğlunun çocuklarına ve torunlarına düşkün bizimkiler üvey evlat gibiçenesi hep boş konuşmaya yariyor
Yok kuzum Çok şükür korkmuyorum sizin dualariniz benim dualarim hürmetine korur rabbim ağrım falan da yok şükür bu yüzden kızım inatçı olacak yaşama güzelce tutunacak inanıyorumÇok geçmiş olsun. Ama sende şükür düşük riskini %80 atlatmışsın. İnşallah kanamanda durur... bazıları doğuma kadar kanama yaşıor. Sağlıklı bi şekilde doğuruyorlar ama. Hiç korkma o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?