- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Benim bebek sezaryen yerine yerleşmiş. Dikişe zarar verirse 34. hafta doğum olacakNeden erken dogum ihtimali var benim ihtimal yokdu ama malesef varmis dr soylememis panik pozuklugum var diye
Haha ucuz olsa ben de alırdım. Sonucta eve mikroskop aləp eşimin spremıerine kendim bakan biriyim.Ben ultrason alsam kimse beni ayıramaz başından
Benim kurtajda bebek genetik inceıemeye gönderildi, ama genetik sorun cıkçadı. Öıhtəlaşmaya bağlı ola bilor dediler.Sebep soylemedi doktorum olabilir dedi bebekte kromozom eksikligi ya da bir anormallik olabilirmis.
Hoşbulduk çok teşekkür ederimHayirli aksamlar hosgeldin canim Allah bagislasin evlatlarini cumlemizle beraber nasip etsin saglikla kucagimiza almayi Rabbim
Aynı sorun reflu sorunu. Bana mide doktpru ilac yazdı onu iciyorum.Kizlar selamlar , benim gibi bogazinda ve yemek borusunda yanma hissi olan var mi? Resmen kezzap icmisim gibi sizliyor bogazim.Midem de ayni sekildene kullansam ne icsem yesem hafifletir acaba bilen var mi
Kuzum hayaller defne gerçekler demir
Yaa hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla al minigini kucagina
Şimdi çıktım hastaneden kuzum hayaller defne gerçekler demirama değişebilir dedi Dr daha tam belli değilmiş zaten bacaklari falan hep kapaliydi
İnşallah sağlıkla gönlünden geçen cinsiyet olsunÖgrenmedim henüz ocakta kısmetse 13.3 haftalık
Ahahha banada kız derse sanırım filmlerdeki görgüsüzler gibi hastanenin orta yerinde kızım oluyor diye bağırır im sevinçten
Sağol canim Aynen nasip napalım sağlıkla gelsinler önemli olan o tabi Ama bi üzülmedim değil
Ahahaha o benBu arada ultrasona girmeye doymayan anne adayları için güzel bir haberim var18-20 haftadan sonrasında bebişinizin kalbini steteskop yardımıyla dinleyebilirmişiz Evet ben almayı düşünüyorum galiba. Bu bilgi burda dursun . Aramızda eve usg cihazı almayı hayal edenlerin oldugunu biliyorum
İnşallah kuzum hala umut varİkiside olabilir kuzum ya,ama yinede inşallah kordondurbelki seninkide Snglmhmt gibi sonradan kız çıkar yüzde kaç ihtimal verdi? Gerçi erkek olsada iki tane aslan gibi oğlum var dersin hem bizim kızlar evde kalır sonra
Yapmadık erteledim
Benim biliyosun belki önce erkek sonra kız gibi dediler ama ikisi de tahmin yarın öğreniriz bakalim inş ❤Yaa demi senin sonradan degismisti demi benimde hep erkek doğuyodu içime her ne kadar kız çok istesemdekaçıncı haftada erkek dediler sana sonra kız cikti kuzum hala umut var
Yaa bende oglumda öyle yaptım annem diyo iyiki erkek oldu masrafın olmaz yagizin esyalariiyla üç çocuk daha buyur diye teselli ediyor ama ben yine hunharca alışveriş yapacağımBenim ilk bebeğim görgüsüzceee herşeyi alcam herşeyiii yıllardr bu anı bekliyodum bebek alışverişi yapıcam yihuuu
Ağzın bal yesin inşallah çok amin AllahimKız diyorum başka da bir şey demiyorum
Canım bızım teori sende de tuttu Ceyda da tutmuştuKuzum hayaller defne gerçekler demir
Yaa hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla al minigini kucagina
Şimdi çıktım hastaneden kuzum hayaller defne gerçekler demirama değişebilir dedi Dr daha tam belli değilmiş zaten bacaklari falan hep kapaliydi
Selam hoşgeldin aramızaSelam arkadaşlar, 13+4'teyiz. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Karnımın altında dayanılmaz sancılar oluyor. Kalça kısmına da vuruyor. Hareket edemez oldum. Aynı şeyleri yaşayan var mı?
Canım sağlıkla gelsin inşallah sağlıklı olsunda belki sana süpriz yapar annesiCanım bızım teori sende de tuttu Ceyda da tutmuştu- 9 teorısı
Çok gecmis olsun canım nasıl oldun inşallah anlattigin kadar fena degilsindirKızlar şuan da yine migren atağı geçiriyorum daha doğrusu geçireceğim, benimki auralı migren bide etrafımda beyaz ışıklar var küçük küçük yanıp sönüyor bu demek oluyor ki birazdan dayanılamayacak bir ağrı başlayacak ne zamandır olmuyordu
İnanılmaz derecede halsizlik, baş dönmesi ve bulantı yapıyor hatta kusturuyor
Bide halüsinasyonlar var bildiğin halüsinasyon görüyorum yani..
En son bu tür atakta dayanamayıp bayılmıştım, ilaç bu tür migrene fayda etmiyor sadece süresini azaltıyor şiddetini değil...hadi bakalım hayırlısı başlıyoruz
Kısmet balım ya hayırlısı olsun canları sağolsun da13+2 sanıyordum ama bizimki 13+5 çıktıSağol canim ❤
Yaaneyse kuzum iki oğlan anasıyım demek de başka 3. Ye kısmet hem yüzde kaç ihtimal verdi ki belki kızdır
Yaa demiAy yerim ya göbüslü erkek bu
Diş ağrısı da fena evetAynen canim bendede beyaz yıldızlar uçuşuyor karanlık ve sessiz oda da o ağrıyla uyuyabilirsen en iyi çözüm o çok zor baş ve diş ağrısı
Bide yaş alabilir miyimSat 23.09.2020. Bende ilk cocuk, esimde ikinci olucak. Tdt-30.06.2021, cinsiyyet halen belli degil.
Vay beHaha ucuz olsa ben de alırdım. Sonucta eve mikroskop aləp eşimin spremıerine kendim bakan biriyim.
Yaaa canım benim tesekkur ederimGelinlerin çok şanslı olucakhayırlı olsun sag salim gelsin kuzucugun tebrik ederim
Yeni dogan doneminin yaza gelmesi daha iyi bence oglum agustos dogumlu kisa kollu bi zibinla duruyordu hep hergun banyo yaptiriyordum sonrasinda uzun uzun yaglayip masaj yapiyordum ustunde kiyafet olmayinca bez degistirmek falan kolaydi havalar soguyunca zorlanmistim ustununu giydir cikar gunde kirk kere bunda insallah sereserpe buyuturum havalar sogasiya kocaman olurBenim de erken doğma ihtimali var. Kızım ekim doğumlu. Ona da hep ince uzun kollu giydirdik. Zaten hep battaniyenin içinde oluyor ilk ay. Ama yazın küçük bebeğin kıyafetini ayarlamak çok zor göründü şimdi bana. Ben emzirirken baştan Aşağı terleyen bir insanım. Bakalım yazın ne yapacağım
Ben 8 saatlik uçuşla başka bir ülkeye gitmiştim mahvoldum uçakta hamileyken nasıl olacak bilemiyorum.Valla firsatin varsa degerlendir bence ilerisi icin cocuk acisindan daha avantajli olabilir.. ucakta bi sikinti olacagini sanmam doktoruna danisirsin 34. Haftadan once uc man gerekiyor sanirim..
Ben hala öyleyim bu kışı böyle geçircem sanırımBemde de aymiydi ilk başlarda. Bi turlu isinamiyordum kalorifer, ustelik isitici takmama ragmen. Ayaklarim buz kesiyordu.
Evet canim kayserideyim doktorum zerrin ozkececi melikgazide ozel muayenesi var sen hangi doktora gidiyosn canimCanım sen Kayseride mi yaşıyorsun dr un kim hangi hastane canım?Ben de Kayseride yaşıyorum
Bana da gaviscon yazdi o iyi geliyor birazAynı sorun reflu sorunu. Bana mide doktpru ilac yazdı onu iciyorum.
12+4 dü canım ama bakalım değişecekmiSagol canim Kaç haftalikti erkek dediğindeinşallah gönlünden geçen olsun ❤❤
Yaa demibelkide göbüslü kizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?